Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • flugzeug
    CBC Član
    • 17.05.2006
    • 98
    • Beograd-Banjica

Tu ti se pali maglenka koja je pozadi u faru!!!!! A brisac zadnjeg stakla se aktivira na unutrasnjem koturu desne rucice!
    sto brze to bolje

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

Ma teram sutra pa ko ga *ebe,valjda ce biti kako treba,nego danas opet problem,kad vozim preko 50km/h pozadi se cuje neko brundanje kao lager,podignem auto kod jednog prijatelja,iscimamo sve tockove,nigde nema lufta,ali ni najmanjeg,nista, pomislim da su zadnje plocice posto su dosta istrosene,izadjem na put,zaletim ali kad se to cuje,pritisnem kocnicu sasvim malo,medjutim brundanje se nastavlja dok auto ne uspori ispod 50km/h i tad brundanje prestaje...sta je to kog mog,nemam auto ni mesec dana a vec me gremlini napali...
      Originally posted by Sheta_Junior
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Pre svega polako, moras da se upoznas sa autom koji god da je i onda fino jedno po jedno, sve su to sitnice i vecina nas ovde je imala problema sa tim i slicnim stvarima!

A kao drugo, kad god sam hteo da prodjem jeftinije prosao sam skuplje! Odem da mi zamene rukavac (glavcinu) na levom tocku jer je tamo centriranje 800 dinara a ne kod onog za 1500 slome mi citac ABS-a i naprave stetu od 100 eura! I tako u nedogled!
        Ako hoces da ne brines, daj tih 50 eura za gorivo, uostalom dodji zbog vise stvari i odradi sve za jedan dan!
        Ne bih voleo, ali ce mi biti drago da ti kazem ono:"I told you so!"

Da, najbolje idi u Skodin servis, oterace te tamo odakle smo svi dosli kad budu videli kako ima mesta u motornom prostoru i sve one pojedinosti vezane za promenu kaiseva na 145\6...
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• 230
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2007
          • 775
          • Semberija

...oterace te tamo odakle smo svi dosli...
          Izvinjavam se ako je kod vas takva situacija, ali ovde svi rade sve, samo je razlika što ovlašteni servisi imaju imaju i delove za date automobile, i što autokuće obavezuju kupce da automobile u garantnom roku održavaju baš tamo.
          Osim ove dve stvari, svejedno koji je servis u pitanju...
          155+75=230
          VIVA LA VITA!!!

Comment

• Bane
            CBC Senator XXL
            • 30.05.2006
            • 344
            • Konjarnik Bg

Originally posted by spanjeli
            Ma teram sutra pa ko ga *ebe,valjda ce biti kako treba,nego danas opet problem,kad vozim preko 50km/h pozadi se cuje neko brundanje kao lager,podignem auto kod jednog prijatelja,iscimamo sve tockove,nigde nema lufta,ali ni najmanjeg,nista, pomislim da su zadnje plocice posto su dosta istrosene,izadjem na put,zaletim ali kad se to cuje,pritisnem kocnicu sasvim malo,medjutim brundanje se nastavlja dok auto ne uspori ispod 50km/h i tad brundanje prestaje...sta je to kog mog,nemam auto ni mesec dana a vec me gremlini napali...
            meni se tako cuju gume pozadi imam primu zamenim ih sa prednjim a ono jos jace kao da su svi lageri poispadali. vratio sam ih ponovo nazad manje se cuju.
            sa kojim majstorom si na noz?
            kad sam dolazio u Nis bivsom 33-kom ja sam isao kod Vojkana

Comment

• Ivvan
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1574
              • Nis
              • SAAB 9000

Pa drugog u Nishu i nema...
              Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• Bane
                CBC Senator XXL
                • 30.05.2006
                • 344
                • Konjarnik Bg

zakuni se da samo on radi alfe.?
                pricali su da ima neki lik u medosevcu koji radi

Comment

• Darth Nihilus
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2005
                  • 417
                  • Srbija, Paracin

Imas ovlasteni servis u Krusevcu. Mozes i tamo da sredis kaiseve.
                  Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

sa kojim majstorom si na noz?
                    bas sa tim kog si spomenuo...i nisam na noz samo mu ne verujem

pricali su da ima neki lik u medosevcu koji radi
                    Ja nisam cuo za njega...

