Kamioni su uglavnom. Kupili su nove Iveco Daily 70c15 , oni imaju digitalne tahografe pa im panduri trenutno ne mogu nista. A jos uvek imaju stare Mercedese Atego, 814, Iveco Eurocargo 75.... Od kombija imaju ove Sprintere 310cdi i na njima jedino nema tahograf.
e bas tu sam juce polozio ali sad krece nocna mora cekanje ko zna koliko dana za ADR da MUP izda papir strasno a gazda preti ako ne stigne ukoro naci ce drugog vozaca i koga da sad vatam za gusu a treba mi hitno ADR
E moj prijatelju ja sam cekao mesec i po dana od polaganja dok mi je stigao sertifikat. Taj sertifikat moze da potpise samo jedan covek u srbiji, ne moze se nikako ubrzati, jedino ako nema puno pa da ide brze ali opet oko mesec dana
Pokušaj da na memorandumu firme gde radiš napišeš pismo da ti to treba hitno zbog obima posla i da ti taj adr odrade odmah, može i na taj način da se ubrza
Ako si juce polagao testovi su ti jos kod komisije koja ih pregledava kada ih pregledaju i oni koji su polozili salju njihove podatke ministarstvu i potpise ministar, adr ne izdaje mup vec ministarstvo, Moj savet ne gubi glavu mozda i bude nesto brze sa srecom
Pozdrav svim vozacima.Ja sam Zeljko i novi sam clan.Interesujeme posao vozaca kamiona ili autobusa,pa ako neko zna neku normalnu firmu mislim na rad i placanje da me obavesti.Ne bojim se nijednog posla,mislim na veliki rad,ali da se taj rad nagradi.
Drage kolege, trenutno radim u Posti u Beogradu, kao vozac kombija. Iskljucivo razvoz po gradu, od poste do poste i tako to...... klasican dostavljac, posao dosadan, ali plata redovna, 300 evra...........................Imam neke sanse da predjem u Lastu Bgd, gradska i prigradska voznja, pa me interesuje ako neko radi bas u tom sektoru Laste, da mi napise , kakvi su uslovi, i kakve su sanse da se odatle prebacim na medjugradske linije, vremenom...............za medjunarodno nerazmisljam, znam da je nemoguce..............Hvala unapred, pa ako ima neki kolega is Laste, molio bih da mi da njegovo misljenje.
Da li mozda znas kakvo je stanje u medjugradskoj PTT, jel su ponekad potrebni vozaci ili je to uvek popunjeno? I da kako se zove sef i koji je to odsek u posti nikako da nadjem na internetu.
Comment