Ajde narode da vidimo ko ima kuku na autu i da li je uspeo da je prijavi prilikom registracije po novom pravilniku
ovo nije rekla kazala ili čuo sam
osetio sam danas sve lično i iz prve ruke
Inače ne postoji u Novom Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila,ništa u vezi kuke
ko ima od ranije ugradjenu kuku na autu ne moze niti iko od nadležnih zna kako da izda treću tablicu jer nigde niko ne spominje u pravilniku
kada odete ne tehnički i kažeta da imata kuku, ne može niti ne sme radnik koji radi na tehničkom da piše poseban zahtev za treću tablicu jer se dotične uopšte ne prave
neki je idiot predvideo da ljudi možda na autu imaju kuku
e sada ima toga još kretenskog
ko želi sada da prijavi kuku na autu ima da na****
da bi imao kuku na autu mora se imati više nego auto
morate da imata prikolicu jer bože šta će vam kuka ako nemate prikolicu
na mom konkretnom primeru koji sam danas video ovako ide obrazloženje
pošto imam još jedan auto za posao hteo sam da izvršim atest kuke koja je napominjem originalna
radnik na tehničkom mi je rekao po njegovim saznanjima da treću tablicu na stare tablice ne mogu da dobijem jer se više ne proizvode
da moram da imam prikolicu u vlasnišvu ,dokaz o poreklu(izjava dva svedka da sam ucestvovao u drugom svetskom ratu),
račun od prikolice(inače je prikolica samogradnja pre 20godina sa torzionom osovinom)
e sada ide VRH.pošto mi je auto registrovan na stare tablice do 12.01.2012 radnik mi je rekao da bi morao da odjavim stare tablice,
da uzmem nove pa kada se pojavi pravilnik o trecim tablicama da onda mogu da je i dobijem i naravno kada budu poceli da ih prave
u medju vremenu moram da posedujem prikolicu ako uopšte želim da imam kuku i treću tablicu
koji kretenizam da se poseduje prikolica
pa jeli ovo sve otišlo u PM i dokle će da neki kretenko praviti i krojiti zakone i pravilnike
Ovako to izgleda dobijeno danas u AMSS :
Za izdavanje treće registarske tablice potrbno je priložiti sledeća dokumenta :
1. Popunjen obrazac zahteva ( registracioni list) ,
2. Dokaz o poreklu i vlasništvu lake prikolice
( uverenje o izvršenom ispitivanju- atest ,račun ) ,
3. Atest kuke vučnog vozila ,
4. Dokaz o istovetnosti ( važeću ličnu kartu,rešenje Agencije za privredne registre)
Dokaz o uplaćenim nadoknadama i to :
Uplatilac : ime ,prezime i adresa
Svrha : treća tablica
Primalac : MUP R Srbije
Iznos : 600,00
Žiro račun : svaka policijska uprava ima poseban žiro račun
Uplatilac : ime ,prezime adresa
Svrha : taksa
Primalac : R.A.T.
Iznos : 740,00
Žiro račun : 840-742221843-57
Model : 97
Poziv na broj : šifra opštine prebivališta
ovo nije rekla kazala ili čuo sam
osetio sam danas sve lično i iz prve ruke
Inače ne postoji u Novom Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila,ništa u vezi kuke
ko ima od ranije ugradjenu kuku na autu ne moze niti iko od nadležnih zna kako da izda treću tablicu jer nigde niko ne spominje u pravilniku
kada odete ne tehnički i kažeta da imata kuku, ne može niti ne sme radnik koji radi na tehničkom da piše poseban zahtev za treću tablicu jer se dotične uopšte ne prave
neki je idiot predvideo da ljudi možda na autu imaju kuku
e sada ima toga još kretenskog
ko želi sada da prijavi kuku na autu ima da na****
da bi imao kuku na autu mora se imati više nego auto
morate da imata prikolicu jer bože šta će vam kuka ako nemate prikolicu
na mom konkretnom primeru koji sam danas video ovako ide obrazloženje
pošto imam još jedan auto za posao hteo sam da izvršim atest kuke koja je napominjem originalna
radnik na tehničkom mi je rekao po njegovim saznanjima da treću tablicu na stare tablice ne mogu da dobijem jer se više ne proizvode
da moram da imam prikolicu u vlasnišvu ,dokaz o poreklu(izjava dva svedka da sam ucestvovao u drugom svetskom ratu),
račun od prikolice(inače je prikolica samogradnja pre 20godina sa torzionom osovinom)
e sada ide VRH.pošto mi je auto registrovan na stare tablice do 12.01.2012 radnik mi je rekao da bi morao da odjavim stare tablice,
da uzmem nove pa kada se pojavi pravilnik o trecim tablicama da onda mogu da je i dobijem i naravno kada budu poceli da ih prave
u medju vremenu moram da posedujem prikolicu ako uopšte želim da imam kuku i treću tablicu
koji kretenizam da se poseduje prikolica
pa jeli ovo sve otišlo u PM i dokle će da neki kretenko praviti i krojiti zakone i pravilnike
Ovako to izgleda dobijeno danas u AMSS :
Za izdavanje treće registarske tablice potrbno je priložiti sledeća dokumenta :
1. Popunjen obrazac zahteva ( registracioni list) ,
2. Dokaz o poreklu i vlasništvu lake prikolice
( uverenje o izvršenom ispitivanju- atest ,račun ) ,
3. Atest kuke vučnog vozila ,
4. Dokaz o istovetnosti ( važeću ličnu kartu,rešenje Agencije za privredne registre)
Dokaz o uplaćenim nadoknadama i to :
Uplatilac : ime ,prezime i adresa
Svrha : treća tablica
Primalac : MUP R Srbije
Iznos : 600,00
Žiro račun : svaka policijska uprava ima poseban žiro račun
Uplatilac : ime ,prezime adresa
Svrha : taksa
Primalac : R.A.T.
Iznos : 740,00
Žiro račun : 840-742221843-57
Model : 97