Ljudi, treba mi brz odgovor jer se ne razumem u mehaniku a u elektriku još i manje tako da...
Imam škodu feliciu 1.3 MPI 99 godište sa crknutom diodnom pločom.
Problem je što tu diodnu ploču za moj model ne mogu naći u Srbiji nigde a na jednom mestu su mi rekli da mogu da je nabave za nekoliko dana i da košta neverovatnih 7.200 dinara. Pošto sam u radnjama po Bgd, u kojima inače kupujem potrebne delove za ovaj auto, imaju diodne ploče ali za druge modele i da im je cena od 2.000-2.550 dinara ja se uplašim da me možda nisu dobro razumeli jer mi treba samo diodna ploča a ne ceo alternator a oni meni "Dečko mi smo nepogrešivi. Alternator košta 58.000 dinara , a samo diodna ploča 7.200 din." Zamalo da šlogiram.
Nov alteranator za 1.3MPI je mene koštao da li oko 6 ili 8.000 din, ne sećam se tačno, moram da proverim račun.
Ali svakako nije bio 58.000 niti je diodna ploča 7.200, to je baš preterana cena.
Imam Ford Focus 1.8tddi.Pre izvesnog vremena mi se počela paliti lampica od akumulatora.U toku vožnje.Sija desetak sekundi pa se ugasi.Posle izvesnog vremena opet.Kad bih upalio klimu ona se gotovo nikada nije palila.Otišao sam kod majstora i on je ustanovio da alternator prepunjava.Zamenio je regler,diodnu ploču,ležajeve.
Međutim sada se lampica normalno ugasi po startovanju motora ali se opet upali posle nekih dvadesetak sekundi i stalno svetli(punim sjajem).Majstor je merio i kaže da alternator puni normalno nekih 13.9v na leru i kad su upaljeni svi veliki potrošači struje.
Šta može biti uzrok?
Kad naprimer zatvaram prozor i staklo dodje do kraja a pri tome i dalje držim taster primetim da recimo i lampica na tabli od ručne malo izgubi na intenzitetu kao i svetlo u kabini.
Majstor tvrdi da nesmetano mogu da vozim auto ali se ipak plašim da ne dođe do nekog ozbiljniojeg kvara.
Molim za savet i mišljenja.
Ima li neko iskustva sa alternatorima na Laguni II dCi!? naime isao sam kod par elektricara i svi su imali razlicitu pricu tako da ne znam da li je acu pri kraju ili je nedovoljno punjenje. Koji je najsigurniji nacin provere alternatora i da li on radi kako treba!? Ako se neko bavi ovim dosao bih i do njega da pogleda samo da mi odagna sumnje i kaze to i to ne valja.
Pa problem je taj sto mi periodicno posle startovanja motora pali upozorenje sa grafickim prikazom akumulatora. Sto ce reci da ili acu ne valja ili ne puni dovoljno ili je mozda samo neki bag. U 90% slucajeva se to desava kada auto palim 3-4 puta u kratkim vremenskim intervalima. Znaci kao da ga ne napuni dovoljno ili je acu na izdisaju. Inace na samoj bateriji imam magic eye tako da sam jedno jutro pre paljenja pogledao isto i bilo je crne boje sto kao znaci (bar po onim slicicama) da je acu pun do pola, zeleno je kad je ok, a plavo da je prazan. Znaci to sam eto jednom primetio. Zbog toga sam odmah bacio sumnju na acu ali kad sam bio kod elektricara rekao mi je da je alternator u pitanju jer je Bosch-ov acu tester rekao da je acu u redu. Inace acu koji je trenutno na vozilu je star dve godine, bar mislim da to znaci ctvorocifren broj koji je utisnut na gornjoj strani.
Eh, evo i nove godine i problema sa autom oko iste...kod mene vec tradicionalno..
Alterantor me zeza nevidjeno, taman mislim da sam resio problem kad ono cvrc.
Elem, problem je poceo pre mesec dana (Skoda Favorit 135L) sa paljenjem lampice za akumulator, proverim punjenje i stvarno ne puni. Odem do drugara koji ima prodavnicu rez. delova i uzmem regler da vidim da li je to. Lampica je sa starim reglerom izvodila light-show dok sa novim gori stalno i nema punjenja.
Posto mi novi regler nije resio problem vratim stari i stvar se popravi, sve radi kako treba. OK, kontam da su prstenovi urezani i da cetkice nisu nalegale kako treba. Sa povremenim njackanjem reglera, stvar je funkcionisala do ovog vikenda kada to vise nije palilo.
Dobro, odem do autoelektricara kazem mu sta je bilo i on kaze treba menjati prstenove, OK, menjaj, a kada vec menjas zameni i lezajeve da to odradim kako treba. Covek ga je na stolu 15 minuta vrteo i kontrolisao i kaze da je alternator radio savrseno. Stavio u kola i tada je sve bilo u redu...
Sve zamenjeno (nije diodna ploca) ali problem se ponovo javlja. Kada dam kontakt nemam povratnu kontrolu na tabli za sijalcu akumulatora, kada kresnem, sijalica pocinje da pali-gasi ali punjenja nema. Naravno, kada sam ga uzeo od majstora to vece je sve savrseno funcionisalo...
Sve ovo mi STRASNO lici na kontaktni problem, nema druge, moram sve veze detaljno pregledati, popizdeo sam totalno...
Nesto sam jutros pricao za doruckom sa kolegom kojimi kaze da te diode u mostu su selenske sto znaci da mogu posle proboja da se oprave i naizgled kada se proveravaju izgledaju ispravne, tako da moram i to da uzmem u obzir...
Usput sam i resio gde cu za Novu godinu - u garazi...
Slično i na felicii, samo problem su bili kontakti na samom alternatoru, masa i +.
Plus se navrće biksna, buksna, kako se već zove i to sam prešmirglao vodenom, zavrnuo lepo i nije se pojavljivao problem ponovo.
Drugi put se opet dešavalo, i tu je problem bila masa, tu je ona obična što se navlači.
Vlaga, korozija površinska i eto problema, kad ne slušam pametnije da proverim sve te kontakte...
Manifestacija problema je bilo povremeno paljenje lampice u vožnji i povremeno nedostatak pobude pri kontaktu ili slabom gasu.
Problem je bio u onoj buksni na regleru, bila je labava a od one zastitne plastike se nije ni videlo da nije dobro navucena. Ocistio, malo stisnuo buksnu i lepo je navukao, sada sve lepo radi.
regler ili rotor,ali bi pre svega trebao da ispitas samu lampicu tako sto ces prikljucak na alternatoru d+ da prikacis na masu i da vidis dali lampica svetli. ako svetli onda je ono prvo sto sam napisao
Comment