Da li je poželjno da se auto s vremena na vreme vozi pod skoro punim gasom? Znate ono - izašao sam na autoput i pružio ga 200km/h ili koliko već da ga produvam malo.... Ovo ''produvati'' me zanima. Da li je potrebno, da li je samo poželjno ili samo voziti standardno? Šta motor traži od nas da bude zdrav?
Zvao par radnji i neka u Cara Dusana (M-e, da nije tvoja ? Kako ti se zove radnja ? ) mi isprica kako su Michelini sada na popustu.
Pomislim se "sjajno, nisu vise 20k, sad su 18k po gumi" kad mi baja rece nesto tipa 12-14k po gumi za Pilot seriju.
MXM je valjda najdzabe, pa Exaltoi na kraju Sport.
Jeftinije u 215 varijanti, 10% skuplje u 225.
Jos je dosta guma 10-15k, ima i Goodyear, Dunlop, Falken, Yokohama itd, ali nekako sam se oduvek lozio na MIchelin i nikada ne imao pare za iste. Da li
je to to, videcemo
Ako je lagao mene, i ja cu vas. Provericu u jos kojoj radnji pa javljam ako padne nova letnja obuca.
Da, od velikih proizvođača, u Srbiji je sada Michelin od najskupljeg došao do najjeftinijeg. Ima veze sa Tigrom... Ja gledao za moju Imprezu, Michelin košta nekih 12000, a Pirelli, Bridgestone, GoodYear i preko 15000 za istu dimenziju. Samo ne znam da li ih i prave dole u Pirot.
Steta sto nemaju Pilot Sport, bez PS2, ona je najlepsa i taman izmedju.
Sport je i taman u sredini po trajnosti i performansama, plasi me da bi PS2 trajao sumanuto kratko, dok Exalto ima "garanciju" na 45k milja!
To je sa druge strane previse i plasi me da je sa performansama bas napravljen kompromis.
Comment