Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MarkoJTD
    CBC Senator
    • 04.05.2008
    • 249
    • Beograd

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

sad sam video, bio je manji protest na trg u 8, odakle su se svi uputili ka pravcu slavije, pa su se razdvojili u vise grupica, jedna je isla do zelenog venca gde su gurali kontejnere na ulicu, jedna ka trgu nikole pasica gde su izlomili izlog mcdonaldsa, a jedni su otisli ka zgradi vlade Srbije gde su polomili staklo na kucici cuvara.
    - Italian for style

Comment

• Manfred
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2007
      • 905
      • Beograd

ma bzvz, umesto da mirno protestvuju, klinci izasli na ulice i prave lom.. nista pametno nece postici time

EDIT: sa b92

"Zaštitnik građana Saša Janković napominje da se građani žale na ponašanje pripadnika MUP-a. " pitanje je koliko ce vremena proci dok i on ne ode u "penziju" ili naprasno promeni struku

Comment

• ICE_MEN
        CBC Senator
        • 05.01.2009
        • 260
        • Višnjička Banja

o bože sve sam video i čuo ali mi tek sada više nije ništa jasno to da policija definitivno kriminalna država sada sam utvrdio
        http://www.facebook.com/group.php?gid=7 ... 1775128627
        Jos okrivljuju pokojnog Zarića za to što je ubijen, bože spasi nas policije
        ISPOD ZNAČKE SRCA NEMA
        Pravilnik foruma

Comment

• ICE_MEN
          CBC Senator
          • 05.01.2009
          • 260
          • Višnjička Banja

još i prava traže http://www.facebook.com/group.php?gid=56348685589
          Pravilnik foruma

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Pa sta ocekujete...?

Oni traze "pravdu" i veca ovlastenja taman koliko se dizala dreka oko "Pravde za Urosa" koji je osudjen za pokusaj ubistva. Svako ima svoju perspektivu.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• ICE_MEN
              CBC Senator
              • 05.01.2009
              • 260
              • Višnjička Banja

Pa valjda vide da je KRIV i jos krive decka o boze moj sad kad vidim "policiju" ja se zentam nije mi svejedno
              vise covek nigde nije siguran
              Pravilnik foruma

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Razumem da si revoltiran i da je ovo sto se desilo slag na tortu od prvog post-a, ali daj unesi malo razuma...
                Svaka prica ima, barem, dve strane, kao sto i svako ima pravo na svoje misljenje, cak i ako se ono razlikuje od tvog.

Comment

• ICE_MEN
                  CBC Senator
                  • 05.01.2009
                  • 260
                  • Višnjička Banja

Vocko mani je jasno da postoje uvek dve strane i da svako brani svoju ALI BRATE ONI SU CAK I PROGLASILI KRIVOG DECKA CEMU????
                  NISU OSETILI NI ZRNCE KRIVICE
                  Pravilnik foruma

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

Ma da treba im dati prava da prebijaju neduzan narod kad ih popreko pogleda, to im verovatno ostalo iz skole za pandure, da biju ljude i udaraju samare, takve odmah klasifikuju za interventnu.
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

To ti je isto kao sto je 1 politicar izjavio da je policajac bio u alkoholisanom stanju, pa je ministar demantovao. uvek ce u nekom sporu svako da vuce na svoju stranu i da naravno preteruje. jedni kazu da je pokojnik kriv, a drugi pricaju da je ubijen sa namerom. i sta sad, kako mi da znamo ko je u pravu, a samo smo citali novine? smirite tenzije, ima ko je nadlezan da to resava. ko bude nezadovoljan ishodom, neka se buni posle i na drugom mestu, a ne ovde.

i kome ne odgovara policija, ko smatra da su tamo samo kerovi, debili, kompleksasi, ko se plasi, neka ih ne zove kada im roknu gajbu, ukradu auto, kada im macka pobegne na drvo, kada im detetu neko proda drogu itd, itd. Nemas posla sa onima koji ti smetaju i cooliras. Naravno, onda nemojte ni da prelazite ulicu na crveno, vozite po svim ogranicenjima brzine, nemojte da pustate glasnu muziku u kuci u sred noci.... i necete ih nikada susresti.

