Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Originally posted by Ji 4Tze
    Čekaj bre ne može valjda pištolj tek tako da opali?
    Udari ga po ruci i opalio pištolj u deliću delića sekunde i pravac u glavu?
    Opalio, to je ono ko deca kad nešto razbiju - eee razbilo se. Gde je tu onda razum...
    Može tek tako da opali ako je CZ99 a stručnjak mlad i nadrndan sa adrenalinom. Interventne jedinice nema šta da traže na ulici, to je problem. To treba da su nadrndani momci samo nema šta da traže sa običnim gradjanima.
    Za to dete to ništa neće pomoći...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Tragična činjenica da je mladić od 24 godine, koji je službeno lice, ubio mladića od 23 godine u datim okolnostima, mnogo govori o tome šta je jedan od njih imao, a drugi još uvek ima u glavi, a što je samo posledica jedne šire priče o društvu u kome živimo.

Sa 24 godine, zaposlen u MUPu, u društvu kolega, sa oružjem u ruci, kao šerif na ulici - jasno je da je u svojoj glavi On sila, kojoj je država dala oružje, i "mandat" da bude mnogo jak.
      Sa 23 godine, pijan seda sa još pijanijim u auto, i prosto vapi ili da ga ubije taj za volanom, ili da ubiju oni nekog drugog, ili da se u odgovarajućem sticaju okolnosti naleti na "silu" koja radi u interventnoj, pa da ga ta "sila" ubije.

I verujte, mislim da je to što se desilo-samo kap u moru ludaka (sa ili bez uniforme) kojima su prisutni u svim porama našeg društva. Svakodnevno čitamo o svakakvim napadima i ubistvima koja se dešavaju na sve strane: pre neki dan je izboden čovek od strane maloletnika zbog upozorenja da ne lomi govornicu, to je pratilo ubistvo zeta čekićem i komadanje motikom, jutros čitam u novinama da je tip (30. godina) ubio devojčicu (16. godina) iz kalašnjikova jer nije htela da se zabavlja sa njim, ... Rasprava o činjenici da je taj policajac ubio mladića je, po mom mišljenju, potpuno izlišna. Neka ga gone nadležni organi, neka odgovara za svoje delo, i to je to.

Ako o nečemu treba raspravljati - treba raspravljati o izgradnji kapaciteta različitih državnih organa da se SVE gore navedeno , i još štošta drugo (pa i da taj ubica koji je do juče nosio uniformu radeći za MUP odgovara prema zakonu, pravu i pravdi, neko bi dodao), ne bi dešavalo, ali ovaj forum nije mesto za to. A do napretka koji će biti prepoznat, recimo u tome što će se interventna patrola ponašati normalnije, a ne da se dešavaju ubistva pa posle protesti na kojim maloletni retardirani dečaci lome i razbijaju po gradu, ili devojčice kradu patike iz butika, da državni sekretari prestanu davati preporuke sudovima kako da sude, da vlada počne podnositi završni račun, ... kao posledica izgradnje pravilnijih kriterijuma vrednosti i sistema u našem društvu i državnim organima, proći će mnoooogoooo vremena, budite sigurni.
      Do tada, uživajmo u Zvezdama Granda, Velikom bratu (VIP), dnevniku _________ (na ovo prazno mesto upisati ime TV stanice po sopstvenom nahođenju).

Kad bi Dora ili neko drugi dao lock na ovu temu... Može i da obriše moju poruku.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by Dora
        Opalio, to je ono ko deca kad nešto razbiju - eee razbilo se. Gde je tu onda razum...
        Može tek tako da opali ako je CZ99 a stručnjak mlad i nadrndan sa adrenalinom. Interventne jedinice nema šta da traže na ulici, to je problem. To treba da su nadrndani momci samo nema šta da traže sa običnim gradjanima.
        Nije bi CZ, ali nije problem u tome. Problem je što je prst bio na okidaču, a opasnosti nije bilo. Trebalo je prst držati paralelno sa cevkom..., ali verovatno je zaboravio teoriju.

