pozdrav svima.evo da vam probam izlozit svoj problem:naime imam opel kadetta 1.3 89.god.do prije par mjeseci nikada nisam imao problema sa kocnicama kada treba zamjenit pakne i diskove to se i uradilo i bilo je sve ok.prilikom kocenja kocila su sve 4 tocka prednji malo ranije a i zadnji.Onda je pocelo da zeza.kada god dodam veci gas auto pocne da se gasi i tako par dana dok nije konstatovano da je otisao vakum uredaj onaj dobos sto na njega ide glavni kocioni cilindar u njemu se poderala membrana i to ga je zezalo.Promijenio sam ga i imao sam extra kocnice kao nikad,nisam mogao da vjerujem da su tako dobre.i to je trajalo kratko jer poslije nisu hvatali zadnji tockovi.odem kod maistora i zamjenim cilindre jer su bili otisli imali su lufta do pakne nekih 1.5mm.Zadnji su kocili extra i previse jer su hvatali prije prednjih tj.prednji su hvatali malo nikada nisu bacili skripu kada zakocim naglo recimo pri 60km/h a zadnji me zakrenu pa mozete mislit kako je na mokroj cesti kada zakocis kao da si rucnu povuko.posto sve radim kod istog maistora vozio sam mu da vidi da nisu prestelovani zadnji pa smo ih popustali....ali opet isto.Danas sam zamjenio glavni kocioni.sada je kocnica ok ima svoju krutost stalno nevarira jer desavalo mi se da je nekad kruta nekad mekana skroz.sad kada zakocim hvataju i prednji i nezakrece me odmah ali osjetim i vidim da ga zanese malo u stranu.sta da radim???maistor kaze da je to uredu jer je on nazad lagan....ali ja nisam zadovoljan.neznam vise sta bih.pomagajte.
pomagajte kocnice
Collapse
X
-
nema na suzi regulator, ne gubi vreme da ga nadjes. zaleti ga i zakoci na pravcu i vidi da li zanosi. ako da, idi na tehnicki i vidi koji tocak koci slabije."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
moja misljene je da te imas problem sa takozvanim petim kocionim cilindrom... on regulisee sulu kocenja uzadnjih tockova u zavisnosti od opterecanja zadnje osovine... postoji mogucnost da ga je neko od prethodnih vlasnika skinuo jel u jeneko od takozvanih majstora rekao da to nesluzi nicemu.....VW CLUB SRBIJA
Comment
-
-
reče čovek da taj model to nema (peti cilindar).
To se rešava jedino tako da sam uzmeš pa sve da namestiš. Majstor će ti sve naopako menjati dok ne promeniš sve a on ne zaradi dovoljno novca.
Prvo si trebao da ispustiš vazduh, dobro, na svim točkovima. Da ne kočiš naglo kada si tek stavio nove diskove ... POLAKO nekih 500-600 km, dok sve ne legne.
Ne bi ti pravio probleme u opšte, gotovo je sigurno.
Sad, kada si sve izmenjao, lepo ispusti vazduh, vozi 500-600 km i pazi, voziš dosta star auto na kome teško da ćeš takve stvari da ušteluješ 100%
Valjalo bi i creva da zameniš, umeju da zezaju
(ozbiljno, provereno i na yugu)
pozzzzz
Comment
-
-
pomagajte kocnice
evo jutros sam isao na tehnicki da pregledam kocnice i kaze da su super mada i kada nisu valjale rekli su da su dobre(ovo je bosna).poslije toga sam iso i napravio nekih 300km i evo sad dosao.Mogu vam reci da nisam bas zadovoljan silom kocenja jer prije je bilo dosta bolje tj. nisam morao toliko jako i duboko da stiscem pedalu kocnice da bih efektivno zakocio tj bio je dosta manji zaustavni put.ne znam sta bih.Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
charjek
slusaj ovako:izluftiraj ti te kocnice dobro,zatim proveri pritisak u gumama da li je isti na istoj osovini pa ako opet zanosi,e to moze biti problem u tvojim gumama koje nisu iste,sare,dubina sare,a mozda se nisu ni ravnomerno trosile,e ako ti je ovo sve perfektno...
sto je zaista jako tesko onda uzmi u obzir:stariji auto,kakav ti je trap,ukrivljen auto... i niz jos stvari koje mogu dovesti do tog malog zanosenja!!!
Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!
Comment
-
-
pomagajte kocnice
gume si 13ke m+s savine ovogodisnje sve cetiri.pritisak je na 1.8 u svim gumama.trap je ok(auto nikad nije udran-1.vlasnik).nema veze sto je auto staro,i na starom autu mogu i trebaju da budu dobre kocnice.ali evo izgleda da su se sa jucerasnjih predenih 300km i danas 100 zadnje pakne "namjestile" pa tako da nema zanosenja ali sila kocenja mi je jos uvijek slaba.sta da uradim po tom pitanju?Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
pomagajte kocnice
vjeruj da ne znam ali sigurno su najbolje,jer sto se tice odrzavanja auta uvijek sam cekao na dijelove jer nisam htjeo svasta.a nevjerujem da je do njih jer kada sam promijenio servo uredaj(onaj dobos sto ide na njega glavni kocioni) kocile su perfektno i uopste nije trebala velka sila jbt bilo je kao na mercedesu e200 cdi(ima mi komsija takvog) nisam mogao da vjerujem.Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
Ajde probaj ovo pa javi rezultat:
- sednes u auto, pritisnes pedalu kocnice i drzis je pritisnutom konstantnom silom
- upalis motor ali sve vreme drzis pritisnutu pedelu kocnice
i konstatujes sta se desava sa pedalom pre i posle paljenja motora
Pozdrav
Comment
-
Comment