Pijete li kada vozite?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

U principu nepijem uopste,a tek kad treba da vozim i ne razmisljam o tome!!!
    Itekako bih kaznjavao vozace u alkoholisanom stanju,e za to bas nebi imao merila ni granica
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

kad vozim nepijem, zapravo ni ne pomisljam na pice cak ni ono jedno koje kao smem, bice jedno ko njedno, pa dva ko nijedno pa onda paprikas.... necu da se bakcem sa tim....

inace bi strasno kaznjavao ko vozi pijan... to i prolazak na crveno treba da se kaznjava momentalnim oduzimanjem dozvole na 2 godine i ponovo da mora da se polaze....

Comment

• xami_coupe
        CBC Veteran
        • 04.09.2007
        • 130
        • Novi Beograd

To je mozda jedina stvar koju BASH poshtujem u saobracaju a to je voznja bez alkohola!Desi se nekad da popijem koje pice ukoliko ostajem 2-3 sata na tom mestu taman da izluftira inache nikad!!

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Nekoliko puta sam seo mortus pijan za volan, jednom sam se nasadio na znak Stop i zavrsio u ogradi jednog komsije, a jednom zakacio zadnji rub kada sam se isparkiravao, u ostalim voznjama me je bog sacuvao. Sve to bilo pre vise od deset godina kada nisam spoznavao granicu. Danas popijem do par pica, i generalno ne prelivam previse, a ako dodam onda zena sedne za volan.

Comment

• bagu
            CBC Senator
            • 21.06.2006
            • 245
            • NS

DA ne da pijem nego me unesu u auto upale ga , zatvore vrata , kažu ćao a ja onda
            Tužno je što tako mnogi rade i zato i ima toliko saobraćajki
            Desi mi se da popijem 4-5 velikih to mi je inače plafon što popijem ,sednem u auto ,upalim autopilota i dovezem se kući.Znači max oprezno( ne pričam ,ne pušim ,sluša se Enigma,Deep Forest ...)50 kmh i na sve strane gledam samo da neko ne uleti u mene i da ne naletim na drotove.
            Kada sam van grada , onda samo jedno pivo da me mine želja idem do kola po cedevitu i to je to.
            Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• zec
              CBC Senator XXL
              • 05.01.2005
              • 450
              • bgd

Ne pijem kada treba da vozim, inace bi se ozenio
              "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• ferry
                CBC Veteran
                • 31.01.2007
                • 101
                • Beograd

Ponekad popijem i to jedno eventualno dva piva (posto i ne mogu vise ), al' to je zaista toliko retko pa sam cekirao NE.

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Popijem po neko pice i ne poznajem vise od 60km/h

Comment

• Eon
                    Moderator
                    • 10.03.2005
                    • 4225
                    • Beograd-NBG-44
                    • Superb 2.0 4x4 DSG

Moram da priznam da su forumski vozaci jako odgovorna kategorija drustva. Jos kada bi izbacili i to jedno ili dva piva, bili bi za primer!
                    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

A sta cu, volim pivo! A i moji drugari vole pivo, a kad se vidimo mora da se popije malo, super vozim kad pijem samo pivo, jednom sam pio vino i pelinkovac i nisam znao gde mi je auto, tad nisam vozio, sutradan su mi prepricali kako je bilo (udavao sam sestru), drugi put sam pio pelinkovac pa pivo i malo sam ostetio auto, 500 din stete kod limara, bio sam sam na putu pa se malo preracunao... I tada sam rekao sebi "Nema vina i pelinkovca kad vozim, iskljucivo pivo"!!!

Salim se malo ali nisam od onih koji se ustrucavaju da popiju neko pivce sa drustvom zbog kola, sve u granicama normale, mislim da je bitnije znati gde je granica i kada treba stati ili usporiti sa picem, kada osetim da se gubim prestajem da pijem i kao sto neko pre rece, klopa kafica i nema problema, desavalo mi se da idemo sa proslave i po 50ak km magistralom i uvek kada se tako nesto desava ja vozim drustvo, oni su odabrali da ih ja vozim.

Normalno ne znaci da se nalivam svaki dan
                      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• DTI LET
                        CBC Senator XXL
                        • 13.08.2006
                        • 374
                        • Novi BGD

Ne rado pijem kad vozim,ali to su uvek minimalne kolicine

P.S.Dobro,nekad se i popije malo vise ali taman toliko da mogu da vozim po ogranicenjima
                        www.opelclub.rs

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Kad idem u grad sa namerom da popijem onda uzmem taxi ili vidim da vozi neko od drugara...Ako se bas desi da sam popio i da moram da se vratim kolima onda polako ali bukvalno, 30-40-50... "Sa 35 na sat lagano stizem doma"
                          Pivo ili dva(0.33) ne racunam jer to stvarno ne utice na mene, preko toga se primeti vec...

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Jednom prilikom sa popio 3 becks-a i osetim da sam malo "pod gasom", krenem kuci opet polako i to se jos vucem sporedniim ulicama i saceka me murija gde inace nikad ne stoje, aj da duvas, ajd, duvam ja kad ono 0.00...

Comment

• NemaN
                              CBC Senator XXL
                              • 29.11.2004
                              • 1560
                              • munze

ja sam jednom popio 5-6 0.5l i napravio pauzu jedno 2h i jeo i pio sokice i zaustave me kod pravnog pre 2-3god i ja reko gotovo...kad naduvam 0.3 kaze pandur ma nije ovo nista peglaj....
                              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• srdjan_p
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2004
                                • 1915
                                • ZR

Moguce vrlo lako...zavisi ko kako podnosi, "vari" alkohol itd..

Comment

Working...
                                X