Sve o radarsko-laserskim detektorima!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • duleno
    CBC Član
    • 20.09.2007
    • 10

uopšte nemam nameru da se reklamiram
    koga to baš interesuje saznat će

Comment

• vujke
      Admin
      • 29.09.2004
      • 1673
      • Mladenovac
      • Daewoo Lanos 1.5SX

mislim da ne skodi da se kaze koji su jammer-i u pitanju, naravno bez pominjanja firme koja ih ugradjuje
      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• no risk - no fun
        CBC Član
        • 14.09.2007
        • 14
        • BiH, Bijeljina

@duleno
        a sta ce da uradi taj tvoj jammer ako ga snima radar (ne laser)???
        pa mislim stvarno, svugdje sam isao i policija koristi razne metode, ne samo laserske pistolje.. tako da se nikad ne mozete 100% osloniti na te spravice..

Comment

• duleno
          CBC Član
          • 20.09.2007
          • 10

protiv običnih radara nemože da te zaštiti nijedan jammer ali vrlo je retko da policija još negde koristi te stare radare mogu se ponegde naći još po koji u Srbiji navodno ima samo još jedan koji je u upotrebi ali ipak je najbolja zaštita da poštuješ propise koliko god možeš
          iako imam jammer u kolima nije mi palo na pamet da vozim kroz grad recimo 120km/h ako neko misli da ugradi jammer da bi divljao po gradu neka kupi neku dobru igricu paneka divlja koliko može

Comment

• no risk - no fun
            CBC Član
            • 14.09.2007
            • 14
            • BiH, Bijeljina

prije 2 mjeseca.. bijeljina-novi sad, 2 radara, 0 lasera. pa normalno, nema potrebe divljati, zato i kazem pamet u glavu. ali sto voziti 60km/h neki pravac od 2-3km, kad se moze bez problema voziti 100-120km/h. uglavnom, ko moze, najbolje je uzeti oboje (radar detektor i jammer) i onda ste 95 % sigurni, i jos kad okacite CD o retrovizor.. 100% hehe. sala mala

Comment

• duleno
              CBC Član
              • 20.09.2007
              • 10

još bolje od Cd-a je SD kartica ima veći kapacitet

Comment

• oooo quattro
                CBC Veteran
                • 01.08.2007
                • 126
                • Zrenjanin

Cuo sam od nekoliko ljudi da je policija u Srbiji kupila nove SKODE SUPERB (15 komada) frizirane sa opremom za snimanje brzine u pokretu, kao i sa ostalom dodatnom opremom. Automobili su naravno normalno ofarbani i civilnim tablicama. Jel jos neko cuo tako nesto ili je to samo "proverena informacija"?

Comment

• Vocko
                  CBC Senator XXL
                  • 25.04.2005
                  • 4556
                  • nBGd

1 u upotrebi, 30 se priprema.

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Koliko znam Pasat V6 je u pitanju a ne Superb kako je pisalo u "Auto bildu"

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Znam da postoje lidari koji i slikaju. Bili su neki sa nakacenim fotoaparatom, a sad su neki novi sa "ugradjenim" fotoaparatom.

Jedan takav me na'vatao i uzeo mi 3000 din!!
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• duleno
                        CBC Član
                        • 20.09.2007
                        • 10

svaki pro laser 3 ima opciju za fotoaparat tako da nema veze dali je ugrđen ili nakačen
                        a što se tiče kola bilo je i za očekivatipitanje je samo ko će to da vozi sećate se šta je bilo kada su im stigli Pežoi lupali su ih ko ludi

Comment

• oooo quattro
                          CBC Veteran
                          • 01.08.2007
                          • 126
                          • Zrenjanin

Znači još bolje su se naoružali. Najvažnije je da oni nama naplaćuju kazne za brzinu, a što kamioni i 60% drugih vozila nama ispravna svetla (o kočnicama da i ne govorim) itd. to nikom ništa. JBG tu nema žive love.

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Originally posted by duleno
                            svaki pro laser 3 ima opciju za fotoaparat tako da nema veze dali je ugrđen ili nakačen
                            Ma trik je u tome sto ne mozes da se cenkas i obaras kaznu kad je ugradjen, nema opciju brisanja slike.
                            A ako je nakacen:"E, 'aj' da platim pojas..."
                            Razlika izmedju ugradjenog i nakacenog me kostala 2000 din.
                            Doduse, izmerena brzina 108 km/h, dozvoljena 60 km/h, razlika samo 48 km/h.
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• coco
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2004
                              • 476
                              • i`am from the land that is placed nowhere

laser interceptor

kupljen, i sad pitanje: zelim ga okaciti na skodu fabiju pa me zanima dali je netko imao slucaj kacenja kutija sa celijama na okomite grill maske i kako je to rijesio? sjecenjem? kako je kacio da ne vibriraju ili otpadnu?
                              "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• dandy
                                CBC Senator XXL
                                • 09.12.2005
                                • 513
                                • Bijeljina-Beograd Medakovic

pa donji dio grill maske isijeces i ukoliko nemas nosace na njima uzmes lim neki deblji znaci 0,8-1 mm savijes kako ti odgovara i zasrafis za branik iznutra.mozda ce biti malo nepristupacno zbog samog branika koji je zatvoren odozdo.
                                najbolja varijanta je da skines branik i polako na tenane sve isijeces i spojis jer tada mozes da to ubudzis unutra da se ne vidi kako ni panduri ne bi mogli da vide

Comment

Working...
                                X