Sta vozite?
Collapse
X
-
koja je potrosnja te zastave????Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by ShickySkoro je rađeno osveženje motora,mislim da je ćale testirao na 15 lit.Zavisi kako se vozi i ko vozi,lik što radi za ćaleta je baš i ne štedi,tuđe jbg
Comment
-
-
Cuo sam da nema klepanja po ovim novim kamionima,kao imaju kompjuter odmah polude neki fazoni.Jer to tacno?
Znam da mi je ortak rekao da je njegov kolega iz delta trucks izvukao 300ml goriva iz novog magnuma da vidi sta ce se desiti,i da su posle morali da zove francusku da im posalju neki security code jer je totalno zablokirao magnum.
Comment
-
-
Originally posted by TransporterNiko se nije obogatio od toga, to je ono malo za klopu i ako zaustavi murija njima za danak nista vise od toga...,ali naravno naš narod voli pomalo da "kraducka"-što bi neko rekao
.Daću vam primer mog kuma koji ukrade 5 lit. ulja i zakuca mu motor na busu (firminom),u fazoni ko im j.mater,a kad je kupio svoj vadio je šipku na svakoj krivini
Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
a da li je neko uspeo da klonira euro 5 karticu za taho???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ja nevozim vec vise od godinu dana ,batalio , dosta sam vremena potrosio u kamionu , tek kad prestanes voziti vidis stapropustas, to vazi za USA, dok u europi nije takva stvar,ima se vise vremena za zezanje, ali ovde se bas radi , ja sam prosecno za 5 dana pravio 3000 do 3500 milja, i tako svaki vikend za oko 4 godine sam napravio skoro pola miliona milja za poredjenjem sa euro vozacima , po meni vi u eu uzivate...
o kamionu
detroit motor eaton menjac super 10 brzina motor je 12 litara 470 konja
kamion je prodat sada trenutno ima milion i dvesta milja sve originalno
kabina iza vozaca i suvozaca , tri ormarica , flizider , tv ,struja 120 volti ,12 volti , grejanje, hladjenje ,dva kreveta ,donji krevet je regularna velicina kao u kucni za jednu osobu ,ali mogu dve osobe spavati biz problema ,gornji krevet samo za jednu osobu ...
za poredjenje sa eu kamionom ovo je hotel
Comment
-
Comment