RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

E, hebi ga, ja bih ipak tražio da mi nameste 166667, , opet će ti se elektron zaglaviti...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• mazzy
      CBC Veteran
      • 25.07.2010
      • 164
      • Sarajevo

Nije vracana ... 10 000 godisnje prelazim uglavnom ima na forumu predstavljanje clanova... Kupljena 2008 sa 56000 na satu

Nego, kreno sam pitati, koji zvucnici dodju u laguni ? Prednji kod vozaca i zadnji iza suvozaca mi crkli... Koja jacina i brend...?

Comment

• mazzy
        CBC Veteran
        • 25.07.2010
        • 164
        • Sarajevo

Imam problem sa Lagunicom.
        Desava mi se to da, kada tek udjem u auto, kocnica je tvrda - sve dok ne upalim auto. A prije toga sam primjetio , kada upalim auto, da mi se cuje onaj zvuk kao da "pumpam" kocnicu pa ono dok je vrati u normalu.... A sad mi je i tvrda kad tek udjem u auto .

Nesto je oko serva ocigledno..sta bi moglo biti ?

Comment

• sambol
          CBC Veteran
          • 30.12.2014
          • 126
          • BL
          • T9

Koliko dugo auto stoji? Nakon par dana je normalno da otvrdne kočnica... kad upališ, papučica "propadne", to je normalno ponašanje.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Normalno je uvek da je tvrda pedala dok motor ne radi jer tada ni servo ne radi. Takodje je normalno da pedala bude mekša i niža kad se motor upali jer tada servo radi.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mazzy
              CBC Veteran
              • 25.07.2010
              • 164
              • Sarajevo

Ma ostavim auto 1h i takva bude. A nije mi se nikad prije desavalo.... tj desavalo se samo ako bih "pumpao" kocnicu dok auto ne radi ...Ali sada je ne taknem, tvrda je . Sumnjam da tako treba... nikad nije prije .

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

Zna li neko kako da izvucem fabrisku xenon sijalicu D2R iz fara!? Skinuo sam onaj plasticni zastitni poklopac na samom faru, skinuo kontakt koji od balasta ide do sijalice i vidim da ima neka opruga za koju ne znam kako je i gde treba pritisnuti!? Veoma je tesno i ne mogu ni videti dobro, pa ako je nekad neko menjao neka kaze.

Comment

• mazzy
                  CBC Veteran
                  • 25.07.2010
                  • 164
                  • Sarajevo

Joj ja sam se patio s tim dok nisam skontao, a vise zbog toga sto nisam htio na silu da ne razvalim nesto.

Ta opruga ima lezista u koja udje. Znaci , stisnes je prema unutra da bi izasla iz lezista. Ista stvar je kad budes vracao, stisnes da udje i pustis .

Comment

• markofpi
                    CBC Senator XXL
                    • 27.07.2006
                    • 1552
                    • Bezanijska Kosa

Pa ja stiskao palcem i to bas, dovoljno jako da mi ostane otisak na palcu ali nista. Mislio sam mozda da treba da pritisnem i izvrsim dodatni pritisak na neku stranu. I mene je bilo strah da mi palac ne zavrsi u faru od sile pritiska.

Comment

• mazzy
                      CBC Veteran
                      • 25.07.2010
                      • 164
                      • Sarajevo

Evo slike , da li ti je leziste kao u mene ? jer u mene je d2s xenon . Malo sam naopako slikao, taj desni dio je ustvari gornji. Stisnes to prema unutra i ispadne iz lezista.

Click image for larger version

Name:	20140131190333.jpg
Views:	1
Size:	118.4 KB
ID:	881859

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1552
                        • Bezanijska Kosa

E bas tako je i kod mene, mada sam ja to stiskao i stiskao i nista Ali nema veze, idem na mali servis pa ce mi to zameniti.

Comment

• mazzy
                          CBC Veteran
                          • 25.07.2010
                          • 164
                          • Sarajevo

I ja sam tako razmisljao dok jedan dan nisam dovoljno stisko ahha . Vala to je tako jednostavno da mi je glupo majstoru ici

Comment

• mazzy
                            CBC Veteran
                            • 25.07.2010
                            • 164
                            • Sarajevo

Da li je neko imao problem sa airbag? Tacnije s tim da mu pise onaj error service na compu...nekad se ugasi, nekad nije.... Da poludis....

Comment

• clico
                              CBC Veteran
                              • 05.05.2014
                              • 161
                              • petrovac
                              • Opel

Originally posted by mazzy View Post
                              Da li je neko imao problem sa airbag? Tacnije s tim da mu pise onaj error service na compu...nekad se ugasi, nekad nije.... Da poludis....
                              Proveri sva ozicenja Air bag-ova negde gubi kontakt kolo je otvoreno ponekad i pali gresku eror idi na diag da nebi pesacio da ti konstatuju koji od njih povremeno otvara kolo?

Comment

• b_samardzic
                                CBC Senator XXL
                                • 02.04.2005
                                • 1557
                                • Smederevo

Dzekovi ispod sedista su problematicni ili traka u volanu.

Comment

Working...
                                X