Originally posted by Uros Piperski
pravim sasiju, molim za pomoc
Collapse
X
-
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
-
-
sta radis covece u 6 sati na internetu bre
...ti resio to tvoje cudo jako brzo da zvrsis ocigledno ...bravo samo napred
...ovaj plavi je bas simpatican....... imas neke slike tj crteze tvoje sasije
...ovako svjevremeno ja sam pre jedno 7/8 godina hteo da radim nesto slicno na osnovi od peglice sa prednjim vesanjem od renoa 4 ali sam odustao jer tada ko sada me obesrabio atast ....mada sam sada mnogo odlucniji da istrajem......
Comment
-
-
E sada sam sj... sve!!!
Zelzala me struja nesto danas na motoru, dodje drugar da mi pomogne, ja uzeo njegov motor i SLUPAM GA!!!!
Padnem sa Yamexe XT 660 mesec ipo dana stare, za****m drugaru motor kakav sebi nisam mogao da kupim!!!!
Znam ljudi da je ovo OFF teme ali poludeo sam!!!
U zivotu ne padnem sa svog motora, uzmem tudj i uradim ovo!!!
Ej ali da se ne pravim uvek pametan kako treba ovo, kako treba ono, nego.........
Ljudi ne znate kako ovo boli!!!!
Pa da me covek izpluje ko zadnje g....!!!!
E sada kada coveku popravim motor onda cu skupljti pare za sasiju!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Brate sj... sam nogu,. do malo pre nisam nista osetio ali sada mi je clanak otekao zesce.
Ali veruj na rec to nije nista!
Sarafa ce uvek biti, samo nas nece, ali kada sje..s necije poverenje i drugarstvo koje je godinama, ne znam... gradjeno ili sta vec... e to brate boli do ludila!
Nisam divljao ni ludovao, glupi maler!!!
Inace onaj plavi je francuz i ima motor od 400 ccm zove se AXR Carbone, lako ces naci una netu, a u 6 ujutro sam tu jer posle moram da crncim, a to mi mnogo lakse padne kada odmah ujutro vidin nesto lepo na forumu i znam da ako ja ne ali barem vi nesto pravite! I ja cu uskoro bice valjda kinte toliko!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
-
Ziv Slobodane, samo malo iskocio iz shina, hvala na pitanju.
Sporo ide ovo oko nove sasije jer sam izuzetno kratak sa vremenom ovih dana, a sa druge strane kolega i ja upoznajemo materiju ACad-a 2007. Istini za volju nismo mnogo vicni toj novotariji(koja je fantasticna). Ali i kada nista nepisemo, pratimo sta drugi pisu i planiramo!
Ima li sta od onih coilovera, da li ste proveravali?
Ili cekate da dodjem ja u
grad da vidim.All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Luuuudo, brate ipak hvala, mislio sam vise o necemu 200-250 km/h sporijem za prvi put i sa 15-20 cm vecim klirensom.
Zao mi je sto nemam vremena da sednem i nacrtam to u CAD-u, previse mi je komplikovano da racunam sve preske, crtam u projekcijama i izometriji, oteeeeeeeeeeeeglooo bi se ajao!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
U pravu si ali nemam nista od toga, naravno potrudicu se da nabavim i tako nesto. Medjutim ACad 2007 mogu da nabavim, vec je instaliran na racunaru jednog drugara. Nije to toliko komplikovano koliko ja stvarno trenutno nemam vremena (od necega mora da se zivi), ali za nekoliko nedelja kada zavrsim poslove, miran sam do proleca i tada cu moci u potpunosti da se posvetim ovome!
Nadam se da cu vas prijatno iznenaditi ukoliko samo deo ideja koje imam uspem da razradim!
Naravno nameravam i da seckam i varim, ne samo da crtkam!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Evo i jedan kisni dan pa se naslo malo vremena!
Ceo dan smo silovali CAD kod drugara, posto jos uvek nemam na svom racunaru pa smo evo dosli do neceg.
Ovo naravno jos nije gotov projekat i ne znam kako da nazovem ovo.
U fazonu ovo je prostorna resetka, donji deo sasije, koja treba da bude od 40x40 profila. Za sada su iscrtane samo konturer koje ce kasnije postati kutije. Naravno bice ubacene i dijagonalekojih jos nema(dolaze na kraju). Debata je bila duga izmedju dvoseda i cetvoroseda i nakraju je neko prelazno resenje, nazad ce biti neka klupa za "rezervne igrace" ili nuzni smestaj po potrebi. gornji de, odnosno rolbarovi bi trebali biti od okruglih cevi, jos je samo pitanje kojiko debele cevi stavit. Za sada najverovanije jedan i po col, ali videcemo!
Evo pa ako neko moze da se i skonta nesto neka komentarise.
Cim stignem zavrsavam pa stavljem renderovane slikeAll men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Van, nisam te razumeo, kako geometriju trapa, prvo da radim viljuske?
Zar to ne mogu da odradim na gotovoj sasiji?All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
Comment