ko ko ko ko ko???
Alfa Romeo GT
Collapse
X
-
I GT kao i Brera su prelepi auti koje covek samo pozeleti moze.
Meni se licno vise svidja Brera, ali sve je stvar ukusa
Nadam se kad odlucim da prodam 166 i skupim malo para sledeci auto koji kupim upravo biti Brera ali posto se GT moze naci po ceni nekih 5 do 7 hiljda nizoj od Brere mozda kupim i Gt ali vreme ce pokazati
Comment
-
-
GT 3.2 mi je favorit... Brera je prelepa, ali bi bilo sjajno da je ispod haube ostao motor iz prototipa - V8... ne bi smetalo ni da je enterijer ostao isti, znam da bi to bilo previshe, ali jbga... U principu jedina ozbiljna mana je Holdenov (GM) V6 motor u najjachoj varijanti iste, i tako bih se i ja ipak pre odlucio za GT... A i cena je daleko pristupacnija...156 2.5 V6 24v
Comment
-
-
-
Znam za taj auto,stoji jako dugo na placu pored obilaznice kod sapca. svako ko prolazi tim putem ka moru mora da vidi GT-a. Ne bi da lupam, ali nije se pomerila mozda godinu dana...
Sale i ja vijamo jednog novosadskog vlasnika crnog GT-a da se prikljuci klubu, videcemo sta ce od toga da bude...
Comment
-
-
sreo sam na semaforu stao iza jednog crvenog GT (BG*147-00) izasao, kucnuo na staklo a unutra kul matorac, iznenadio sam ga, samo tako.
(spusta staklo kad je video flajer)
* sta je to?
- dodjite u klub, bice nam zadovoljstvo!
* aaa, (osmeh) hvala!
koji sam ja bez blama, kad bolje razmislim...
.
Comment
-
-
Moze da se nadje i za manje, zavisi koji je motor u pitanju. Ako bih kupovao 3.2, ne bih kupio nista ispod 20.000, jer je to vec sumnjivo.Originally posted by starac vujadinMoze za 20000 da se nadje bas dobar primerak... ali ne kod nas.Eto
Comment
-

Comment