2god za gumu je nista, koliko znam 6godina je radni vek gume i posle toga se skida, baca, imala saru ili ne... Dakle ako je stvarno tacno da se u Svajcarskoj gume voze 2 godine, odnosno 2 sezone i da ima dosta ljudi koji malo prelaze onda sto ne bi bilo moguce naci extra polovnu gumu koja je presla 10-15k km i mi ovde predjemo jos toliko i to je to... Doduse do sada sto sam video od ovih sto prodaju polovne gume je sve bilo bezveze i neke marke guma nikadd cuo... Ali ako bi nasao neke od renomiranih proizvodjaca sa solidnom sarom i do 2godine i ako moze da se izbalansira ne vidim razlog zasto takvu gumu ne uzeti, pogotovu za nekog ko malo prelazi...
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ako po vama polovna guma kosta od 30-40? zasto onda ne kupujete domace Tigar Hitris.
ja sam ih kupio mozda medju prvima kada su se pojavile i prezadovoljan sam pogotovo po kisi.imam dimenziju 205/65X15 i kostale su me sa PDV-m 3800.oo din ili tadasnjh 45?
daj te mi razlog za polovnu gumublago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Nije u pitanju starost gume zbog materijala vec zato sto razvoj guma ide vrtoglavom brzinom tako da je trakcija na najlosijoj gumi danasnjoj, bolja od najbolje 6-7 godina stare.
Odatle iluzija.
Nova shara je prilagodjena danasnjim uslovima na putu, sve se menja non stop pa i guma mora..Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@rajmax zato sto je guma za moj auto nova... Pogledaj koliko kosta jedna 205/45/16 da ne tupim vise... Al da nije dno ili neka rasprodaja preko grane pred istek roka valjanosti...
15" ica je kod baba boze 15-20 e
Poenta je kada dodjesh da kupujes polovne gume ne cutish nego trazis da ti pokaze bolje gumeOnda te odvede u drugu garazu... Nikad je ne kupujesh kod vulkanizera jer je to krsh koji je neko bacio kod nas a on nabudzio i ceka vevericu!
Ovaj lik kod koga kupujem ima cak setove od 4 iste gume
Kod njega je drugar nasao zimske 17" niskoprofilne!
Comment
-
-
jebiga ne vredi vise da razmisljam naglas
http://www.tigarmh.tigar.com/tigarmh/ar ... hp?aid=128
malo edukacije
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
pa moj auto trnutno ima 150KS,a posle chipovanja(jos razmisljam)180 ili 220KS
winteru sam najbrze vozio 200-210km/h a Hitris koliko za sada auto ide oko230km/h.gume toliko se dobro ponasaju da sam prosto zadovoljan da ne kazem odusevljen.
za ovih 26 godina koliko vozim, predjenih preko 1.000.000km na raznim gumama i putevim sa vema dobrih guma Tigar me u zadnje vreme zadovoljava.
koliko znam i pratim Michelin je kupio Tigarblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTg60
Aaaa pa i meni se otvarala hauba ali ne iz tvoje opisanog razloga
OFF : endeblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Na 250 , shaltanje 4-5 , motor se uvije, pokida nosache i otvori haubu
A gume su mi pucale na 260 koceci sa 290 pa nije toliko strasno bilo kao ovo sa haubom
Dakle, pucanje gume je bezopasno prema otvaranju haube koji napravi bananu od celog autaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ma auto nije bio moj, drugar naleteo i kaze aj sa mnom da probamo nesto... Vece bilo i nista nisam provalio. Posle stao na svetlo i imam sta da vidim. Pobeleo sam
U jugu po ledu i snegu je mnogo bolji dozivljaj otvaranja haube
U trenutku vozach koci na slepo a suvozach viri kroz one rupice od ventilacije na haubi koja je sa te strane i vrishti levo-desno
Drugar moj dobar
Comment
-
-
Malo se ZRofuljala
Koje je tezine bilo vozilo? Ja sam gledao tigar gume koje su spolja bile kao nove a iznutra potpuno trule po bocnom karkasu... Jednostavno ih je tezina od dve tone samlela. Samo je bilo pitanje trenutka kada bi se iscepalaSta nas je dovelo do sumnje da sa gumom nesto nije u redu? Pustale su stalno vazduh po malo...
Ti si tvojoj pruzio taj uzitak
Tigar je mrak
Comment
-
Comment