Kakve su ti gume?
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
nisu naj najbolje ali odlicne su dunlop sp sport 9000 presle 25k sve sam ispravio, felne... balansirao tockove... danas su mi tamo gde sam menjao diskove i sve ostalo... sve proverili od silen blokova pa na dalje... sve je kazem ti zamenjeno i utegnuto.. ja ga lepo odrzavam.. videcemo ovo za kocenje nema sta drugo da bude nego do diskova... od 120 do nekih 80 pri laganom kocenju volan bas trese... jedino je pitanje kakvi su i ovi diskovi... nesto ja ne verujem mnogo u delove kod nas.. ne znam ako ovo ne valja koji tj. ciji diskovi su kvalitetni... poz
Comment
-
-
Ako je problem prilikom kocenja, onda je dosta verovatno da su diskovi u pitanju. Desava se i da su novi diskovi losi. Ipak ne stize bas sve najkvalitetnije u Srbiju....Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
Comment
-
-
Imam slican problem sa tresenjem volana prilikom kocenja. Naime, pri brzinama vecim od 80km/h (subjektivna procena) prilikom kocenja volan pocinje da trese (levo-desno). Sve 4 gume su nove, propisno izbalansirane, prednji diskovi novi (presli oko 30 000km). E sad, zadnji diskovi su katastrofa i trebao bi ih menjati. Medutim, majstor mi je rekao da vozim dok ne istrosim zadnje plocice pa cemo onda menjati. na tehnickom zadnje kocnice odlicno hvataju. Neko vase misljenje?
Comment
-
-
na komparater prednje i zadnje pa ces videti... ja ti kazem ne verujem koliko su se diskovi iskrivili... pazi kad je volan tresao pri velikim brzinama 4500 rsd sam dao da mi izbalansiraju i isprave felne 2 koje nisu ni bile toliko katastrofalne tj. ne bi prouzrokovale tako tresenje... naime na desnom disku se desilo to da kao da se od kocenja sve pojelo sem jednog dela i onda je ostalo ko izbocina.. tako da ono...
meni to katastrofa smeta osecaj je ne pouzdanosti i prilikom iskljucivanja sa auto puta je bas gadno.. pri jakom kocenju je bolje.. hehehhe...
Comment
-
-
Originally posted by markofpi View Post... prednji diskovi novi (presli oko 30 000km)... zadnji diskovi su katastrofa i trebao bi ih menjati... na tehnickom zadnje kocnice odlicno hvataju.
Osim toga, zavisi i od stanja puta kojim voziš. Kad sam prvi put, greškom skrenuo na "autoput" NS-BG, posle pređenih 500 m, morao sam da zaustavim vozilo, da vidim šta nije u redu, jer je strahovito šetalo, kao da ću izgubiti kontrolu nad njim. Opasuljio sam se, kad sam video kolotečine u desnoj traci, kojom sam se kretao! Kad sam prešao u traku za preticanje, sve je bilo normalno.
A navedenu grešku, platio sam 400 dinara (HR tablice), nakon samo par kilometara, jer sam odmah po ulasku, naišao na naplatnu rampu!
Svakako zameni zadnje diskove i pločice, a pregledaj i uređaj za upravljanje.
Comment
-
-
Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva - EP II
Do sada nisam isao na proveru u ovlasceni servis, moze li neka preporuka ( iz licnog iskustva, a ne rekla - kazala ) za Novi Sad i okolinu gde da se auto otera za vreme ove akcije. Znam koji su servisi u pitanju, ali me intersuje gde se posveti najvise paznje pri kontroli ?
Hvala.Last edited by Laguna 2002; 27.09.2011, 17:52.
Comment
-
-
RENAULT LAGUNA II - iskustva - EP II
Pozdrav,
Potreban mi je desni bocni zmigavac (nalazi se na vratima u lajsni) za Lagunu II - B. Skinuli mi na parkingu neki dan ("bas me cudi da se to desava u Sarajevu") samo desni, bio u servisu traze 80KM (cca 40EUR), trazio po otpadima, auto-dijelovima itd.. nema. Ima li neko inf. gdje se moze naci u BiH, SRB, CRO i sl. platiiti mogu preko PAYPAL-a ili poslati postom. Upitanju je bijeli bocni zmigavac sa desni prednji vrata. HVALA
POZZZ za sve
Comment
-
-
ja sam lozana na tuning ali styling ne na ovaj budzak po ulicama.. ovi farovi su vrhunski gledah i kako svetle.. da imam para rado bi ih stavio kao i onaj fabricki kit za lagunu, al jbg 1200e ... heheh zop
Comment
-
-
Originally posted by max3m87 View Postja sam lozana na tuning ali styling ne na ovaj budzak po ulicama.. ovi farovi su vrhunski gledah i kako svetle.. da imam para rado bi ih stavio kao i onaj fabricki kit za lagunu, al jbg 1200e ... heheh zop
Comment
-
Comment