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• SALE
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2005
                        • 841
                        • Banovo Brdo

Mozda je pokojni decko postovao sve to, a samo se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme ili je pogresnom klincu dato oruzje i dozvoljeno da jurca okolo sa metkom u cevi.

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

ja mislim da je ovde glupo jedino to sto se pod policijom svrstava i interventna sa ostalim policajcima, tj cisto generalizovanje. Nikako ne mogu saobracajca kojih stvarno ima ok ljudi skroz, ili tek nekog ko radi u supu negde staviti pod isto kao nekog iz interventne. Cak i tamo ima razlicitih profila ljudi, ali opet ovo sto se desilo govori o toj jedinici dovoljno. Ja se iskreno nadam da i prema onima za koje je i namenjana takva jedinica reaguju kako treba a ne kako nekad obicne gradjanine cimaju. Imao sam razna iskustva sa njima, ali iskreno nikad blizu nekog konflikta, nekad malo grublji pretres vadjenje oruzja, ali nikad udarac rec neka pogrdna ili sl.

Jedno jeste da ovaj jadni decko sto je poginuo sigurno nije reagovao kulturno i mirno, verujem da je konflikt donekle izazvan, ali naravno pucanje ? tu nema opravdanja ali nikakvog nikako. Jasno je da se pokusava sad sve da se ublazi situacija za jedinicu i mup generalno, ali mislim da bi mnogo bolje bilo da realnu raznu dobije momak sto je pucao i time bi svi bili mirni i duboka reorganizacija ove jedinice. Prvi dan kada sam cuo ovo bio sam sokiran i bas me pogodilo, jer sam mislio da se ovo moglo desiti bilo kome od nas, ali ipak iako je naravno ovo jedino greska ovog sto je pucao, mislim da ovako nesto ne moze da se desi ako zivis normalno i ne pravis probleme, tipa ne prelazi na crveno, ne bezi od patrole, ne izazivaj konflikt neki verbalni, cuti nek pogledaju sta imaju i svako kuci, to je bar moje iskustvo do sada sa njima. Ovaj momak sta vise nije ni vozio, sto je jos veca tuga ..

Comment

• Shazalakazoo
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2007
                            • 545
                            • Beograd

Originally posted by sri98
                            i kome ne odgovara policija, ko smatra da su tamo samo kerovi, debili, kompleksasi, ko se plasi, neka ih ne zove kada im roknu gajbu, ukradu auto, kada im macka pobegne na drvo, kada im detetu neko proda drogu itd, itd. Nemas posla sa onima koji ti smetaju i cooliras. Naravno, onda nemojte ni da prelazite ulicu na crveno, vozite po svim ogranicenjima brzine, nemojte da pustate glasnu muziku u kuci u sred noci.... i necete ih nikada susresti.

E ovde nisi u pravu... To je mozda tebi tako posto shvatam da radis u MUP ali sam se ja nekoliko puta, iako apsolutno nista "nenormalno" nisam radio, osetio u najbolju ruku ponizenim nakon rutinske kontrole od strane interventne.
                            Svako gleda iz svog ugla

Comment

• Ji 4Tze
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 806
                              • bg
                              • Honda CR-V 4WD

Čekaj bre ne može valjda pištolj tek tako da opali?
                              Udari ga po ruci i opalio pištolj u deliću delića sekunde i pravac u glavu?
                              Opalio, to je ono ko deca kad nešto razbiju - eee razbilo se. Gde je tu onda razum...

Comment

• MarkoJTD
                                CBC Senator
                                • 04.05.2008
                                • 249
                                • Beograd

Originally posted by ICE_MEN
                                o bože sve sam video i čuo ali mi tek sada više nije ništa jasno to da policija definitivno kriminalna država sada sam utvrdio
                                http://www.facebook.com/group.php?gid=7 ... 1775128627
                                Jos okrivljuju pokojnog Zarića za to što je ubijen, bože spasi nas policije
                                ISPOD ZNAČKE SRCA NEMA

e sad sam sve video

sramota.

kako su jos napisali prosao je kroz crveno svetlo, a pre svega on je bio suvozac, sta je on zgresio, i da se prolazak kroz crveno kaznjava metkom u celo mnogi ne bi bili ovde sada...uzasno je ovo sto se desava, jako velika nepravda za ovog mladica i njegovu porodicu...
                                - Italian for style

Comment

Working...
                                X