posle zamene step motora,ciscenja leptir gasa,skazaljka nemiruje dok se motor nezagreje skace sa 800-2000 pa opet na 1000 da li je moguce da problem pravi potenciometar gasa da li ga je neko menjao i zna li koliko kosta
prvo prekontrolisi da ti posle ciscenja nije negde ostala neka nezaptivenost pa da falsira negde... to mi je mnogo verovatnije nego da je bas sad crkao tps, a inace on ne bi trebao da pravi takve probleme....tj. osetio bi mnogo vise po snazi motora i ponasanju u promenljivim rezimima, ono naglo dodavanje gasa itd...
posle ciscenja je sve bilo uredu par dana pa se opet pojavilo osciliranje stim sto ovaj put samo dok se nezagreje a ujutru kad ga palim podigne skalu na 2500 i drzi je sigurno 20ak sec stavljo sam ga na komp sve ostalo je uredu samo sto na potenciometru gasa ima vrlo malih oscilacija ali opet je bio vruc kad sam otisao na dijagnostiku
ako nadjes raspored pinova na tps-u za tvoj auto, mozes ga i sam proveriti, unimerom meris otpor tamo gde treba i pratis da li je promena glatka, bez secanja, i da li su vrednosti u granicama normale. jel si probao sa resetovanjem da li se sta popravlja ? u svakom slucaju ne lici mi na tps...
mislio sam da sam sve sredio pred letovanje i cim sam stigao to mi se desi skinem klemu 3-4h probam ono sve ok trajalo 5-6dana posle toga isto ja opet nista jos jednom probam nista tako da vise nisam hteo da petljam juce sam bio kod majstora i on misli da je to ali auto je bio vruc a kad dostigne radnu temperaturu smiri se ostavio sam auto sutra ce on da proveri kad je hladan pa cu videti u svakom slucaju javljam sta sam uradio
nije proslo ni dva dana od zamene potenciometra gasa sva se ponavlja,bio sam kod Ninica u mirijevu gde sam i zamenio deo crni kaze da ima jos par stvari da ispita ako nije ni do njih da menjam kompijuter,on ce mi staviti neki njegov 3-4dana da vozim da vidi da nije do njega i zasto moj kompijuter neprijavljuje nikakvu gresku ima li u opste ovaj kvar neke znacajnije veze sa kompijuterom,mislim nelogicno mi je da menjam kompijuter kad je ostalo ave uredu,i koliko uopste kosta drugi polovan naravno!!!
pa ako ce da ti da da probas drugi komp, probaj, nema sta da izgubis... mada mislim da nece ni to resiti problem, kao ni tps. nemoj samo da pacas pare dzabe dok se ne ustanovi sta je.
ninic je mozda ok majstor, ali neki od likova sto rade kod njega....hm...
pogledaj jos jednom da negde ne falsira, nekad moze da bude na gumenim crevima ako ih imas u usisu, pa da se ni nevidi rupa i da ne falsira uvek, vec ponekad... pogledaj takodje leptor da nije masan/prljav, da ti ne glavi sajla negde itd... eventualno jos jednom ocisti iac ako sam to znas da radis... ako ne , onda nek ti menja deo po deo ako ima njegove, polovne, pa dok ne nabode sta je, pa mu onda lepo platis tek kad resi problem.
pa u principu takav je i dogovor da mi stavlja njegove delove dok neutvrdimo sta je tj.dok nedodje do kompijutera e onda bi mi dao njegov komp na 3-4dana da vidi da li ce biti bolje i da li ce mozda uspeti da memorise gresku e sad mene zanima ako je ta najgora solucija da menjam komp koja je njegova cena i da li ce to nesto uticati na rad vozila ili je to otprilike deo ko svaki drugi potrosna roba stvaro se u to nerazumem
Ovo se vec pretvorilo u meksikansku seriju sa milion epizoda...Zao mi da te majstori tako vozaju.Izgleda da je najjeftinije otici u ovlasteni servis da ti otklome kvar i udarati reklamaciju o njihovom trosku dok se ne sete sta autu fali.Mislim da je ale u pravu,treba se vratiti na pocetak,ja i dalje tipujem na leptir gasa,najmanje sumnjam u reostat i sl.Leptir,lambda,MAF,nesto od te tri stvari srecu kvari
Comment