ko ko ko ko ko???
Alfa Romeo GT
Collapse
X
-
I GT kao i Brera su prelepi auti koje covek samo pozeleti moze.
Meni se licno vise svidja Brera, ali sve je stvar ukusa
Nadam se kad odlucim da prodam 166 i skupim malo para sledeci auto koji kupim upravo biti Brera ali posto se GT moze naci po ceni nekih 5 do 7 hiljda nizoj od Brere mozda kupim i Gt ali vreme ce pokazati
Comment
-
-
GT 3.2 mi je favorit... Brera je prelepa, ali bi bilo sjajno da je ispod haube ostao motor iz prototipa - V8... ne bi smetalo ni da je enterijer ostao isti, znam da bi to bilo previshe, ali jbga... U principu jedina ozbiljna mana je Holdenov (GM) V6 motor u najjachoj varijanti iste, i tako bih se i ja ipak pre odlucio za GT... A i cena je daleko pristupacnija...156 2.5 V6 24v
Comment
-
-
-
Znam za taj auto,stoji jako dugo na placu pored obilaznice kod sapca. svako ko prolazi tim putem ka moru mora da vidi GT-a. Ne bi da lupam, ali nije se pomerila mozda godinu dana...
Sale i ja vijamo jednog novosadskog vlasnika crnog GT-a da se prikljuci klubu, videcemo sta ce od toga da bude...
Comment
-
-
sreo sam na semaforu stao iza jednog crvenog GT (BG*147-00) izasao, kucnuo na staklo a unutra kul matorac, iznenadio sam ga, samo tako.
(spusta staklo kad je video flajer)
* sta je to?
- dodjite u klub, bice nam zadovoljstvo!
* aaa, (osmeh) hvala!
koji sam ja bez blama, kad bolje razmislim....
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinMoze za 20000 da se nadje bas dobar primerak... ali ne kod nas.Eto
Comment
-
Comment