Pitajte ovde!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A Velas? 011/2192-603, Ugrinovacki Put 48
Ima i ona radnja u Dim. Tucovica nesto pre KBCa Zvezdara, sa desne strane. Ima neki Peugeot servis tacno preko puta (Partner valjda?). Ne mogu da se setim imena
Edit: nadjoh- Bogomir, Dimitrija Tucovica 138, 011/3806 912... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Probaj i sa ovim telefonom 011/610-279. Oni su u Zemunu, Cara Dusana 210 ili 201 (?), prodje se visa medicinska pa sledeci semafor. Imaju iz uvoza, a i sami prave. Trazi prvo to uvozno, a u krajnjoj nuzdi mogu da ti naprave po uzorku (doteras auto) samo ja nisam bio zadovoljan kvalitetom samog lima. Zato sam ih i preskocio u prethodnom postu...... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
@Alekre:
Sto se airbag-a tice, on se otvara pa se otvara, pogotovo na novijim automobilima. Uvedeno je pravilo da se suvozacki otvara cak i ako putnik nije vezan (bar u USA, za EU ne znam). Elem, zavisi koliko je mator auto.
Moji imaju lampicu koja kaze da si nevezan i to je to. Ne otvara se airbag ako nisi vezan. Malo mladji (i skuplji) piste i zvizde nesnosno ako se ne vezes, i ti i suvozac ali mozes da vozis. Jos novije ne mozes da pokrenes dalje od par metara ako nisi vezan, a najnoviji (ili i ne tako najnoviji) imaju senzor alkoholnih isparenja iz daha vozaca, pa ne daju da vozis ako pojedes kiselu jabuku, jogurta da ne pricamo bas o slkoholu. Video sam mnogo sluzbenih kola sa prelepljenim senzorom za alkohol
Dakle, ako si vezan, airbag se uvek otvara, a ako nisi zavisi od proizvodjaca, automobila, trzista za koje je pravljen...
Nubiri sija upozorenje da si nevezan non-stop, Corsi isto to sija neko vreme, pa kad skonta da ne reagujes, ona lepo ugasi sijalicu a ti vozi...
Nema zvucnog upozorenja ni kod jednog auta...
Comment
-
-
Hladnjak mi pusta vec par godina ali sam to do sada uspesno resavao aditivima. Posto sam skinuo hladnjak zbog popravke motora hteo bih trajno da zakrpim tu rupu, pa bih probao sa tecnim metalom. Da li neko ima iskustva sa tim i koliko je to uspesno?OPEL ASTRA G 1.4 16V
Comment
-
-
1. poshto ga "zapushavash" vec par godina sa aditivima verovarno je nachet
na vise mesta
2. bolje ga zameni jer ga je teshko zakrpiti ako ima vishe rupa i pitanje je
doklece opet trajati ako je postao porozan
3. ako pak reshish da ga krpish onda se to radi lemljenjem tj. hatletovanjem
na tebi je da odluchish
sretnozasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Comment
-
Comment