RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Originally posted by bojans View Post
Comment
-
-
ABS žuti signal
Drugari, nisam koristio forum godinama...ako ima nekoga treba mi info...dakle pali se žuti signal za ABS, s tim da je to povezano sa centralnim zaključavanjem vrata u voznji. Dakle nekada se upali zuti signal nekada ne. Ako se desi da se upali pre startovanja motora, vrlo cesto se desi da u toku voznje (to ne mora biti posle predjene brzine od 10km/h) kada se ukljuci centralno zakljucavanja, onda se iskjuci zuti signal za ABS. Kapiram da je nesto oko struje ali da li neko ima nek resenje koje je jednostavno da probam. Hvala
Comment
-
-
Problem sa radiom
Pozdrav svima od skora sam vlasnik lagune 2 emotion verzija pa me zanima posto imam problem ako neko moze da mi pomogne nikako se ne mogu snaci da pretrazujem stanice na radiu???????? mozda je glupo Ali tako je ako moze neko pomoci.? Hvala I pozdrav
Comment
-
-
-
Problem sa lagunom
Imam Renault Lagunu 2 2001 godina
1.9DCI 80kw
Ima par dana kad pustim gas i hocu da presaltam u neku drugu brzinu obrtaji ostanu na par sekundi naprimjer ako su bili preko 20 obrtaji i hocu da presaltam u neku brzinu obrtaji ostanu 2,3 sekunde i onda spadnu na normalu.dali je imao neko iskustvo.hvala unaprijed
Comment
-
-
probaj :
the clutch switch isn't touching the pedal and this will be causing the problem with the engine revs rising when changing gear.The switch plunger has a ratchet in it,press the pedal down and pull the plunger out,then release the pedal and the plunger will click back into place.
prekidac ispod pedale kvacila, probaj podesavanje ili zamena,Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Renault scenic 2
Pozdrav.Kupio sam Renault Scenic 2004 1.9 85kw.
Imam problem kad krecem laganim gasom i vozim do neki 80kmh samo izgubi gas i ponovim gas i onda ide normalno jedno vrijeme i opet se isto desi.ako je neko imao isti problem i uspio rijesit molio bi da mi javi kako je rijesio.hvala unaprijed
Comment
-
-
Pomoć
Pozdrav , od juče sam novi vlasnik reno lagunr 2.0,, 2001 godište , benzinac je.
Juče sam ga vozao i sve je bilo dobro , al danas mi se pojavio već prvi problem.
U toku vožnje mi se upale žute lampice od serva,sistema za proklizavanje i grejači i dok oni sijaju auto ne prelazi 70km/h i radi na manje od 2000 obrtaja.
A kad se ugasi i izvadi kartica i ponovo startuje motor ide sve normalno jedno vreme pa onda ponovo se upali to sve.
I da napomenem da mi gori ček engina.
Comment
-
Comment