@duleno
a sta ce da uradi taj tvoj jammer ako ga snima radar (ne laser)???
pa mislim stvarno, svugdje sam isao i policija koristi razne metode, ne samo laserske pistolje.. tako da se nikad ne mozete 100% osloniti na te spravice..
protiv običnih radara nemože da te zaštiti nijedan jammer ali vrlo je retko da policija još negde koristi te stare radare mogu se ponegde naći još po koji u Srbiji navodno ima samo još jedan koji je u upotrebi ali ipak je najbolja zaštita da poštuješ propise koliko god možeš
iako imam jammer u kolima nije mi palo na pamet da vozim kroz grad recimo 120km/h ako neko misli da ugradi jammer da bi divljao po gradu neka kupi neku dobru igricu paneka divlja koliko može
prije 2 mjeseca.. bijeljina-novi sad, 2 radara, 0 lasera. pa normalno, nema potrebe divljati, zato i kazem pamet u glavu. ali sto voziti 60km/h neki pravac od 2-3km, kad se moze bez problema voziti 100-120km/h. uglavnom, ko moze, najbolje je uzeti oboje (radar detektor i jammer) i onda ste 95 % sigurni, i jos kad okacite CD o retrovizor.. 100% hehe. sala mala
Cuo sam od nekoliko ljudi da je policija u Srbiji kupila nove SKODE SUPERB (15 komada) frizirane sa opremom za snimanje brzine u pokretu, kao i sa ostalom dodatnom opremom. Automobili su naravno normalno ofarbani i civilnim tablicama. Jel jos neko cuo tako nesto ili je to samo "proverena informacija"?
svaki pro laser 3 ima opciju za fotoaparat tako da nema veze dali je ugrđen ili nakačen
a što se tiče kola bilo je i za očekivatipitanje je samo ko će to da vozi sećate se šta je bilo kada su im stigli Pežoi lupali su ih ko ludi
Znači još bolje su se naoružali. Najvažnije je da oni nama naplaćuju kazne za brzinu, a što kamioni i 60% drugih vozila nama ispravna svetla (o kočnicama da i ne govorim) itd. to nikom ništa. JBG tu nema žive love.
svaki pro laser 3 ima opciju za fotoaparat tako da nema veze dali je ugrđen ili nakačen
Ma trik je u tome sto ne mozes da se cenkas i obaras kaznu kad je ugradjen, nema opciju brisanja slike.
A ako je nakacen:"E, 'aj' da platim pojas..."
Razlika izmedju ugradjenog i nakacenog me kostala 2000 din.
Doduse, izmerena brzina 108 km/h, dozvoljena 60 km/h, razlika samo 48 km/h.
kupljen, i sad pitanje: zelim ga okaciti na skodu fabiju pa me zanima dali je netko imao slucaj kacenja kutija sa celijama na okomite grill maske i kako je to rijesio? sjecenjem? kako je kacio da ne vibriraju ili otpadnu?
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
pa donji dio grill maske isijeces i ukoliko nemas nosace na njima uzmes lim neki deblji znaci 0,8-1 mm savijes kako ti odgovara i zasrafis za branik iznutra.mozda ce biti malo nepristupacno zbog samog branika koji je zatvoren odozdo.
najbolja varijanta je da skines branik i polako na tenane sve isijeces i spojis jer tada mozes da to ubudzis unutra da se ne vidi kako ni panduri ne bi mogli da vide
Comment