Pozdrav
Koga zanima posao firma Moka Čačak traži 5 vozača. Ne znam zašta im trebaju vozači samo znam da imaju velika vozila u medjunarodnom prevozu, kombije i
pik-ap.Bave se prevozom imaju pekaru,preradom kafe.
Pozdrav svima,jel ima neko ko bi trebao vozaca na obuci,ne trazim naknadu,zelim da steknem iskustvo na sleperu.leskovac i okolina. HVALA unapred.Evo mog maila:draskole@hotmail.com
Vozaci.....Srecna Vam Nova godina,Bozic i sve sto ide uz to :-)
Ajde da se nesto radi.Ima li nekih firmi koje imaju potrebu za nama.
Prete mi ovi moji iz kuce ako uskoro ne pocnem nesto da radim, mogu da se selim.
Ova moja situacija me sve vise podseca na Paju i Jareta
Rođen sam 16.07.1984. u Novom Sadu. Osnovnu školu sam završio u Temerinu. Posle osnovne škole sam se upisao u školu za KV radnike u Bečej, za autoelektričara i diplomirao 2003. Godine. Obavezan praksu sam pohađao u „Autocentar Čanji“ Doo u Temerinu, gde sam I posle škole radio 2 godine. Vlasnik me nije primio na socijalno osiguranje i zaposlio sam se kod Autoelektričar „Fusko“ u Temerinu i radio sam 6 meseci. Zbog jako loših uslova rada (hladna radionica, rad sa stalnom opremom i alatom, i radionice bez perspektive). Prijavio sam se na odsluženje vojnog roka u civilnoj službi. Civilno služenje je bilo u „JGSP Novi Sad“ u Novom Sadu, i radio u mojoj struci kao autoelektričar. Posle vojnog roka am radio kod više preduzetnika kao na primer: roletar,
tesar, stolar, i moler. Dozvolu imam „B“, „C“ i „E“ položen.
Želim da radim, jer hoću i ja da napredujem i da zasnujem porodicu.
Temerin
Tražim kao vozač, B, C i E kategorije, u okolini Temerina, može Novi Sad.
Imam problem kao i jos par kolega sa ovog foruma. Naime, skoro sam polozio za E kategoriju (iako aktivno vozim nekih 15 tak godina, a od toga 10tak godina kombi). Mislim da sam pozvao sve moguce (a i nemoguce) firme koje se bave transportom u Srbiji, i svuda isti odgovor "nemate iskustvo". Ok, slazem se da voziti 20 tona tezak, 13 m. dugacak sleper nije isto sto i Ducata, ali odnekle mora da se pocne.
Slucajno sam (kao i mnogi ovde) u potrazi za poslom, natrcao na ovaj forum, i stvarno sam odusevljen kolegijalnoscu i pomoci koje jedni drugima pruzate.
Sada molim, sve iskusne kolege, za malu (ogromnu) pomoc, tj. savet! Da li igde u Srbiji, postoji firma koja se bavi transportom, koja prima nove (iako ne bas mlade, imam 33. god.) vozace, kao pomocnike. Kako rece jedan kolega u prethodnim postovima, volontirao bih nekoliko meseci, bio pomocni vozac, sta god vec, samo da polako pocnem da sticem iskustvo.
Slucajno sam nabasao na ovaj sajt u ocajnickoj ideji da bih mozda ne internetu mogao da pronadjem posao vozaca svestan da danas u Srbiji toga nema ako nemas vezu ili ako nisi u krugovima ljudi koji se bave tim poslom .Kod mene ni jedno ni drugo nije slucaj. Zadnjih sedam godina sam vozio taksi u Nisu ( to je grana koja je ovde potpuno pukla ) a pre toga nesto manje od tri godine sam vozio kamion u firmi Gorcic komerc iz Nisa tako da imam znacajno iskustvo posebno za poslove koji zahtevaju odlicno poznavanje teritorije Juzne Srbije. Nazalost dok sam imao mogucnosti nisam polagao za E kategoriju tako da imam samo B i C a ovih dana pokusavam nekako da se skrpim i polozim i to ! Ako neko trazi vozaca C kategorije ili poznaje nekoga ko trazi nadam se da ce me kontaktirati . Ne plasim se ni posla ni kilometara,imam malu bebu a ni ja ni zena ne radimo i od kada mi je crkao auto nemamo nikakve prihode tako da sam prinudjen da potrazim posao na bilo koji nacin . Ne biram ni lokaciju i nije mi vazno ako moram da se preselim iz Nisa ionako ovde nece biti sanse za zivot u skorije vreme . Mozda sam bio previse iscrpan sa jadikovkama ali jednostavno dogorelo je do noktiju?
Ja imam nekih 15-tak godina iskustva u medjunarodnom transportu,ali kad treba naci posao,izgleda kao "MISIJA NEMOGUCE"!!
Dzaba ti iskustvo,strani jezik,kad do normalnog posla u ovoj nasoj "usranoj" Srbiji je gotovo nemoguce doci bez neke pomoci "sa strane"(preporuka nekog.....)
Samo bih hteo da pozdravim kolege,inace ovo je jedino mesto gde cu mozda i naci nekog ko je voljan da pomogne oko posla.Ja ako nesto cujem javicu sigurno ali tesko da ovde u Leskovcu mozes nesto naci.Inace imam i ja poneki kilometar preko tako da mi treba posao. Kolegama koji rade srecan put za sve ostale pozdrav.
Comment