Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vracarac
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2007
    • 364
    • Beograd
    • Opel Astra G

Re: Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Originally posted by kiki243
    E ovako drugari-dilema je resena.Kao sto rece sef-CEKAM BADAVA!!!!!
    Znaci ovako ide redosled:
    -Presuda
    -rok zalbe 8 dana
    -Presuda ide u MUP(sluzbena posiljka)
    -Mup obavestava PISMENIM putem stranku u postupku (mene) o izrecenoj kaznenoj meri
    -pazite sad;OD MOMENTA POTPISIVANJA POSTARU DA JE DOPIS PRIMLJEN -pocinje da traje zabrana.

Hm, imam staru vozacku i presuda je doneta pre 2 meseca. Sudija mi je rekao da ce poziv za upisivanje bodova i zabrane stici za nekih mesec, mesec i po. Za sada nista nije stiglo. Hteo sam bas sutra da odem do Ljermontove i dobrovoljno odnesem dozovolu da mi stave zabranu kako me ne bi zabrana uhvatila tokom godisnjeg odmora.

Ali citajuci sada ovde, ja nemam sta da trazim u Ljermontovoj onda? Moram da cekam dopis od MUP-a na kucnu adresu, pa kad stigne stigne? Ili ipak mogu da odem tamo da odnesem vozacku da mi lupe zabranu?
    Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• kiki243
      CBC Senator
      • 06.04.2011
      • 201
      • العربية

Pa video si sta su mi rekli.Moje ideje su bile slicne tvojoj,ali ako uzmes u obzir da sam 2000km od Ljermontove,nije mozda lose da probas i ti.Od viska glava ne boli samo sto bi morao da odes.
      Aj pa napisi sta su tebi rekli da bi znao sta da uradim ja,ako slucajno bude druga prica ma da ne bi smela.

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Mozda se nisam lepo izrazio da policija donosi uredbe,kako god razumeli, jedno je sigurno da kada osmisle akciju kaznjavanja,kao npr. za folije,skinu ti tablice zato sto imas folije,a gde to pise u zakonu,zakon su oni i rade sta im je volja!!!

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

pa po pravilu bi treba da te odvedu na tehnicki pa tamo utvrde tehnicku neispravnost zbog folija pa onda da vidimo sta smo imali. supa, sos, meso...
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kiki243
            CBC Senator
            • 06.04.2011
            • 201
            • العربية

Zamolio bih moderatore da imaju obzira prema nama kojima ce dozvola biti oduzeta,a kako klip koji sledi ima veze i odnosi se na naslov ove teme,pomenuti materijal je poucnog karaktera za sve nas ucesnike u saobracaju.
            Iskreno se nadam da ovim postom necu odudarati od uredjivacke politike foruma.Pogledajte sta nas ceka.
            http://www.youtube.com/watch?v=V7WYW2Pd ... ture=share

Comment

• tomamega
              CBC Senator XXL
              • 19.03.2009
              • 715
              • Beograd / Crna burma, prim. prev.
              • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by vracarac

Ali citajuci sada ovde, ja nemam sta da trazim u Ljermontovoj onda? Moram da cekam dopis od MUP-a na kucnu adresu, pa kad stigne stigne? Ili ipak mogu da odem tamo da odnesem vozacku da mi lupe zabranu?
              Koliko sam ja upoznat, nema više lupanja zabrane u vozačku dozvolu. Sve se evidentira u bazi MUP-a, a zabrana važi od dana dostavljanja na kućnu adresu. I meni je to malo čudno, ali to znači da će sada panduri svaki put da proveravaju vozača u bazi. Već je takvo rešenje stiglo jednom mom rođaku.

