E, hebi ga, ja bih ipak tražio da mi nameste 166667, , opet će ti se elektron zaglaviti...
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Imam problem sa Lagunicom.
Desava mi se to da, kada tek udjem u auto, kocnica je tvrda - sve dok ne upalim auto. A prije toga sam primjetio , kada upalim auto, da mi se cuje onaj zvuk kao da "pumpam" kocnicu pa ono dok je vrati u normalu.... A sad mi je i tvrda kad tek udjem u auto .
Normalno je uvek da je tvrda pedala dok motor ne radi jer tada ni servo ne radi. Takodje je normalno da pedala bude mekša i niža kad se motor upali jer tada servo radi.
Ma ostavim auto 1h i takva bude. A nije mi se nikad prije desavalo.... tj desavalo se samo ako bih "pumpao" kocnicu dok auto ne radi ...Ali sada je ne taknem, tvrda je . Sumnjam da tako treba... nikad nije prije .
Zna li neko kako da izvucem fabrisku xenon sijalicu D2R iz fara!? Skinuo sam onaj plasticni zastitni poklopac na samom faru, skinuo kontakt koji od balasta ide do sijalice i vidim da ima neka opruga za koju ne znam kako je i gde treba pritisnuti!? Veoma je tesno i ne mogu ni videti dobro, pa ako je nekad neko menjao neka kaze.
Pa ja stiskao palcem i to bas, dovoljno jako da mi ostane otisak na palcu ali nista. Mislio sam mozda da treba da pritisnem i izvrsim dodatni pritisak na neku stranu. I mene je bilo strah da mi palac ne zavrsi u faru od sile pritiska.
Evo slike , da li ti je leziste kao u mene ? jer u mene je d2s xenon . Malo sam naopako slikao, taj desni dio je ustvari gornji. Stisnes to prema unutra i ispadne iz lezista.
Da li je neko imao problem sa airbag? Tacnije s tim da mu pise onaj error service na compu...nekad se ugasi, nekad nije.... Da poludis....
Proveri sva ozicenja Air bag-ova negde gubi kontakt kolo je otvoreno ponekad i pali gresku eror idi na diag da nebi pesacio da ti konstatuju koji od njih povremeno otvara kolo?
Comment