u BiH su dosta korisni i radar detektori.. sve zavisi gdje, sta policija koristi. uglavnom najsigurnije je imati oboje ali to kosta cobra 9930 ili valentine one (jos malo skuplji i bolji) sa euromode je dobar izbor. ja koristim 9930, ali vidjecu da uzmem i jammer kad sakupim kesha. uglavnom NIKAD ne mozete biti 100% sigurni u te spravice, ako putujete evropom. negdje koriste i trake koje su zalijepljene na putu. gdje se brzina mjeri dodirom, od jedne do druge trake, odn. vrijeme koje prodje pri prelazu tih traka i tako dobiju rezultat..
ulavnom u BiH moze dosta pomoci radar detektor, uz njega na nekim mjestima i jammer. u srbiji jammer, ali takodje na nekim mjestima i detektor.
samo vam dajem savjet da se nikad ne uzdate 100% u te spravice. i pamet u glavu..
pustite ljude da veruju u nešto
Ako niste znali Pro Laser III može legalno da se kupi ako neko ima oko 4000 eura viška pa može lično da se uveri dali detektor može da ga spasi ili samo da mu kaže kada mu je izmerena brzina
ja sam to davno prošao i 100% tvdim da je detektor bacanje para.
Imam priliku da u servisu u kom radim ugrađujem jammer i isto tako imamo pištolj Pro Laser III kojim testiramo više od 20 raznih uređaja koje su ljudi donosili da im ugradimo.
sigurno je to da ću vam izmeriti brzinu u roku 1 sec.
vidim da nekim ljudima nevredi ojašnjavati kako to radi pa neću ni pokušavati. ALI NEMOJTE BACATI PARE UZALUD
Evo ja ti doteram auto kome garantovano neces izmeriti brzinu sa Pro Laserom. Ima taj jammer koliko puta spominjan ovde, cak ga imaju i neki od clanova i u bezbroj situacija do sada sam se uverio da patrola NIJE uspela da ocita brzinu. Auto je cak bio i na SAT-ovom testiranju radar detektora i naravno, zamisli, panduri nisu uspeli da ga izmere...
Tako da nemoj tvrditi da je nesto istina ako nisi siguran 100% u to.
Sa jammerom ti necu izmeriti brzinu dok mi se ne priblizis na 50m kada je snop mali pa mogu da gadjam recimo u retrovizor ali sa svakim detektorom tipa Cobra i slicno cu ti izmeriti brzinu. Siguran sam 100%
mislo sam na detektore a ne na jammere a to viš da objasnim onima što tvrde da imaju nekoliko sekundi vremena da prikoče.
ja ti držim stranu a ti me napadaš
i ja imam jammer na autu i još mi niko nije izmerio brzinu a što se tiče onih 50 metara to je sa probe naravno niko nije lud
Comment