Pa covece kako si stajao na nogama,ti mora da si neki medicinski fenomen...
Pijete li kada vozite?
Collapse
X
-
Ovo cita i neko dete koje je vozac, pa ce zbog divljaci sesti za volan jer nije "pijano".Originally posted by nikolaf7Evo ja sam se nocas najeo divljaci pred grad. Pio sam viskija, pa vina pa piva od 21-06....u zivotu se nisam treznije osjecao. Vjerujte mi divljac cini cuda. Ali sigurno bi pao na alko testu, mislim nema sanse posle 6-7 viskija, boce crnog vina i bar 12 piva. Ali bolje da ja ovako trijezan dobijem kaznu nego da neko dijete pogine zbog mortus vozaca...
Voznja u pijanom stanju i ne vezivanje pojasa je stvar tvog izbora ali propagiranje kako je to ok ne razumem.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Sta ovde ima bolje da se procitaOriginally posted by nikolaf7Evo ja sam se nocas najeo divljaci pred grad. Pio sam viskija, pa vina pa piva od 21-06....u zivotu se nisam treznije osjecao. Vjerujte mi divljac cini cuda.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
E pa vidis ja se ne slazem sa tim, ako neko NE veze pojas a ja ga udarim, sta onda? Zbog tog pojasa moze, a i ne mora da ostane ziv, ako ostane ok, ali sta ako pogine. A ja sam kriv. Aj sto cu provesti odredjeno vreme u zatvoru, ok, moja stvar, ali osecaj da sam ubio coveka. . . .Originally posted by zvrleVoznja u pijanom stanju i ne vezivanje pojasa je stvar tvog izbora ali propagiranje kako je to ok ne razumem.
A i zbog pijanog vozaca moze da pogine neko nevin. Ma koliko on malo pijan, reflex usporen, jos ako se vise popije. . . Pa onda slisti nekog pesaka. . .
Mnogo kompromisa je potrebno praviti u saobracaju.
Ja sam samo jednom vozio sa alkoholom, tj.popio sam jedno 0.5pivo, i bio sam trezan, ali ipak se nekako lose osecam kad to uradim. . .
Odobravam pice i volan, samo kada je u pitanju svadba, ispracaj, slava i voznja u lokalu. . .
A Nikolaf, pojasni mi malo izraz trezan? Jesi li se ti tako osecao, ili si stvarno bi trezan?[ono vece divljaci] Ja bi u takvoj situaciji, pa makar i manje alkohola bilo bio umoran, i uspavljujuci
Comment
-
-
@miskom
Izraz trezan(kod mene) znaci kad se bas osjecam tako: svjeze, relativno odmorno, budno, i siguran u sebe bez obzira jesam li popio 2 ili 8 piva.
Nekad mi se desi da popijem 2 piva i osjetim se pijano, onako lagano nestabilno i tada nisam raspolozen za neku voznju. Da treba da se negdje juri, rekao bi drugu aj ti vozi, da ja ne cuknem kakvu bankinu. Vidim da nisam za to i izbjegavam.If God rides a Harley............
The Devil rides a Duke!
Comment
-
-
Istina dosta retko pijem kada treba da vozim a i tada gledam da nadjem nekoga ko cje da me vozi ali ponekad se desi
Prosle subote sam popio dva Long Island koktela i uhvatio me alkohol ali me izvukao crveni bik
I naravno panduri su me zaustavili ali je bilo 0.36

Comment
-
Comment