Bio sam u Ar gradnji i naleteo sam na neku ribu u krugu....kaze kao trenutno ne primaju vozace..... Pokusacu u beton plus.....zna neko nesto o toj firmi?
Mislim da si se presao. Trebao si da trazis da pricas sa Acom Radonjicem ili sa njegovim sinom. Pusti ti tu ribu, ko zna ko je ona. Jos ako je sekretarica, sta ona ima tebi da kaze da li primaju ili ne. Ne zaposljava ona, nego gazda. ja sam se jednom tako prevario i nikada vise. Moj savet ti je da odes ponovo i da trazis da pricas sa gazdom ili njegovim sinom.
Pozdrav
Upravo tako kao u prethodnom postu, ideš i tražiš glavnog i odgovornog ako naletiš na tu istu curu "curo izvini meni trba taj i taj" hoću da ga vidim i budi odlučan i staložen.
Pozz
za ar gradnjui vodi racuna da ta cura nije acina zena vera, cela firma se vodi na nju, a sin se zove pedja, ako nju naljuitis nemas vise sta da trazis ni acu ni pedju, srecno a predlozio bih ti da opet pokusas, ne moras bas sutra sacekaj dva tri dana pa tad odi i gledaj da se ne sretnes sa tom curom i kad odes trazi acu ili pedju pa kad vidis njih tada pitaj za posao
hteo bih da predlozim jednu firmu kolegama iz beograda da pokusaju tamo za posao, ako budu primljeni nece se pokajati
firma se zove eco organic life u surcinu, adresa je galovacka 12, ali lako se nalazi u centru surcina preko puta pijace u surcinu
* preuzima robu i isporučuje je kupcu i prema nalogu prikuplja narudžbine kupaca
* dostavlja robu po narudžbinama i sklapa narudžbenice sa kupcima shodno prodajnoj politici preduzeća
* brine o dokumentima za robu,ambalažu i vozilo
* koordinira prodajne aktivnosti iz svog domena sa prodajnim predstavnikom
Uslovi:
* III-IV stepen stručne spreme - saobraćajna, mašinska, ekonomska, trgovačka
* jedna godina radnog iskustva
* sposobnost upravljanja specijalnim vozilima
* vozački ispit C kategorije
Kolege ako neko moze da mi da odg.Na sledece pitanje tj.Ako je imao slicno iskustvo.Rec je o sledecem.Zvali su me iz neke firme za medj.narodni uzeli mi dokumenta kopirali,potpisao sam ugovor na 3 meseca i ostala mi radna knjizica,rekli mi za 2 3 dana krecem na utovar medjutim prodje 5 6 dana niko me ne zove,sta da radim da cekam il da uzimam knjizicu!?Pozdrav za sve
Comment