pravim sasiju, molim za pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kobacbobac
    CBC Senator
    • 21.12.2006
    • 229
    • bg. sremcica

iskopiraj ovo i nema glava da te boli ( mislim na sasiju nesto slicno)

....i onako kazes da ti masa nije bitna toliko ....

....ako nisi siguran mozes da zatrazis od nekog da ti odradi neki projekat sasije nije to neka mudros ...

Comment

• Optimista
      CBC Veteran
      • 22.09.2007
      • 171
      • Stapar

Kobac:
      Pa sasija ovog forda i nije toliko razlicita od onog sto sam zamislio uz razliku da ovaj VW nosi motor napred, ali izgleda da nije neka prevelika masina pa prednji deo nije bitno veci. I sa tim sto sam ja u zadnjem trenutku resio da uglavim i zadnju klupu pa... Ideje je isla u jednom smeru sada moram da je doradim ovako ali bice.

A varijanta da trazim od nekog da radi projekat sasije za mene ne dolazi u obzir jer ja u stvari hocu da uradim sasiju pa kako ispadne.
      A na kraju krajeva pomoc je vise nego prisutna! Pa vidis koliko genijalnih planova i ideja se ovde radja kod ljudi koji se javljaju!!!

Da Van ideja jeste sjajna (koristio sam nesto slicno za montazu nekih polj. masina) ali sada ne dolazi u obzir iz prostok razloga sto tamo gde ce se raditi nema dovoljno mesta za svu tu skalameriju. Bez toga ce ici malo sporije i "grbavije" ali samo da jednom krene, uradice se.
      Mislim da sam ti pricao da nisam napravio radionicu, ali ove zime to nece biti izgovor da ne pocnem raditi pa cu variti u dnevnoj sobi kuce koju pravim(nije dovrsena) ali ima struju i moze neka pecka da se potpali tako da ce biti sjajno!!!!!
      All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

Working...
      X