Iskustva sa poslodavcima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Iskustva sa poslodavcima

A to sto ste culi je istina. u pitanju je nekadasnja firma slavija iz novog sada, a poruka je glasila ode raba, ode i baraba. slep je bio pun kafe!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Pele
      CBC Senator
      • 01.07.2006
      • 262
      • Požarevac

Mnogo jaka fora .... stvorio pošetni kapital za svoj biznis ....

Comment

• RS-6
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2005
        • 581
        • Montenegro-Bar
        • 2x AR I BMW 330XI

Ja sam cuo da je u pitanju bio jedan vozac Rumijetrans iz Bara i da se to desilo u Francusku.Izgleda da ma vise prica o ovome.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Originally posted by Siera
          Veliki deo prihoda odlazi na otplatu obaveza prema lizingu ili kredita. Nažalost ne može se i bez novih tehnologija, pa su se ljudi preopteretili sa obavezama, kriza, pad cena, nameti države i rezultat je taj.
          Siera, donekle i jesi u pravu, ali ako firma ima par kamiona (npr. 4-5) a pri tom ima i posla onda ne moze reci da mu je neki veliki problem "plate".
          Vi svi znate da se otprilike placa 10%...a kolike su im zarade!!!E sad treba izracunati koliko dana si na putu, sta sve treba da poneses na put da bi funkcionisao (hrana, pice,cigare...), koliko potrosis, i iskreno na kraju i nije to neka zarada koju zaradis s'obzirom da si toliko dana tamo "preko" i da veoma retko vidjas porodicu.
          Ko ce to da plati?To i oni znaju...samo cute.Glavno je da oni budu zadovoljni a svi drugi neka se snalaze.
          Iskreno, mi smo krivi zato sto cutimo.
          Kad se navrsi mesec dana, treba traziti novac (tolerisati do 2-3 dana).I svi da budu kao jedan...."ULTIMATUM"....ili novac ili ce da vam odlazi jedno po jedno....soferka,farovi,gume...Ali svi kao jedan.A ne da cutimo kao pi....
          Ili kao sto sam napisao pre par dana, da se osnuje sindikat pa da se onda sve zna...sta i kako.

A od ove nase price ovde...slaba vajda.
          You can run, but you can't hide.

Comment

• Siera
            Cbc Senator
            • 09.11.2009
            • 1365
            • Čačak
            • Stralis

Ma sve je to tako samo nema para,isto kao i Vi i Ja želim svoju zaradu smo nema.
            Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pele
              CBC Senator
              • 01.07.2006
              • 262
              • Požarevac

Siera, ti imaš kamione? Ili radiš kao vozač?

Comment

• Siera
                Cbc Senator
                • 09.11.2009
                • 1365
                • Čačak
                • Stralis

I jedno i drugo
                Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• gogi11
                  CBC Senator XXL
                  • 26.10.2009
                  • 790
                  • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by ada
                  A to sto ste culi je istina. u pitanju je nekadasnja firma slavija iz novog sada, a poruka je glasila ode raba, ode i baraba. slep je bio pun kafe!
                  Hoces reci da je u pitanju firma "Centroslavija" ?????

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

Ne nego slavija, pre nego je postala centroslavija
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ALFA22
                      CBC Član
                      • 12.11.2009
                      • 69
                      • sbija

Originally posted by zrenjaninac
                      Pozdrav Kolegama!!!!Nije me dugo bilo na forumu,jer sam poceo da radim,ali......!Poceo sam da radim u Bgd firmi "VDC FIDES".
                      Firma ima 5 kamiona,i kako vreme prolazi sve vise vidim da ce i ovde biti kao i u vecini nasih firmi.U pocetku je bilo OK!
                      Medjutim kako ide vreme,na mom racunu se skupilo oko 500eur koji mi nisu isplaceni iz raznoraznih razloga.Sad me je gazda skinuo da "odmorim" jednu turu,kao imao sam 5 vezanih tura pa da neko drugi ide ovu umesto mene.To je ok,ali kad sam pokusao da ga pozovem radi onih 500eur,nejavlja se na telefon,pa nije dostupan,pa nemoze sad da prica u Banci je...itd!!!!
                      Sve mi vise lici da ce tako opet da nadje nekoga,pa kad mu ostane kratak onda primi drugog i tako u krug.Nesto para ti isplati a ostatak mozes da pozdravis.Sad sam cuo da mu je covek iz Backe Topole isao 1turu,dao mu je 150eur,a ostatak od 150eur ga zove vec 2 nedelje i ista prica.Inace rodjeni brat od VDC Fides je"gazda" AVALA-TRANSPORT,pa izgleda kako je AVALA na lepom glasu,ovaj resio da malo koristi sistem rada iz AVALE!!!Mom kolegi koji je radio kod AVALE,"gazda" Aca mu je ostao kratak 2200eur!!!Do sada mu je iz par puta dao oko 250eur.
                      Ljudi da li u ovoj nasoj jadnoj Srbiji ima firma gde moze da se normalno radi i da za taj rad dobijes SVOJ novac?????
                      POZDRAV svima na forumu!!!!
                      prijatelju moj,i ja sam radio u vdc fides-u,ista priča,mene je zavlačio za 1800e dva meseca.posle sam ga jedva izmolio da odem makar jednu turu,kada me pozvao da odradim jednu turu (zamena) ja sam na austrijsko-nemačkoj granici sa kartice nekim turcima sipao gorivo i naplatio 1550e,onada ga nazvao i rekao mu sta sam uradio....samo je rekao gde da parkiram vozilo i dao mi otkaz PS.ko ga hebe,uzeo sam pare

