Nemoj provocirati nadalje, isto važi i za tebe.
Blokiranje EGR ventila
Collapse
X
-
-
Originally posted by MN026Originally posted by b_samardzicPOZDRAV
Vidim da se ozbiljno bavis dijagnostikom auta sto je vrlo dobro za nas smederevce.
Gde se nalazi servis i radis li iskljucivo dijagnostiku ili se bavis i mehanikom?
Ja zivim u kovacicevu, pozdrav jos jednom.
iz tog razloga i nedruzim se bar poslovno sa kolegama koje bi htele samo da se ogrebu za neku foru pa da to kasnije prodaju za sitne pare.na taj nacin se unistava posao koji je vrlo dobro placen,preko grane,i koji je veoma skup ako gledas alat-mehanicki ili elektronski i to profi.
Meni su auti samo hobi i nemam servis. Neznam kako je nas clan foruma zakljucio da cu ja da odem kod njega i da mu ukradem svo znanje koje ima ali nema veze. Malo me nasmejao njegov odbojni stav ali i njegovo shvatanje da je on najbolji majstor i da zbog toga ne treba da se druzi sa kolegama jer ce da mu ukradu znanje. Zato me i necudi ovakvo ponasanje ovog clana koji nije ovde da pomogne nego da pokusa druge da omalovazava i diskredituje a za uzvrat jos nikome nije hteo da pomogne sto mozete da se uverire citajuci njegove postove.
Comment
-
-
Originally posted by quattro View PostA teorija da se zablokira dovod ispusnih plinova tj. mala cjevcica koja ide iz auspuha u egr. Ventil bi osto u funkciji a garez nebi stizala u usis . Jeli neko imo iskustva s tim ?
Comment
-
Comment