Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shazalakazoo
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2007
    • 545
    • Beograd

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Postoji RDD-radar detektor detektor, i on otkriva radar detektore. Na kom principu radi to ne znam ali znam da sto je RD bolji to ga je teze otkriti. Bel sti-r je koliko sam citao po netu potpuno "nevidljiv".. U prevode ove jeftine Cobre koje se kod nas koriste otkriju se za sekund...

Comment

• Vuk
      CBC Član
      • 06.10.2007
      • 70
      • Beograd

Da se odmah ogradim da ne zelim da ulazim u raspravu, nego da samo pokazujem shta sam prochitao.

...As radar detectors are illegal in Holland (and other surrounding countries) and as police use the Spectre...

Pa onda objashnjenje shta je spectre

Introduction: The Spectre
      All radar detectors leak a small amount of signal that police can detect by using a "Radar Detector Detector" (RDD). In states, provinces, or countries where radar detectors are prohibited police often use the Spectre RDD.

The first RDD's (VG-2's) were designed to detect and reveal radar detector presence by recognizing its tuning oscillator.* Radar detector companies struck back by moving their tuning frequency outside this scanned area, making their units "VG-2 Proof".

All was well until Stealth Micro Systems developed the Spectre.

* The VG-2 accomplishes this by scanning the 11.4 to 11.5 GHz range.

Da li oni kada kazu radar detector misle i na jammer ne znam, ali ovako pishe.
      "Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Originally posted by stanoje
        Originally posted by ToNcA
        Ako ikada budem neka vlast u ovoj drzavi ti momci iz interventne ce u gasnu komoru (glasajte za mene) jer je to najgori olos i sljam koji zivi u ovoj zemlji.
        Ne treba ti gasna komora postoji unutrasnja kontrola policije koja savesno obavlja svoj posao.
        Ja znam da nije tako, dakle, nije rekla-kazala, vec primer o kom znam sve ...

Podneta prijava protiv dvojice OSL-a, ortak pozvan na saslusanje kod glavnog saobracajca i njegovih zamenika. Procitan zapisnik da su OSL-i uradili sve kako treba i da je tuzba neosnovana jer su tuzeni i njihove kolege koji su ih saslusavali tako rekli (?!), veruje im se na "majke mi".
        Usmeno objasnjenje pretpostavljenih: Znate, oni su zaista dobri i porodicni ljudi, imaju malu decu i zive od ovog posla... i u istom stilu ...
        Kao da niko drugi nema malu decu i niko drugi ne zivi od svog posla i sad treba da se sazalimo nad njima jer su dobri ljudi i to znaju njihovi pretpostavljeni ?!

Jos jedan primer policijske drzave ...tuzis policajca policiji i nikom nista ...

Inace, postoje uredjaji koji love radar detektore i jammere...
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• StreetRacerCA
          CBC Senator
          • 11.06.2006
          • 238
          • Čačak
          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

sto se tice jammera i detektora, lepo da se mi dogovorimo sa proizvodjacima navigacija, da pored toga unutra ubace i ove dzidzabidze...i sta to imamo ovde? navigaciju
          sve u svemu zakon je mnogo zayeban, plus ima mnogo neloginosti, al ko nas pita. mi smo se satro lozili da ce da se pitamo kad smo glasali ove u skupstini, al shipak. ovaj zakon ce da prodje na jen dva, posto je budzet prazan i zvrji promaja u njemu, a idelan je za vanredne prihode ove drzave. ja sam se vec pomirio sa tim da u roku od max 15 dana od usvajanja zakona ima da mi uzmu dozvolu, plus da nakache jedno 5 soma evra kazni...tako da bi mozda valjalo da se mi na drzavnom nivou organizujemo, kad krene biiiiip! pa da lepo protestujemo.....jos jednu stvar da pitam, ima ovde raznoraznih inzenjera - momci, smislite kako da napravimo james bond foru da na pritisak okrene tablice, da budu neke druge
          Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Mislim da je iluzorno govoriti o jammerima i eventualnim sankcijama za njihovo koriscenje.Samo na ovom forumu verujem da se na prstu jedne ruke mogu nabrojati clanovi koji ga poseduju a u samoj zemlji, procentualno gledano taj broj je jos manji.Samim tim, zasto bi neki policajac gubio vreme trazeci po autu neki uredjaj za koji i nije suguran da ga ima, kada ce za to vreme da prodje jos 20 drugih vozaca koje komotno moze da zaustavi i napise ima kaznu.
            Isto i sa radar detektorima, kod lasera i nisu od neke koristi a slaba je vajda koristiti ih za otkrivanje klasicnih radara kada ih u Srbiji ima u upotrebi ispod 10%.