Imas ovlasteni servis u Krusevcu. Mozes i tamo da sredis kaiseve
                    Zavrsio danas,sve promenjeno,izgleda da je ok,mislim motor ne bi bi radio da je pogresno uzupcen,jel tako
                    Sve to za 30e, uzeo auto od mene oko 12,ja dosao u 16h da vidim kako napreduje,ono auto gotov,ja pokupim stari spaner,roler i kais,platim i odem...EVROPA BATO...
                    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Ivvan
                      Moderator
                      • 29.09.2004
                      • 1574
                      • Nis
                      • SAAB 9000

Originally posted by alfa146ts
                      zakuni se da samo on radi alfe.?
                      Pa ne mogu da se zakunem bas, ali sa kojim god alfistom sam pricao pominju vojkana.
                      Jedni ga hvale, drugi ga bas i ne hvale
                      Nadam se da ce da se javi neko od Nishkih alfista da potvrdi ili demantuje to
                      Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• GT
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2006
                        • 337
                        • Beograd

mislim motor ne bi bi radio da je pogresno uzupcen,jel tako
                        Pa ne bas... Prezubio mi je dva zuba, proleteo sam kroz neki nanos snega na Jahorini i sve sam zivo izmenjao i dalje je radio kao traktor, silne majstore promenio ma nema sta mu nisam radio, jednostavno sam prihvatio da je tako! Sumnjao sam i na ovo, ali nisam mogao da shvatim kako se to desilo, sve se nesto tesim majstori ce znati, cak sam i njima rekao sta mislim, samo su se nasmejali i rekli:"Teraj"! Kad ono... Ja tamo a ono medjutim...
                        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• Bane
                          CBC Senator XXL
                          • 30.05.2006
                          • 344
                          • Konjarnik Bg

bas sa tim kog si spomenuo...i nisam na noz samo mu ne verujem

ja mogu samo da ga pohvalim.

Comment

• spanjeli
                            CBC Senator XXL
                            • 17.09.2005
                            • 532
                            • Nis

Ma pricali su ljudi da je ranije bio sasvim ok dok mu je garaza bila u gradu,od kad se preselio van grada u veliku radionicu postao je alav,sve mu malo,malo mu je sto naplacuje kao da popravlja hamere nego se jos i ugradjuje na cenu delova...a kad mu doneses svoje delove sve nesto ne odgovaraju ili on ne moze da ga postavi...bezobrazluk,**** te i jos je sav ljubazan!
                            sve ovo je iz licnog iskustva a i tako pricaju ljudi,najvise me nervira sto se svi plase da mu se ne zamere jer je on jedini majstor za alfe u gradu a ovamo kad ih pitam nesto,ocrne ga kao najgoreg...ja sam mu barem u lice rekao sta sam imao!
                            Toliko od mene u vezi njega!

Pitanje: Sad sam malo duze vozio auto od kad sam ga uzeo danas od majstora i desava se konstantno da svaki put kad pritisnem kvacilo da stanem obrtaji padnu na 500 pa se vrate na 900 ali to vise nije onako kako sam spomenuo u temi ler gas nego bas nekako cudno kao da auto isprobava sam neke rezime
                            Klema sa akumulatora nije skidana...

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Ma to ti je sve manje-vise normalno, cuti i teraj!

Comment

• GT
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2006
                                • 337
                                • Beograd

To nije normalno! Ne znam sta ti je bilo sa ler gasom, ali moze biti leptir koga treba ocistiti i step motor, mada verujem da si sve to radio!
                                To se desava sa plinom jer strujanje vazduha je vece pri kretanju a leptir je otvoren tek toliko za odrzavanje lera, pa kako plinu smeta visak vazduha obrtaji padaju i penju se tako kako si opisao!
                                Jos jedna stvar, ovih dana je bilo toplo pa ako ti je klima bila ukljucena desava se cesto, taj motor je malo slab za aircondition, imas i o tome tema ovde...

Comment

Working...
                                X