Cim sam video Manta pomislio sam na stari Opelov motor...
Znaci OHC je,pa i tu bi mogao skinuti bar plastiku od zupcastog i malo cimnuti da vidis ima li lufta.
Pa postoji velicina 40 koja je za 165/70 R13 i 175/65 R13 (pise na kutiji) a sledeca 50 je 175/70 R14 ili 186/70 R13, velicine 30 i 60 su ili premale ili prevelike, a ni na jednoj kutiji nije navedena guma 175/70 R13 verovao ili ne.
U pitanju su klasika - Polar lanci, narandzasta kutija.
Koje su cene tih lanaca za 165/70 - R13. Ovde su od 35 do 70 evra, zavisi kakve su chare odnosno oblici lanaca.
Mozda bi se isplatilo kupiti u Beogradu posto dolazim polovinom decembra.
Promenio sam lager zadnjeg tocka jer se cuo. Novi lager nije izdrzao ni nedelju dana, zamalo tocak da otpadne, morao sam da menjam celu glavcinu. Sad je tu drugi majstor stavio neki drugi lager, koji se opet cuje, al jos uvek nije otpao tocak. Ispada da mi se smrvi lager koji se upste ne cuje , a oni koji prave buku rade dosbro. Pitanje: Jel problem u vrsti lagera ili u majstoru? Koji lager da kupim?
pozdrav svima
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Ovaj lager koji sad imam je polovan - nov nisam vise smeo da uzimam zato sto nemam pojma kako ce da se ponasa. Drugi majstor mi je preporucio polovan zato sto "ovi turski i kineski nista ne valjaju". Tocak mi sad uopste ne mrda, ne greje se, idem 170km/h i nista se ne desava osim sto se lager cuje. Znam da moram hitno da kupim nov , ali koji, ko je proizvodjac dobrog lagera?
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment