Htio bih da pitam da li neko zna postoji li mogucnost da se kod Mercedes W124 230E (136PS) namontira izduvna grana od 2.3 16V sa 190E ???
Unapred hvala
bilo bi lepo kada bi mi neko objasnio kao da u search opciji spajam dve ili tri rechi a da je uslov pretrage da u postu ima sve 3 rechi ?
pokushavam da nadjem post u kome je boost objasnjavao zashto konkretno ne valjda stavljati BOV na auto sa protokomerom .. kapiram da ima veze sa merenom kolichinoma vazduha ... tj pogreshnom informacojom koju isti daje kada vazduh izadje u atmosferu .. ali me zanima preciznije shta i kako .. i da li postoji reshenje ..
drugar me udavi sa tim ventilom . hotje da stavi pa hotje .. (auto je Nissan 200sx `90to god .. ) pa me zanima da li postoji kompromis ... da liima neki BOV sa nekim povratnim crevom za protokomer .. ili neshto ?
Search for Keywords:
You can use AND to define words which must be in the results, OR to define words which may be in the result and NOT to define words which should not be in the result. Use * as a wildcard for partial matches
Pa ne znam kako nece...
Jutros sam nesto pretrazivao koristeci AND i sve je funkcionisalo ok, bas tako kako kazes da ti treba
Rezultate nek ti izbacuje po postovima, a ne temama, lakse ces naci
Q: Skoro sam gledao TV emisiju, restauracija automobila, pitanje vezano za izduv, kazu da je bitno da svi primari izduvne grane moraju biti iste duzine, kazu ima neke veze sa obrtnim momentom? Zbog cega?
I da li neko zna koji proizvodjac turbina koristi Bardenove lezajeve!?
Comment