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

samo u ovoj temi imas 5 korisnika jammer-a

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Mislim da ova tema i njeni posetioci ne oslikavaju bas pravu sliku strukture vozaca u Srbiji, gde eventualno 1 od 1000 vozila ima jammer i/ili detektor.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Shazalakazoo
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2007
                  • 545
                  • Beograd

Ne znam ali ja u posednjih 2 meseca masovno vidjam jammere po kolima u Bg...

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Ja ni na jednom ... doduse, ja sam u Zemunu ...
                    99% ljudi ni ne zna sta je to ...
                    Manite se price o jammerima kao da je to nesto jako bitno u zivotu obicnog coveka.
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• MOSLER
                      CBC Senator XXL
                      • 27.05.2005
                      • 1064
                      • Niš

Ljudi, imajte u vidu da je ovo javni forum i kao takav, posecen je od strane velikog broja ljudi razlicite starosne i socijalne strukture.Zbog svega toga, bilo kakvo iznosenje spekulacija i nagadjanja u ovakvim i slicnim temama, moze biti samo kontraproduktivno
                      Ko razume, shvatice!

Comment

• Shazalakazoo
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2007
                        • 545
                        • Beograd

Originally posted by prolupator
                        Ja ni na jednom ... doduse, ja sam u Zemunu ...
                        99% ljudi ni ne zna sta je to ...
                        Manite se price o jammerima kao da je to nesto jako bitno u zivotu obicnog coveka.

Comment

• stanoje
                          CBC Član
                          • 15.04.2009
                          • 15
                          • borca

Originally posted by ToNcA
                          Pa u to se bas ne bih kladio jer da oni rade svoj posao kako valja policija nam ne bi licila na hajduke.
                          Uvek ima izuzetaka ali u vecini se resavaju opomenama cak i suspenzijom za teze povrede PS

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

@stanoje> Ja zivim u Srbiji, u kojoj ti zemlji zivis? Ja jos nisam sreo nekog da bar jednom nije podmitio (korumpirao) saobracajca. Evo juce moj drug 1000 din platio crveno svetlo, zaustavio ga saobracajac ispred palate federacije...
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Tacno je to sto stanoje kaze, ali da bi doslo do toga, prvo neka mora da prijavi tog lika koji je trazio i uzeo pare, a izuzetno retko se to prijavljuje jer je narodu lakse da istrese crvenu i ne popije zabranu i jedno 10ak crvenih kazne
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• somi_kac
                                CBC Senator XXL
                                • 03.04.2009
                                • 796
                                • Kać

Ali se boje oni i toga. Jednom su me uhvatili na suzenju autoputa na nadvoznjaku kod Batajnice. Isao sam 141, a ogranicenje 60. Pandur koji me je snimio je znao da sam isao toliko, pokazao mi i otisao da zaustavlja neki Audi 80, a ovaj sto mi je uzimao podatke razumeo ga da sam isao 114. I tu se ja sa njima nastavljao, i "castim" ih sa 2000.
                                Uhvate me opet posle 3 dana, prepoznaju i puste uz obrazlozenje: "Vidim da si korektan momak, hvala sto nas nisi prijavio".
                                OPEL Astra 1.6i
                                OPEL Kadett 1.6
                                ŠKODA Favorit

Comment

Working...
                                X