Sada je Prima u dimenziji 195/65/15 6000 dinara sa montažom i balansiranjem u Tigrovom servisu. Stvarno mnogo.
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa kakav je Bravuris ?
Nego... da pohvalim moje gume. U poslednjih 10-12 dana je bilo mnogo kise, a ja jurcao k'o po suvom. Jako lepo podnosi vodu, akvaplaning ne zanosi ni malo ni na jednu stranu, drzanje u krivini je zavidno u tim uslovima.
Bas bas dobro ponasanje... i na auto-putu i na regionalnim putevima...
Comment
-
-
Da pohvalim Barum Brillantis. Dosta mekša i tiša guma od dosadašnjih Pirelli P3000. Pri ovim potopima sam bio prijatno iznena?en kako su se ponašale i na pravcu i u krivini, a i pri ko?enju su dobre (bolje nego Pirelli).Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti
Comment
-
-
Jel' ima nekog da je Hitris isterao do kraja? Ja sam uzeo sve 4 u dimenziji 195/60 15 5300 din. komad i sto se tice drzanja na mokrom su odlicne, suvo isto dobre mada prave buku. Zanima me koliko se brzo trose? Mislim da su solidan izbor mada je imalo i drugih zvucnijih imena za taj novac ali su imali jedino 4 kom u ovoj dimenziji i ove marke, posto sam ja ko na djavo naleteo kad je tek trebala da im stigne roba a meni bilo hitno jer su mi predhodne gume bile katastrofa i nisam smeo vise na njima da vozim.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Danas sam bio kod vulkanizera da se centriram i balansiram pa sam upitao i za zimske gume, naravno TG Winter1
Rece mi covek da se Tigar uzjogunio i da ima nameru da ove zime zaposedne komplet trziste zimskim gumama i da ce cena biti jako povoljna. Bice kampanja za oko mesec dana, a cene ce biti nize nego prosle sezone.
Comment
-
-
Gume i nisu nesto pa ce cena biti povoljnija, a sa druge strane su se i uplasili, jer ako bude temperatura kao prosle godine, nece se bas tako kupovati zimske gume!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Na službenom autu imam Continental ecocontact 3 i oduševi sam se. Vozim je po izuzetno ekstremnim terenima (svaki dan po rizli). Izuzetno je izdržljiva guma. Jako se spoto troši, a ima odličan grip. Ko ima novca za tako nešto od srca bih mu preporučio. Zimus sam vozio Barum Polaris po ovim istim terenima i jako sam se razočarao. Prednje su se istrošile skoro do daske posle 20000km. Katasrofa!
Comment
-
Comment