Ja nemam TNG
Problem ler gas
Collapse
X
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Koristi trazhilicu, bilo je priche o tome u okviru podforuma tehnika i modeli.
Tako je najbolje, kreni od najbezbolnije varijante.
Comment
-
-
Nasao sam samo kako ide ciscenje za boxer motor,moze li neko da mi posalje sliku gde se nalazi i kako izgleda taj step motor na TS motorima sa malim objasnjenjem sta,kako? na spanjeli@sbb.co.yu
Stvarno bih bio zahvalanOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
uzmi "CARB spray" kod M-power-a (420din polal litra) isprskaj, sacekaj 2 min i oppet isprskaj, ponavljaj dok ima naslaga, kad si vec otvorio.Ne moze da skodi, a kad ne skodi.."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Uzeo bih ja kod M-a da mi nije malo daleko,jedno 250km
Imam STP Carburator spray pa cu probati sa njim...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Promenio lambda sondu i ocistio leptir, ali samo onaj deo ispred leptira,plasio sam se da ne s****m nesto i nisam prskao puno sprejem,auto mnooogo bolje vuce,problem sa ler gasom se skoro skroz smanjio,ali je i dalje prisutan. Jel bi trebalo da leptir jos naspricam carburator sprejom ili da ga mozda resetujem,posto to nisam uradio...
E da i posto je zamenjena sonda mozda bi trebao da se uradi reset ECU-a , jel to samo skines - klemu ostavis 30min vratis i to je to ili je drugacije?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
jesi li vadio step motor (IAC valve) i detaljno ga ocistio? ako se plasis da prskas unutar leptira, ti onga naprskaj na krpicu, otvori leptir i ocisti rucno, mada ako vuce bolje resen problem.ler gas ces srediti kad ocistis step motor za ler-gas."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Re: Problem ler gas
Originally posted by spanjeliMalo pre mi se dogodilo,kad je auto zagrejan radi mirno na 900rpm i od jednom padne na 600-700rpm i opet se vrati na 900? Sve se to dogodi za manje od pola sekunde,nesto slicno kao kad okrenete volan do kraja u mestu pa on smanji ler gas...
Sta moze biti problem?
Comment
-
-
E ovako,do danasnjeg dana je problem ler gasa bio skoro neprimetan medjutimdanas mi se auto maltene zamalo ugasio nekoliko puta,znaci upalim, skazaljka od 1200 na 500 pa 1000 pa 500 pa... znaci ne ostaje nista drugo nego da skidam step motor
e sad,posto je moj auto nova verzija sa plasticnom granom,ECU mi se nalazi bas na tom delu gde je i step motor,pa me interesuje da li smem da otkacim klemu,poskidam konektore sa ECU-a odsrafim ga pa onda predjem na skidanje step motora?
P.S. Nisam napomenuo da mi auto u drugoj blago secka pri 2500rpm sa skroz blagim pritiskom na papucicu cim pritisnem jace on povuce normalno...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Bolje da pitam nego da mi posle bude kriv djavo.Uzeo sam ovo da cistim glavni leptir i motor lera http://www.motip.com/?page=23&id=745 .Moze li (sobzirom da je namena za kocnice) ?
Comment
-
-
Da to je prava stvar za ciscenje...... uduvaj 3 puta barem ali ostavi da se osusi po svaki put..... Mozda ce nakon sastavjanja podignuti ler na 2000 ili vise obrtaja... u tom slucaju sa rukom ga prigusi malo dok ne spusti obrtalj na normalni i ostavi da radi tako auto 5min da kompjuter snimi ler....Ime: Robert F.
Vozilo: Alfa Romeo 164
Tip: 2.0 Twin Spark
Boja: Metalik Zelen
Reg: So=308-62
Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Comment
-
-
Originally posted by spanjeliE ovako,do danasnjeg dana je problem ler gasa bio skoro neprimetan medjutimdanas mi se auto maltene zamalo ugasio nekoliko puta,znaci upalim, skazaljka od 1200 na 500 pa 1000 pa 500 pa... znaci ne ostaje nista drugo nego da skidam step motor
e sad,posto je moj auto nova verzija sa plasticnom granom,ECU mi se nalazi bas na tom delu gde je i step motor,pa me interesuje da li smem da otkacim klemu,poskidam konektore sa ECU-a odsrafim ga pa onda predjem na skidanje step motora?
P.S. Nisam napomenuo da mi auto u drugoj blago secka pri 2500rpm sa skroz blagim pritiskom na papucicu cim pritisnem jace on povuce normalno...
Isto i tebi preporucujem u prvok krugu....Ime: Robert F.
Vozilo: Alfa Romeo 164
Tip: 2.0 Twin Spark
Boja: Metalik Zelen
Reg: So=308-62
Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Comment
-
Comment