Originally posted by TRTEMRTE
Problem ler gas
Collapse
X
-
Originally posted by Sabylambda 3,5 din.Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
I Spanjeli jel si resio ti svoj problem sa ler gasom, ne iscitah ceo post do kraja, i ako jesi sta je bilo na kraju. Meni jedan dan sve super, drugi onako zeza po malo tek da me nervira. Pored toga vec neko vreme mi se desava, da kad je skroz hladan motor, kad krecem lagano, a naravno jos gore je kad je brze, onako uzasno sporo dize obrtaje, i tek se mozda na 3 000 cimne. Tacnije bez obzira na jacinu pritiska na pedalu on ubrzava nekim svojim ritmom. Ovo se takodje ponekad desava a ponekad ne.
Ponekad npr. kad drzim konstantno na 3000 u trecoj krece malo da cima ali jako blago, i to se desava dok je ladan.
Uf sta ja napisa
Comment
-
-
Ja rekoh u drugoj temi da vise nemam taj problem,ne znam sta je lik uradio ali meni su obrtaji konstantno 900rpm,i ono zaglavljivanje ler gasa na 2000rpm je nestalo posle nekoliko dana,tako da je sve ok,samo mi je jos ostao problem sa temperaturom,ali to cu uskoro da zamenim termostat...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
kad krecem lagano, a naravno jos gore je kad je brze, onako uzasno sporo dize obrtaje, i tek se mozda na 3 000 cimne.Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment