120-180? u zavisnosti od tipa i kapaciteta.
Koji akumulator da kupim?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by BOOSThttp://www.exideworld.com/
Kupio juche Excide, preporuka ukoliko postoje na trzistu Srbije.
U okviru iste ove teme (na 1. strani) sam napisao:
Medjutim, nakon toga sam na Sajmu automobila u Bg primetio reklamu Exide na shtandu firme "Andreja" iz Temerina. Iz priche sa chovekom sam saznao da je ovlashceni uvoznik za teritoriju (tadashnje) SCG, izlozheni artikli su po svemu sudeci bili originalni, uz deklaraciju i, naravno, obaveznu garanciju.Posted: Wed 18 Jan 2006 13:48
Black Horse - budget verzija
Varta, Bosch - dobar odnos ulozheno/dobijeno
Exide - po meni bez konkurencije u vrhu
(shteta shto kod nas nema ovlashcenog dilera, primerci nabavljeni "ispod ruke" su sumnjivi vec na prvi pogled...)
Koliko je meni poznato, Exide je prva ugradnja u Mazdu, Chrysler, vecinu Fiat-ovog programa, BMW... Na mom autu je trenutno Exide accu iz X-tra serije, i stvarno je xtra =]
Comment
-
-
Ako nekog interesuje kupovina Exide akumulatora....slucajno sam danas video u sarajevskoj ulici... bivsa prodavnica autonene,skoro do raskrsnice sa nemanjinom ulicom.
Exide akumultaori svih dimenzija ... naprimer video sam od 50Ah kosta 5000din.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Andrija iz Temerina je ovlasceni diler za Exide i Optimu u Srbiji. Meni DC radi za sve pare, ali ukoliko nemate neke velike potrosace u kolima, mozete kupiti 3 dobra akumulatora za iste pare. U BGu se moze naci u Lav Autu na Ceraku.
Comment
-
-
Comment
-

Comment