Tražim ili znam ko nudi posao (arhiva)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikola405
    CBC Član
    • 03.06.2010
    • 24
    • Driving around....

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Originally posted by lexa_88
    imaju one bele lijaze iz 2005.
    VOZACI D kategorije sa iskustvom u gradskoj vožnji potrebni preduzecu Viktor Boš, molbe dostaviti u Patrijarha Dimitrija 12, Rakovica.
    kontakt 011/356-4637
    to ti je kod Srbije gasa. pored nekog Rekorda. to je u sklopu city busa. Ali garaza im je na drugom mestu nije u rakovici...zaboravio sam gde je, ali mislim da je knezevac, nisam siguran.
    sta mislite da odem ujutru u ar gradnju?
    Ja pravo da ti kažem MB Miljkovic i AR Gradnju najviše i vidjam sto se tiče kipera.Radio sam u Euro Kopu neko vreme,sad čujem da su u stečaju.Kriza je kako mi se čini nikad veća,privreda pukla a gradjevinu drze tri firme i to je to
    Zato ja i gledam za bus nešto,to radi i leti i zimi...

Comment

• lexa_88
      CBC Član
      • 23.03.2011
      • 27
      • Beograd

Mb bas radi...a radi i Mobil beton....to su dve firme koje stalno vidjam.... A to di u pravu za bus...stalno radi. a evo cvrckove kocnice

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Sta zezas Lexo....moglo je sa ovim jos da se vozi....barem 5000km hhh
        You can run, but you can't hide.

Comment

• lexa_88
          CBC Član
          • 23.03.2011
          • 27
          • Beograd

ahhaaa......kad vidim ne vozi mi se.....katastrofa.....da ti da vozis krsa....ne da ti platu...i jos te ********..... e moja drzavo.....

Comment

• lexa_88
            CBC Član
            • 23.03.2011
            • 27
            • Beograd

odoh na spavanje, a ujutru u ar gradnju, pa neka vriste sto sam dosao u subotu...ne mogu cekam ponedeljak..... pozdrav...

Comment

• zorans17
              CBC Član
              • 01.05.2011
              • 64
              • jagodina

Ar gradnja radi svaki dan a mislim da sto nije bilo tada primanje a sada oglas, neko je pokupio platu i dao otkaz
              svaki novi minut je sansa da nesto promenis

Comment

• zorans17
                CBC Član
                • 01.05.2011
                • 64
                • jagodina

U ar gradnji se radi mnogo to nije nimalo lak posao, ali tacna je isplata po dogovoru i na vreme. Pozdrav i sa srecom
                svaki novi minut je sansa da nesto promenis

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

E pa eto odgovora...znaci sutra...tj. danas pravac AR Gradnja.

Sa srecom.

Comment

• Nikola405
                    CBC Član
                    • 03.06.2010
                    • 24
                    • Driving around....

Upravo sam zvao AR gradnju,kazu da napisem molbu i da predam u ponedeljak.Veoma im je bitna saobracajna skola i iskustvo na kiperima i mixerima Čudi me da je privatniku bitna škola,oni obično samo za iskustvo pitaju,al dobro,pošto imam sve od navedenog,možda odem u ponedeljak da predam molbu.Verovatno će da se prijavi njih 1000 ako su dobri uslovi,a nisu naveli jel traže jednog vozača ili više....

Comment

• lexa_88
                      CBC Član
                      • 23.03.2011
                      • 27
                      • Beograd

Ja sam sada planirao da odem u Ar gradnju... E jbg nemam saobracajnu skolu... ali napisacu molbu....pa cu i ja predam u ponedeljak...nista me ne kosta...
                      Hvala Pro FX-Sniper, valjda ce bude nesto.

Comment

• lexa_88
                        CBC Član
                        • 23.03.2011
                        • 27
                        • Beograd

M to im se najverovatnije otvara posao, pa traze vozace...jer uvek kad prodjem vidi i miksere i kipere u garazi. verovatno nije bilo posla za te kamione i stoje....samo da ne bude javicemo pa da cekam godinu dana...........

