U Beogumi mi nude Kleber zimske gume (ne rekose mi model a nisam ni pitao ali koliko sam video sva tri aktuelna su tu negde po performansama) - jel ima neko iskustva sa njima? Inace cena je vise nego primamljiva - sa popusrtom izadju na manje oko 100e komad.
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by nidzaOdlično, nisu se stvari puno promenile od prošle godine. Čudi me da opet nema Wintere, a ima je u baš mnogo zapadnoevropskih cenovnika na netu.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Pa dobro, ne preteruj, treca otpozadi.
Sve mi se cini da se ovde dzabe pise godinama.
Nadam se da ce se jednom shvatiti da je skoro svaka zimska guma bolja od letnje u zimskim uslovima.
Tek kad se stavi vise njih na test vidi se razlika u okviru grupe po nameni.
Kazem po nameni jer u cenovnom rangu sigurno nisu sto je takodje veoma znacajan faktor.
Ne, ne, da ne mislite da ja slepo verujem testovima ali me ipak navode na odredjena razmisljanja.
Drugim recima. Ako je pola ovog testa tacno Tigrova guma je SKUPA.
Tipicni zimski uslovi (sneg, led) su retki u vecini Evrope a vozi se nemilosrdno i zimi kao i leti. Svaka guma zaista mora da je kvalitetna da bi koliko toliko normalno trajala a o efikasnosti i da ne pricamo.
Minimum zahteva je nesto sasvim drugo.
Ovo naglasavam da se nekome ne desi da za recimo 10 eura vise po gumi pa jos na nekoj zgodnoj promociji ne kupi daleko bolju gumu u svakom smislu.
I neka mi neko ne kaze da znacaj imaju letnje a zimske nije bitno kakve su jer je sezona kraca. Jos uvek je zimska sezona dovoljno duga i sansa da se desi neprilika daleko veca nego leti.
Comment
-
-
Originally posted by HeinzOriginally posted by nidzaOdlično, nisu se stvari puno promenile od prošle godine. Čudi me da opet nema Wintere, a ima je u baš mnogo zapadnoevropskih cenovnika na netu.
Loša po suvom i kiši - i sam sam se uverio u isto, možda ne toliko drastično u odnosu na Michelin Alpin 3, koje su mi drugi par zimskih guma. Stekao sam utisak da Winter1 mnogo bolje kreće po snegu od Michelina.
Što se Wintere tiče, mislim da su bili malo prestrogi, ili ova dimenzija (195) na težinu i gabarite mojih kola poprilično kompenzuje nedostatke sa kojima su se oni susreli na testu?
Sad će zima opet, pa ćemo da osvežimo sećanje, ali prošle zime je Alpin 3 bila gotovo nova guma, kraj 2006, a mnogo sam zadovoljniji otkad sam ih rotirao, tj. Winteru stavio napred - po snegu ofkors.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Koliko vidim najlošija je po suvom i kiši, u ostalom je manje-više rame uz rame uz Alpin3.
Buka joj apsolutno nije problem do 120 na sat.
Guma stvarno vrši funkciju za sve pare, prošlu zimu sam se verao po Kopaoniku i Žabljaku.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Originally posted by nidzaKoliko vidim najlošija je po suvom i kiši, u ostalom je manje-više rame uz rame uz Alpin3.
Buka joj apsolutno nije problem do 120 na sat.
Guma stvarno vrši funkciju za sve pare, prošlu zimu sam se verao po Kopaoniku i Žabljaku."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Danas bio u Sremchici... Uzeh 2 Polovnjache 225/45/17 NOKIAN cini mi se... da sam uzeo...
Elem gume su 6 mm share, dobra guma, 70 evra PAR... za ovakve mi u DANKO servisu trazishe po 60 evra komad...
Lik je OK ima veliki izbor, dosta Dobrih i KVALITETNIH GUMA...
Cene SU OK!
Sad u Ponedeljak Utorak mu stizze isporuka... Bit ce i Mlatete novih... i NOVIH... telefon je 063/268-180 i 064/14--999-79 ZELJKO...
SVE MOJE PREPORUKE...
Nalazi se kod okretnice Autobusa 511 u Sremchici, mada je lakshe Ibarskom magistralom, pa odvajanje za sremchicu... LAKSHE I BRZZE...
Comment
-
-
Ima 2006, 2007... ima i par komada 2008... ima ima i 2003 i 2004...
Znam shta prichash...
ali 225/45/17 meni bi trebalo 300 evra za 2 Gume...
Polovne 70... pa nek i predju 15-20 iljada... OK...
ja ne preporuchujem POLOVNJACHE, samo rekoh di ima i da je OK snabdeven...
195/65/15 za SKODA-u sam kupio NOVE HANKOK K105 i bile su po 5 iljada dingerossa... i to mi je OK...
Ali da puknem 300 evra za 2 Gume... JOk...
Comment
-
-
http://209.85.135.104/translate_c?hl=en ... PWQK5h3eoA
A-Drive je dobila tanku dvojčicu, rekao bih.
Ja bih za tu dimenziju za tu Mazdicu uzeo samo Hitris i ništa drugo. Mene je samo brinulo da će brzo da se troši, jer ima pregršt gripa, meka je i veoma je dobra po kiši, ali to nije slučaj, merio sam šaru pre 15tak dana posle cele letnje sezone.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
Comment