Comment

• vracarac
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2007
                • 364
                • Beograd
                • Opel Astra G

Bio u Ljermontovoj malopre. I oni deluju malo zbunjeno oko svega toga ali uglavnom pitali da li sam potpisivao nesto, rekoh ne sem kod sudije. Kaze onda moras da cekas saopstenje od MUP-a na kucnu adresu, kad to potpisem od tada traje zabrana. Tako da sedim i cekam....
                Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• jomini
                  CBC Senator XXL
                  • 11.03.2007
                  • 490
                  • Novi Sad

Ima li neko informacije o zameni ovih novih tablica, čitao sam u novinama da do kraja godine treba ponovo da se menjaju zbog grba, a i zbog naših latiničnih slova... Tako je nešto i bilo najavljeno, ali tekst je malo štur....
                  http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/258611 ... aja-godine
                  San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

misli se na stare tablice a ove ce se menjati tek nakon isteka "roka trajanja" tj. 7 godina.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• jomini
                      CBC Senator XXL
                      • 11.03.2007
                      • 490
                      • Novi Sad

Ok ako je tako. Nešto se sećam da je pominjan novi grb, a i sva ta zbrka sa slovima na koja su se ljudi žalili i kukali... Tada se pričalo o zameni ovih novih, najviše baš zbog drugačijeg grba.
                      San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

grb jos uvek nije obradjen i doradjen, bilo je dosta promedbi. dok se to ne resi, stari grb je i dalje vazeci.

Comment

• boban1982
                          CBC Senator XXL
                          • 14.03.2010
                          • 1106
                          • Batajnica
                          • SAXO VTS-BIC

Zasto da bude prosto ako moze komplikovano!Ljudi morate razumeti drzavu,odstampane su tablice sa stari grbom dok je jos vazio,pa nece valjda baciti sve te tablice,platicemo zamenu,a kada odstampaju sa novim grbom opet cemo platiti i to je to!Ajde i to da razumem,ali rok trajanja tablica je nebuloza,stare su trajale i po 20 godina i nista im ne fali!!!

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Jedno 10 puta smo kojegde ponavljali, da se ne bi lupetalo, da se nove tablice izdate sa starim grbom NECE VRACATI I MENJATI ONIMA SA NOVIM GRBOM, cekace se dok ne isteknu, i kad vam tada izdaju novu tablicu, imace novi grb.
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• chobo13
                              CBC Senator XXL
                              • 01.05.2009
                              • 1274
                              • pozega,srbija
                              • AUDI,VW

od februara do jula sam promenio na dva auta table,a do 20.jula na jos dva,blago mene i verujte mi da sam ih pogledao dok sam ih montirao i vise niti sam zagledao ni grb ni brojeve.bio stari ili novi,videce se razlika tek kad se namontiraju i vise ih necete ni zagledati.bitno je samo da cemo mi da ih iskesiramo i to je jedino sto ih zanima!

Comment

• Franjo
                                Banovan
                                • 14.08.2009
                                • 2831
                                • Inđija - Beograd
                                • Renault megan II res

Originally posted by 206
                                Jedno 10 puta smo kojegde ponavljali, da se ne bi lupetalo, da se nove tablice izdate sa starim grbom NECE VRACATI I MENJATI ONIMA SA NOVIM GRBOM, cekace se dok ne isteknu, i kad vam tada izdaju novu tablicu, imace novi grb.
                                To je više puta ponovljeno od strane nadležnih, a u vezi grbavog grba da dodam moje viđenje, vezano uz odredbe Pravilnika o registraciji:

IV РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЦА

Члан 26.
                                Регистарска таблица за моторно возило је беле боје оивичена црном линијом и на њој је са леве стране, на плавој подлози, белим словима исписана међународна ознака Републике Србије, црним словима исписана ознака регистарског подручја, а црним цифрама и словима, између којих је утиснут знак "-", исписан је регистарски број возила. Између ознака регистарског подручја и регистарског броја возила утиснут је црвени штит на коме је бели крст између четири оцила бридовима окренутих ка вертикалној греди крста.

Ne vidim, u čemu je problem?! Ne piše: grb. Za mene je i ovo obeležje dovoljno srpsko! Ako se usvoji, da na tom mestu bude utisnut (ili naslikan) državni grb, to će sigurno poskupeti izradu tablica. I uvek će se naći neko, da mu nađe neku manu.

Comment

Working...
                                X