Cena remonta u kucnoj radinosti bez probnog stola kosta u beogradu oko 200 EUR-a.
Kod normalnog majstora: Racunaj na cenu od 500EUR-a ako nezelis da radis nista sam.
Kod nenormalnog (Boban i slicni) 900tinak eura.
Kod normalnog majstora: Racunaj na cenu od 500EUR-a ako nezelis da radis nista sam.
Kod nenormalnog (Boban i slicni) 900tinak eura.
za 200 eura mogu da biram koji cu manuelni menjac da izaberem po prenosnom odnosu, a za 900 eura mogu da biram koji motor i to kompletan zelim da ugradim...
to su stravicne cene popravaka, neuobicajeno velike za auto sa manuelnim klasicnim menjacem.
i nije testiranje u Kaliforniji doslo glave ZFu nego u samoj Nemackoj.
jeste, problem je resen tako sto se ZF 4HP22 baci u djubre a onda se kupi novi model menjaca koji je izasao kao zamena. ja to ne visim kao racionalno resenje po vlasnike i njihov dzep.
taj isti 4HP je Volvo ugradjivao i posle samo 3 godine napustio jer su ti menjaci drasticno oborili reputaciju pouzdanosti marke a na autoputevima sirom Evrope i SAD vidjani Volvoi na auto sleperima... rezultat je da je Volvo presao na Tojotine Aisin automatike koji su se pokazali mehanicki mnogo pouzdanijima.
i da, tiih ZFova skinutih sa serije 700 ima koliko se pozeli, mogu da posluze kao pritiskaci papira.
moguce je da su eto Volvou uvalili samo te lose primerke mada bi to bilo bas cudo, nesto ne verujem u zavere.

Comment