Imam ponudu za GoodYear UltraGrip 7+ 185/65r14 po ceni od 5900 din/kom.Jedina "mana" im je sto im je DOT 4708.Gume su,naravno,nove i uredno skladistene.Vredi li ta kupovina?
Sta fali novoj gumi proizvedenoj krajem 2008?
ne fali nista! Nisu gume litar jogurta jbg...
Bolje polovna dobra guma iz 2007-08 nego neka ova skrnavstina nova...
Juce sam bio na Torniku i to sam se popeo do vrha zicare,znaci ne u podnozje vec sa druge strane,od Jablanice.Debica Frigo2 me je izvukla a da nije ni zagrebao.Snega je na kolovozu bilo oko 5cm a uspon je takav da auto nema snage da ide drugom vec samo prvom brzinom.Gore je bila samo jedna Octavia 4x4 i jedan mestanin sa Golfom koji ima Savu Eskimo S3,ali je morao da ga penje u rikverc.
Nissan Sunny N13 1.7d
Originally posted by audia7
Originally posted by kuzmar
Originally posted by gorans
Imam ponudu za GoodYear UltraGrip 7+ 185/65r14 po ceni od 5900 din/kom.Jedina "mana" im je sto im je DOT 4708.Gume su,naravno,nove i uredno skladistene.Vredi li ta kupovina?
Sta fali novoj gumi proizvedenoj krajem 2008?
ne fali nista! Nisu gume litar jogurta jbg...
Bolje polovna dobra guma iz 2007-08 nego neka ova skrnavstina nova...
Pa utoliko bolje, kao sto rekoh ja bih uzeo cak i malo vozene te gume pre nego neku novu savu tigar i slicna srnj. Govorim iz vlastitog iskustva..
a posto su te nove, nema nikakvog razloga da ih ne uzmes odmah, ako su pravilno skladistene nema nikakvih problema pa i da su starije, a po tom dot-u one su kraj 2008, sto zaista nije nista
Da li neko ima iskustva sa Hankook RS3 gumama. Konktretno me interesuje ponašanje na normalnom automobilu koji se vozi u normalnim uslovima, trajnost, buka,.. Sviđaju mi se gume, a imam jako dobru ponudu za njih.
hvala
Winter1 nove stavljene u oktobru,odusevile me na snegu,ujedaju,bucnije su od letnjih,po kisi ne znam jer ne vozim brzo pa nemam problema sa zaustavljanjem. Ali za sneg...
Imao sam priliku da probam Alpin A4 pre neki dan na autoputu po jakoj kiši i mogu da kažem da se pri brzinama od 100-120 km/h ne oseća da je u pitanju zimska guma. Akvaplaninga nema uopšte, prelazak iz trake u traku pri 120 km/h je kao sa novim letnjim gumama, sigurno i bez drame Do sad sam utvrdio da po snegu čupaju bez problema, da su na suvom skoro nečujne i da koče odlično, da su po bljuzgavici takođe odlične i da na kiši drže skoro kao letnje Mislim da neću skoro razmišljati o tome koje zimske gume kupiti. Dileme nema, samo ako imam para
Michelin A4 su na ADAC testu ocenjene kao najbolje zimske gume, iza njih su Continental koje su inace skoro uvek pri vrhu, a Michelin je sada izbio na sam vrh.
Slazem se da dileme nema kada su u pitanju zimske gume, ostaje dilema jedino oko para
Ja bih imao dilemu, s obzirom da shara A4 "sumnjivo" lici na GY UltraGrip 7+ koja je godinama u vrhu dok Mischelin bas i nije imao nekog uspeha za zimskim gumama u poslednje vreme
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Polako pocinjem da razmisljam o letnjim gumama. Prosle godine sam kupio dve GY EfficientGrip zato sto su tada nekako bile najbolji odnos cena kvalitet, a i u voznji su se pokazale kao ok gume. Ima li jos neko iskustva sa istim!?? I da li je pravilo na sva 4 tocka imati istu gumu (saru) ili moze i nesto drugo!?
Comment