pravim sasiju, molim za pomoc
Collapse
X
-
Kobac:
Pa sasija ovog forda i nije toliko razlicita od onog sto sam zamislio uz razliku da ovaj VW nosi motor napred, ali izgleda da nije neka prevelika masina pa prednji deo nije bitno veci. I sa tim sto sam ja u zadnjem trenutku resio da uglavim i zadnju klupu pa... Ideje je isla u jednom smeru sada moram da je doradim ovako ali bice.
A varijanta da trazim od nekog da radi projekat sasije za mene ne dolazi u obzir jer ja u stvari hocu da uradim sasiju pa kako ispadne.
A na kraju krajeva pomoc je vise nego prisutna! Pa vidis koliko genijalnih planova i ideja se ovde radja kod ljudi koji se javljaju!!!
Da Van ideja jeste sjajna (koristio sam nesto slicno za montazu nekih polj. masina) ali sada ne dolazi u obzir iz prostok razloga sto tamo gde ce se raditi nema dovoljno mesta za svu tu skalameriju. Bez toga ce ici malo sporije i "grbavije" ali samo da jednom krene, uradice se.
Mislim da sam ti pricao da nisam napravio radionicu, ali ove zime to nece biti izgovor da ne pocnem raditi pa cu variti u dnevnoj sobi kuce koju pravim(nije dovrsena) ali ima struju i moze neka pecka da se potpali tako da ce biti sjajno!!!!!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
Comment