Nikola kad si isao u City Road group, na koju adresu si otisao? Da li si isao na BEzaniju ili u Zemun?

Comment

• driverxl
                          CBC Senator XXL
                          • 03.06.2011
                          • 560
                          • Srbija
                          • karuce

Pozdrav svima a tebi Nikola neka je sa srecom.Treba probati narocito jer si u blizini sto je veliki xendikep za vecinu nas koji smo dalje od Beograda.Juznije od Beograda zaista nema posla za vozace,konkursi su misaona imenica i jedino je sreca ako nekoga znas ili te neko preporuci.Citam vase postove,zanima me promena posla i tek sam sada u dilemi sta da radim.Vozim u maloj za sada stabilnoj firmi(radi se Francuska),odlicna su vozila stara 4 god.(kupljena nova) ,najbolja-najjaca u klasi,plata je elg.pomerena za 1 mesec ali je redovna i o tome ne razmisljam,vrlo su pedantni i nisu prevaranti,prijavljen sam,nikada me niko nije pitao za potrosnju niti gorivo a vozi se u fulu.Radi se zavisno od intenziteta,nekada forsirano nekada se ceka,nema placanja za cekanje ma koliko dana da cekas,cena rada je 10 % ali to niko ne zna jer nikada ne vidis nalog i cena ti je bas tolika koliko ti kazu, nema priznavanja nikakvih dodatnih troskova(telefon,hrana,cast i sl.ako ti preth.ne odobre)prikolice su klasicna cirada,"obuca"je u posl.godinu dana nesto tanja i sve u svemu kakvih prevaranata ima i cega sam se sve naslusao,do sada i za sada dobra ,stabilna i po mnogo cemu uzorna firma.Medjutim,planiram da "dizem sidro",muka mi je vise od spedicije,carina,granica,cekanja za sve i svasta,polis.kontrola,spavanja po parkinzima u nekoj p.m. jer nije mi neki veliki "stiskavac" i rado bih radio unutrasnji transport sta god to bilo i za neku pristojnu paru.Ima li toga uopste ovde u ovoj drzavi narocito za nas koji smo juzno od Beograda u kome, na nasu zalost,jedino jos ima posla i nesto se desava?Pozdrav i izvinjavam se zbog ovako dugog posta.

Comment

• putnik
                            CBC Veteran
                            • 06.03.2010
                            • 112
                            • leskovac

[quote="Pro FX-Sniper"]Da li iko ista zna o firmi Gebruder weiss?

To ti je bivsi Euro-Cargo,kupili su ga Austrijanci. Imas telefon od onog Simovica bivseg vlasnika Euro-Carga pa ga pozovi i pitaj.

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Hvala Putnice.I ja sam cuo da je to bivsa firma Euro Cargo.U dobanovcima su odmah ispred firme "Alqa".Kazu da jedino moze da se udje ako prodjes na konkursu.A kad ce konkurs to ne znam.

Comment

• Nikola405
                                CBC Član
                                • 03.06.2010
                                • 24
                                • Driving around....

Originally posted by lexa_88
                                M to im se najverovatnije otvara posao, pa traze vozace...jer uvek kad prodjem vidi i miksere i kipere u garazi. verovatno nije bilo posla za te kamione i stoje....samo da ne bude javicemo pa da cekam godinu dana...........

Nikola kad si isao u City Road group, na koju adresu si otisao? Da li si isao na BEzaniju ili u Zemun?
                                City Road group ti je u okviru firme Perić transport,lakat krivina na NS autoputu smer ka BG sa desne strane.Bio sam,hmm pa ima već skoro mesec dana,deluju kao kulturna firma,al ista priča čekaju posao da krene pa će im možda trebati
                                Išao sam danas da predam molbu u AR Gradnju,neka žena mi uzela kovertu i kaže javiće mi jednog dana
                                Pričao sam sa nekim likom što radi tamo na tehničkom pregledu,kaže plata ne kasni ni dan,dosta se radi i disciplina,što se i podrazumeva....

Comment

Working...
                                X