Ma kakvi, Michelin je preko 5000 dinara... barem u Beogumi... 155-70/R13 dimenzija.
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mislim da za te pare mozes da uzmes i Semperit Comfort Life ili mozda cak Sport Life, mada je Sport Life zamenio novi model, ne znam koje mu je tacno ime. Ja sam pre 2 i po godine uzeo Comfort Life u dimenziji 165-60-14 i sa novim ventilima, monitiranjem i balansiranjem je izaslo nesto ispod 16000. Inace guma je odlicna po mokrom kao i po suvom, ali nije za izivljavanje, ali kad vec trazis 155-70-13, znaci da i neces da se izivljavasStercus accidit
Comment
-
-
Originally posted by GrujaYA ko ih prodaje i posto proveri na www.4gume.com
Comment
-
-
E do k....
Pa odaberes dimenziju koja ti treba... imas polja za to...
Kliknes "pretraga"....
Klinknes na model gume koji ti treba i dobijes spisak onih koji ih prodaju...
Dobijes ovako nesto:
Kliknes na prodavca (oznaceni su plavom bojom =] ) i dobices podatke o njemu... Ovako nekako:
Zoves i pitas za cenu...
Na ovom sajtu nema cena, samo prodavci i njihove adrese...Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
155/70x13, malopre sam zvao za sebe nesto pa rekoh da vidim i za tu manju dimenziju. Evo cena:
Michelin E3B - 3300
Kleber Dynarex - 2500
Tigar Sigura - 2100
BF Goodrich - 2400
PozOptimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
Gde si nasao Michelin za 3300 zivota ti?Gde si to zvao? Kakva je ta Kleber guma? Kapiram da je svaka bolja od Tigra i Save perfecte, meni bi trebalo nesto stepenik iznad toga... Sigura ne znam kakva je, nova guma, kazu...
Sta je BF ?
Comment
-
-
Kao sto rekoh par postova iznad, Energy Group, 011/2493-685.
BF Goodrich ne znam, gledao sam na ADAC-ovom sajtu, nisu je bas nesto nahvalili za voznju po kisi.
Sigura je nova Tigrova guma, zamena za TG621, s tim sto je sada klasicna letnja guma za razliku od 621 koja je M+S.
Kleber ili Michelin, ni sa jednom od te dve neces pogresiti.
PozOptimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
Hitris guma I,II klasa???
Hocu da kupim 4 nove gume Tigar Hitris 185/60 R14.Dali je moguce da ista guma ima vise klasa,odnosno negde je jeftinije i 400 din po komadu u odnosu na njihovu(Tigar) prodavnicu.Dali je moguce da su te jeftinije neka II klasa,da se tako izrazim?Imate li jos neki predlog koja guma u toj dimenziji do 3500din
?
Comment
-
-
Kleber ti je francuska (u originalu) firma, i prave sasvim solidne gume... Na nasim prostorima relativno nepoznati... BF je brand u Michelinovom vlasnistvu, sada ih guraju u WRC prvenstvu...
U toj dimenziji svakako mozes da uzmes samo donju granicu ponude svake firme, i sta god da uzmes nece biti bas lose, a svakako ce biti bolje od T621... Ono M+S kod 621 necu komentarisati, jer mislim da je svima vec i na pogled te gume jasno da tu moze znaciti samo Milost+Sazaljenje...
Comment
-
Comment