Shift-light - da nije lampica za trenutak kad treba promeniti brzinu?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Pozdrav svim clanovima,
procitao sam sve komentare vezano za OBRTOMER ali nisam nasao resenje mog problema
Imam Audi 80 jaje 1989 1.8S
u toku voznje mi se auto ugasio i nisam mogao da ga upalim .Odslepovao kod majstora i on skinuo zicu koja ide od bobine prema obrtomeru i upalio motor bez problema...
Interesuje me:
da li je obrtomer jedini i glavni uzrok da se auto ugasi ( i sad kad spojim zicu od obrtomera na + bobine motor se ugasi)
i zasto se motor gasi
da li se obrtomer moze popraviti ( ili se mora menjati cela instrument tabla) pisali u komentarima o zamnei pojedinih kondenzatora)
Kupio sam skoro Peugeot 406 '98. Bio je u njemu 1.8 benzinac, a sada je ubacen 1.9D. Kompletna instalacija je povezana, radi sve osim obrtometra. Instrument tabla je ostala originalna, pa me zanima da li moze nekako da se poveze originalni obrtomer da radi ili mora da se menja cela instrument tabla?
Pozz ljdui, treba mi pomoc... Naime, mom prijatelju na laguni 1.9 dci 2002.god, obrtomer se ponasa krajnje, nenormalnno..
Kada upalimo auto, on stane na 800 i sve je u najboljem redu, ali pritiskom gasa, umesto da se dize on pada na 0 (citaj nula) i dok god vozimo auto, tj dok su obrtaji visi od 800 on je na 0, a kad npr stisnem kvacilo u toku voznje on se opet vrati na 800... Molio bih vas za pomoc!
Da se i ja prikljucim posle duzeg vremena. Dopala me Florida in 1.3 cw sa ruskom instrument tablom, koja je pravi krs (tabla), tako da se upustam u ugradnju Tipove analogne table. Teoretski deo sam odradio, tj. uz pomoc sema pronasao odgovarajuce zice na obe, jedino sto me buni je sto fiatova tabla ima samo jedan ulaz na obrtomer (neracunajuci masu), a kod zastave su dva - visokovalutni ulaz obrtomera i niskovoltni ulaz obrtomera. Nisam jos isprobao na autu zbog uskrsnjih praznika, ali me brine da nece predstavljati problem kod obrtomera to sto je fiat imao upravljacku jedinicu (posto ima EFI) motora, a florida je karburatorska i nema je, vec postoji procesor na samoj inst. tabli, koji mi i pravi sve probleme. Ako neko ima ideju pre no sto sam saznam i eventualno resim problem neka javi. Osim tog obrtomera, sve drugo ima svoje mesto na oba auta i mislim da ce se uklopiti, uz dodatak sajle za km/h, jer je na floridi nema (elektronski). Posto sam dobro prostudirao tu ladinu tablu, svi koje nesto zanima u vezi nje, slobodno neka pitaju.
Pozdrav ljudi, skoro sam kupio motor Hondu dominatora sa neispravnom obrtaljkom i posle neuspelog cirkusa sa oživljavanjem cajgera odlučim da ipak kupim neki eksterni obrtomer. Hteo sam samo da vas pitam , jel ima veze kako će da meri cajger ako je honda jednocilindraš
Imam pezo 106 pa sam vec pisao o instrument tabli za pokazivac temperature ali mi ne radi obrtometar inace originalna tabla ga nije ni imala a uzeta je od novijeg modela 106 koja ga ima i nasao sam 2 zice sa table koje su za obrtometar ali ne znam gde ih povezati pezo je 1992 1.1 i kako sam citao na alternator ne moze jer je benzinac ali u auto dati mi spominje da mi je senzor radilice na razvodniku paljenja ali ja imam i dr neki koji je kod radilice dole i ima 3 izvoda ali ta dzeksna nije nigde prikacena,E sad posto ima ECU pitanje je odakle dovesti signal na te 2 zice i da li ce uticati na ECU da li sa bombine ili sa tog senzora radilice koji mi ne sluzi nicemu tj nije povezan da li neko zna kako bih mogao to da resim inace tabla je JEGER od pezoa isto od 106 samo novijeg modela stavio sam je zbog temperature vode ostalo mi sve radi ok pa se nadam da nece biti problem da mi neko pomogne ili ako ima 106 da vidi taj dzej sto je okacen na razvodnik paljenja sta je prikaceno na njega.
Da li moze sto sam pisao gore za pezo 106 na kome sam menjao sat da se poveze na alternator ja na alternatoru imam izvod sa oznakom W na koji nije nista zakaceno da li to vazi samo za dizele ili kako i na tabli imam 2 zice od obrtomera jedna je + ima struje u njoj pa ako moze neka pomoc
E ostao je obrtometar da se resi samo mi nije jasno sa instrument table sto idu u obrtometar na jednoj zici imam stalno neki napon a na dr ne probao sam na bombinu da vezem na plus bombine i tamo mi daje obrtaje ali mi puno skace i verovatno laze malo za oko 400-500obrtaja ali puno skace i treba vremena da se umiri sta bi moglo biti a sa dr zicom ne znam sta da radim probao samu obrtometar idu 4 voda jedan ide preko skale od goriva to je po stampi od auta dal odatle ima taj plus koj imi je visak a jedna je prazna i dr ta valjda signalna ako budem mogao slikacu sutra i imam neki senzor pozicije radilice koje je slobodan da li moze preko njega da se veze probao sam nece sta je uzrok variranja napona da stvara skakanje skale obrtaljke
Banekg mi je dao neke odgovore ali evo sada slike znaci na stampi mi je oznaceno br 1 plus koji dolazi sa plusa od meraca goriva minus ide sa osvetljenja sata to je br 2 a 3 i 4 su izvodi koji idu na dzeksnu gore oznacenu sa koje sam odvukao 2 zice napolje jedna ima napajanje 9v a dr nema kada tu dr spojim na bobinu radi ali imam utisak da laze za oko 500obr i skace puno joj treba da se umiri pa ako moze neka pomoc oko te 3 i 4 gde vezati i sta jer ove prve dve su verovatno napajanje obrtaljke pa ako neko bude voljan za pomoc super pozz i hvala da napomenem da na bobini imam 4 pina na 2 imam plus i na dr 2 minus ako se ne varam mogu i to slikati pa okaciti ako bude potrebe
Comment