Problem ler gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane
    CBC Senator XXL
    • 30.05.2006
    • 344
    • Konjarnik Bg

Originally posted by TRTEMRTE
    Da li neko ima informaciju koliko kostaju ta sonda i step motor al za alfu 156 2.0 TS. Imam slican problem sa ler gasom vec neko vreme. Misteriozno se pojavi a isto tako i nestane. Popeo mi se na ....

Pozdrav!
    http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... start=1650

Comment

• Saby
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 408
      • Horgos

lambda 3,5 din. a za step/tps ne znam, ko zna?
      Fun starts @ 3000 RPM
      Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

Originally posted by Saby
        lambda 3,5 din.
        Gde ima to,ja hocu 2 kg
        Originally posted by Sheta_Junior
        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Saby
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2004
          • 408
          • Horgos

3,5 K din, k zaboravio
          Fun starts @ 3000 RPM
          Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• TRTEMRTE
            CBC Član
            • 09.05.2007
            • 24
            • Vozdovac, Bg

I Spanjeli jel si resio ti svoj problem sa ler gasom, ne iscitah ceo post do kraja, i ako jesi sta je bilo na kraju. Meni jedan dan sve super, drugi onako zeza po malo tek da me nervira. Pored toga vec neko vreme mi se desava, da kad je skroz hladan motor, kad krecem lagano, a naravno jos gore je kad je brze, onako uzasno sporo dize obrtaje, i tek se mozda na 3 000 cimne. Tacnije bez obzira na jacinu pritiska na pedalu on ubrzava nekim svojim ritmom. Ovo se takodje ponekad desava a ponekad ne.
            Ponekad npr. kad drzim konstantno na 3000 u trecoj krece malo da cima ali jako blago, i to se desava dok je ladan.

Uf sta ja napisa

Comment

• spanjeli
              CBC Senator XXL
              • 17.09.2005
              • 532
              • Nis

Ja rekoh u drugoj temi da vise nemam taj problem,ne znam sta je lik uradio ali meni su obrtaji konstantno 900rpm,i ono zaglavljivanje ler gasa na 2000rpm je nestalo posle nekoliko dana,tako da je sve ok,samo mi je jos ostao problem sa temperaturom,ali to cu uskoro da zamenim termostat...
              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

kad krecem lagano, a naravno jos gore je kad je brze, onako uzasno sporo dize obrtaje, i tek se mozda na 3 000 cimne.
                Mislim da bi ti zamena protokomera resila problem,ako uzmemo u obzir da si vec promenio filter za vazduh i gorivo...

Comment

• TRTEMRTE
                  CBC Član
                  • 09.05.2007
                  • 24
                  • Vozdovac, Bg

Promenjeno je sve to, ali jedino sto u toj celoj zavrzlami od delova koji, pretpostavljam, mogu da uticu na to je taj step motor, sto mi je majstor i sugerisao, ali kao da ga jos ne diramo.

Comment

Working...
                  X