Originally posted by Sava R4
Pitajte ovde!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
-
Uspeo sam jutros da upalim!Verglao sam jedno 10 sekundi i prvo je izbacio crni oblak dima ,a posle je sve bilo kako treba.Probao sam jos par puta u toku dana i palio je na pola kljuca.
Izgleda da je ipak bilo do nedostatka benzina posto mi kao sto sam vec napisao ne radi skazaljka bas kako treba.
Jel znate nekoga ko sredjuje kontrolne table posto sam trazio ovakvu ko moju po otpadima ali niko nema (ova moja ima i obrtaljku)?
pozdrav svima
Comment
-
-
Yugo 45 posle predjenih 100.000 km?
Molim vas, iz vaseg iskustva , koji aditiv za ulje bi pomogao da se produzi vek motora posle predjenih 100.000km , da smanji potrosnju ulja, i poveca kompresiju motora.Znam da je to kratkog veka ali znam i da moze da odlozi generalku za neki period.Moilim vas vasi saveti i predlozi, i molim M-power na PP ili igormrkvc@yahoo.com da mi odgovori gde i kako bi mogao da pomognem mom yugu a jos uvek bez otvaranje motora-znate na sta mislim.
Hvala!!!
Comment
-
-
kad su veoma hladna jutra, pri prvom paljenju auta, desava se da mi krci kada ga ubacuem u rikverc!
da li je ulje u menjacu zrelo za zamenu ili je mozda neki drugi problem u pitanju?
auto je ford fiesta, 1,3. 2005 godiste, presla 45 000km.
hvala unapred na odgovorima i pomoci!
Comment
-
-
Originally posted by Punto AbarthPoz!
Interesuje me, da li je neko imao iskustava sa ovim no name zamenskim farovima, sto se prodaju za vise nego duplo manje pare nego originali... Svetle li istim intenzitetom i kvalitetom, i uopste, kakav im je kvalitet izrade?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Comment
-
-
Re:
Originally posted by mrkitesko je da se ubaci i pri 5kmh, a ne zelim ni da probam na 30kmh!
nije mi jasno zasto se stavljaju takvi menjaci?
mozes i sa 100 km/h da ubacis u prvu
2.rikverc nema sinhron,jer mu i ne treba.nema svrhe da ubacujes u rikverc u toku voznje(a i zamisli sta bi to znacilo)
3.kad je hladan auto,ulje u menjacu je dosta gusce nego kad je vruc.zato ti zakrci u rikverc.nego ti postupi kao sto je ovaj prijatelj gore rekao,ubaci u prvu pa u rikverc(bez pustanja kvacila) da bi zaustavio zupcanike u menjacu,jer ti i kad stisnes kvacilo,oni se okrecu jos neko odredjeno vreme.ma samo napred! ali popreko!
Comment
-
Comment