Comment

• ALFA22
                        CBC Član
                        • 12.11.2009
                        • 69
                        • sbija

Originally posted by zrenjaninac
                        Ujutro idem kod "TOPLICE" na razgovor,a zvao me neki Sasa iz "BANEX"-a.Ima li ko informaciju kakav je "BANEX"????Ja cu pisati cim stignem iz Bgda!!!!Kolege pisite ako imate kakvu informaciju,jer koliko znam ovaj FORUM je JEDINO mesto gde mi mozemo medjusobno da razmenimo misljenja o raznoraznim prevarantima iz ove nase male Srbijice!!!!!Pozdrav
                        saša(banex) je extra,bio mi je starešina na ratištu pa ga znam i privatno a kod toplice nebih ni u ludilu radio,bolje ako znaš nekoga da te ubaci u kid trans

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Je li Alfa, nisam siguran da li Banex radi samo Makedoniju?
                          You can run, but you can't hide.

Comment

• sremac022
                            CBC Početnik
                            • 06.10.2009
                            • 2
                            • sr mitrovica

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Originally posted by ada
                            @PAKLENI
                            odobrio sam ti post ni sam neznam iz kog razloga. Osnovni red je kada dodjes negde kod nekoga kao i sada ti kod nas da se predstavis u temi namenjenoj za to! Drugo nemoj iznositi predpostavke ako nisi siguran u to da ne bi za badava brisali postove i zagadjivali teme, u ovom slučaju sam dozvolio pošto i ja znam da je to tako!
                            E ovako , nisam bio na ovom forumu nekoliko meseci , jbg radi se , zena deca , borba, nego moram da ti odgovorim na ovo , jesam malo prenaglio sa ovim uvredama ali covek koji trazi od radnika da mu ovaj prepise deo imovine na sebe to i zasluzuje, e sad , to sam napisao samo da bi obavestio sve ove jadne ljude koji se muce i traze posao u ovoj ****noj srbiji da znaju gde ih sta ceka , ja niti sam pocetnik u ovom poslu niti sam neko dete koje voli kamione jebiga radim to zato sto to znam dobro da radim i to je to , za predstavljanje na forumu stvarno nisam imao vremena i nisam kliasican forumas da sad samo sedim za kompijuterom i kenjam o nebulozama a kamion nisam ni video, tako da mislim da moje predstavljanje i nece biti nod velike koristi drugim posetiocima foruma svi koji budu hteli da me upoznaju dacu im broj tel pa cemo se upoznati, tako da mislim da stvari moramo da nazovemo pravim imenom i da te sve smradove sto jebu vozace javno prozovemo da znaju ljudi sta ih ceka gde da idu sta da rade , eto ja pre dva meseca zaposlim se kod coveka krenem za rusiju i navata me murija , covek mi uvalio fals papire , pocnem da vozim kod borovice svuda u srbiji minimalac 15000 din kod njega je 8000din onda ukine i tih osam , onda ga radnik prijavi inspekciji a on kao pravi gazdurina da otkaz svim vozacim (18 kom),ostavi samo dvojicu sto rade kod njega 100god i sto ce verovatno umreti kod njega, obavestimo ljude , pomozimo mladim vozacima recimo im sta ih ceka i kod koga ! E da i koje ja predpostavke iznosim a da nisam siguran u to ??? pozdrav

Comment

• ALFA22
                              CBC Član
                              • 12.11.2009
                              • 69
                              • sbija

Originally posted by Pro FX-Sniper
                              Je li Alfa, nisam siguran da li Banex radi samo Makedoniju?
                              uglavnom vuku u makedoniju,kroz bg se prolazi i kući retko dolazi (pih bem ti mogu budem pesnik a ne kočijaš)

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Drugovi kamiondžije, vlasnici, suvlasnici, vozači, pomoćnici i oni što bi želeleli biti nešto od toga.

Ovaj forum prati velik broj ljudi pa bi zato trebalo da se pridržavate nekih pravila kulture i lepog ponašanja. Pratite naslov teme, nemojte offovati svaku temu, za čat koristite PP, telefon ili otvorite posebnu temu za to. Fekalije i seksualne radnje nisu poželjne u porukama, ovo nije javni WC a nije ni kupleraj, ovo čita dosta ljudi a piše i pravilniku kako se ponaša na forumu. Imate svoju oazu gde možete pisati i saznati sve što vas muči ili vam treba.

Ovo je procentualno najbrisaniji deo foruma od strane modertora. Oni nisu tu da čiste za vama nego da rade neke pametnije stvari na forumu. Ada je moderator i možete se njemu obratiti za problem u vezi foruma ili predloga ako vam nešto treba.

Nadam se da će se stanje popraviti.
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X