Nema gubi na smislu, a raspravi nikada kraja...
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• ICE_MEN
          CBC Senator
          • 05.01.2009
          • 260
          • Višnjička Banja

Dal zna neko kad je sudjenje panduru ?? i hoceli ga biti uopste ili ce dobiti opet nagradu?
          Pravilnik foruma

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Originally posted by Dora
            Bas tako ali nekome u ovoj drzavi to nikako da bude jasno...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• StreetRacerCA
              CBC Senator
              • 11.06.2006
              • 238
              • Čačak
              • Škoda Fabia II 1.6 TNG

ovde je se pisaolo o svemu i svacemu.....i ja rat vodim sa policijom svaki dan, posto se ne bih mogao nazvati disciplinovanim vozacem, makar sto se tice ogranicenja brzine. ali moje iskustvo sa policajcima nije negativno, uvek sam imao prijatnu konverzaciju, posto se valjda od samog starta tako postavljam - stvar kucnog vaspitanja i nastupa predpostavljam. elem, primetio sam samo jednu stvar - doka sam vozio mercedesa c klase, zaustavljen sam samo jednom, i to sa deeeebelim prekoracenjem (puta 2, na magistralnom putu van naselja) i samo posavetovan da smanjim malo, nikad pojas i te fore, a dok sam vozio bmw 5, sa nefabricki zatamnjenim staklima, nisam zaustavljen nijednom! ni u bg, ni u ca, nigde! jos sam primetio jednu interesantnu cinjenicu, da su se druga vozila uvek drzala na lepom odstojanju od mene e sad dal sam imao srece ili..... nemam pojma...
              Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• ICE_MEN
                CBC Senator
                • 05.01.2009
                • 260
                • Višnjička Banja

to ti je zbog kola brate ipan su oprezmi sa momcima koji voze besna kola
                Pravilnik foruma

Comment

• StreetRacerCA
                  CBC Senator
                  • 11.06.2006
                  • 238
                  • Čačak
                  • Škoda Fabia II 1.6 TNG

e jbg kad ja nisam besan
                  Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• ICE_MEN
                    CBC Senator
                    • 05.01.2009
                    • 260
                    • Višnjička Banja

Pravilnik foruma

Comment

• Williams
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2006
                      • 556
                      • Beograd- Cerak

Zanimljiva pesmica vezana za temu:

Comment

• ICE_MEN
                        CBC Senator
                        • 05.01.2009
                        • 260
                        • Višnjička Banja

http://www.youtube.com/watch?v=l1FavrGs ... =quicklist
                        Pravilnik foruma

Comment

• Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

inace ne pijem,sportski zivot ,alu u subotu sam popio i trebam drugara da vozim kuci..uzmem od rodaka pasata i odvezem drugara kuci a poveo sam i devojku sa sobom...kada sam se vracao zaustave me...nisam svezan ni ja ni ona,nisam uzeo saobracajnu od rodaka,nemam rezervnu gumu ali imam onu pjenu umjesto nje ali kreteni ocito da ne znaju za to pa mi je i to htjeo da naplati,dobro sam pijan bio...udem ja kod njih u kola:drugari ajde da se ne zezamo popijte i vi nesto...a pandur ce otvoreno:koliko dajes.reko evo vam 10€..kaze malo...dobro evo 20 i ja odo...i tako je i bilo sreca pa se u bosni s parama sve moze da kupi...

Comment

• JAPANX
                            CBC Senator XXL
                            • 10.08.2006
                            • 2159
                            • Beograd

sve sem zivota

Comment

• somi_kac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2009
                              • 796
                              • Kać

Dam nekada pare zbog pojasa ili brzine, ali ne pijem nikada. Cak sta vise, imam 20 godina, nikada nisam probao alkohol u zivotu.
                              Koliko puta je ispred mene na putu bila ****** koja jedva 'vata pravac! I treba uvesti "idioten-test" kao u Nemackoj. Kada te uhvate sa alkoholom u SUP, pa te drze 6 sati, hodas po liniji, vade krv, ides kod psihologa...
                              OPEL Astra 1.6i
                              OPEL Kadett 1.6
                              ŠKODA Favorit

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Bas zbog tog mita (sitnog) ginu ljudi. Prosao si pijan, vozio si. Sada znas da sledeci put treba da imas u dzepu 20E i sve je u redu. Moze se pijan voziti!?
                                Kod nas sad uvode bodove, ostrije kazne. Prevedeno, znaci da onaj ko hoce da pije morace da u dzepu ima 50E...
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X