U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Ma kriv je što se rodio i što nije vidovit Prethodnih godina nisam imao prevelikih problema sa ''bajkreima'', ali ove godine me je solidno krenulo... skuter pa motor 600 kubika... srećom oba pri brzinama DO 20km/h naravno pri provlačenju između traka Manja materijalna šteta i par poderotina... pošto je leto tek počelo, pratite novine ima da me bude
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Originally posted by Cherokee_NS
      Delija - mozda deluje nabudzena prica, ali ima zaista takvih slucajeva....

U Kacu je bio slican slucaj - lik je skretao sa VW Polo sa glavnog puta u ulicu levo.... Dao normalno zmigavac, pogledao napred i u retrovizor i krenuo da skrece... U trenutku skretanja nailazi motor sa jako velikom brzinom (procenjuju na min. 150) koji pokusava da zaobidje kolonu od 2-3 auta sto se stvorila da bi ovaj skrenuo, i udara u vrata od Pola... Vozac motora polece, i udara u obliznji saobracajni znak i ostaje na licu mesta mrtav... A sada se na sudu tera prica da je taj sa Polom kriv za smrt......
      Decko je vozio 100, bio mi je drug, znam to. Obostrana je krivica, jer je Djape isao nedozvoljenom brzinom, a Topic nije postovao prvenstvo prolaza sa Polom. Takodje, ta raskrsnica je "mrtva tacka" jer u tih 15-30 minuta kada se desila nesreca tokom dana zaslepi sunce sve one koji idu ka Novom Sadu.
      I, da te pitam druze, otkud ti znas toliko mnogo o desavanjima u Kacu? Da ti nisi neki placeni spijun?
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• YUgisa
        CBC Senator XXL
        • 05.06.2008
        • 793
        • Subotica
        • Yugo 1.1 EFI

Originally posted by Delija
        Originally posted by YUgisa
        Ne znam da li ovde da napisem, ako je visak, slobodno obrisite... Ovo sa motoristom, podsetilo me na jednu kevinu prijateljicu... Naime ona se ukljucivala iz jednog supermarketa na put koji ima 4 trake (dve za svaki smer) i htela je da predje ove dve posto je isla levo... Posto se osvrnula levo i desno, krenula je i od jednom je spice lik i riba na motoru sa leve strane... Lik je cini mi se poginuo na licu mesta... Kad je izasla policija, bilo je neke price kojom se brzinom kretao motor, vamo tamo ,cifre su isle od 180 do 230km/h na mestu gde je onda bilo kao dozvoljeno 80km/h. Posle par dana na tom izlazu iz supermarketa je osvanuo nov znak STOP. Zena je posle nekog vremena dobila poziv za sud, sve je pocelo, da je motorista isao ogromnom brzinom i da to sve nije bilo dobro obelezeno a zavrsilo se tako da je ona kao prosla pored znaka za stop skoro bez zaustavljanja se ukljucila na put, i da su je ovi na motoru udarili vozeci nekih 90-100km/h... Zena je dobila kaznu od 12 meseci cini mi se (davno se odigrao ovaj dogadjaj, ja mislim pre 7-8 godina pa se nesecam tacno) a odlezala je 6 meseci i dobila uslovno i zamalo su joj oduzeli dete... Inace je moj cale racunao i cini mi se da je ispalo da su oni na motoru presli pri ne znam kojoj brzini na motoru za nesto oko pola sekunde razdaljinu sa koje je nemoguce uopste videti nekoga sa te pozicije pri uklucivanju... A da nekazem da je njen advokat poceo odlicno da je brani na sudu u pocetku dok je kasnije bukvalno prepustio slucaj, njoj savetovao da prizna totalnu krivicu i da trazi da je zatvore na lecenje zbog pretrpljenog soka (bilo je ocigledno da su ga podmitili)... Nisma siguran da li je jos tokom trajanja sudjenja ili na kraju dodat jos i znak da je dozvoljen pravac samo u desno kad izlazite iz supermarketa...
        Bez ljutnje, ali prica deluje previse nabudzeno iz prostog razloga sto ne vidim zasto bi neko toliko potezao veze kad je motorista poginuo. Mislim - sta bilo ko moze da ima od toga?

Sto se tice ove nesrece mogu samo da kazem da sam previse puta bio u iskusenju da upotrebim "francuzera" na necijoj kacigi, a cisto sumnjam da bih ga opametio... :-/

Mozda deluje naduvano prica, i ja bih tesko poverovao u nju da mi je neko pricao sa foruma... Ali kod nas jos uvek postoje krvne osvete (il vec kako ih zovu, licno sam ja doziveo kad mi neka zena krenula pricati zamisli da si ti ubio moje dete, ja bih ubila tebe, pa bi tvoja mama ubila mene pa bi moj suprug ubio tvoju mamu... i da dalje nepricam, posto nije tema texta) pa sta mislis da kad neko izgubi dete, a lik je bio mlad, mozda i mojih godina sad, oko 20, da li su roditelji bili bas pri sebi...
        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Originally posted by srdjanissan
          brzina na tom delu je ograničana ako se ne varam na 80,bilo je u emisiji o novom zakonu,bas su taj primer naveli ka fonu je po pravilu 80(rekli su od marakane do znaka 40 pre fona)...
          Nemoj da pricas napamet, molim te, nego se raspitaj malo... Koje je ogranicenje brzine u naseljenom mestu?
          Ni na Batajnickom putu (autoput za NS), nije ogranicenje 80, jer se vodi kao - naseljeno mesto, vec je 60. Po novom zakonu ce ogranicenje brzine u celom gradu biti 50kmh.

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

Originally posted by srdjanissan
            brzina na tom delu je ograničana ako se ne varam na 80,bilo je u emisiji o novom zakonu,bas su taj primer naveli ka fonu je po pravilu 80(rekli su od marakane do znaka 40 pre fona)...on nije vozio po sredini ostrva pa je udario nju,udario ju je iz leve trake-svoje trake i da ju je udario u zadnji deo ona je kriva svejedno,shvatite to.Ne znam u zakonu ako si pijan da li si automatski ti kriv. silina udarca je ogromna,sudeci po daljini gde je on pao i kaciga,a i po tome sto je auto pomereno.
            Nemas i pravo da udjes u raskrsnicu dok se ne uveris da nema nikoga,a ocigledno je bilo.
            znaci ja na pravcu ,na putu za motorna vozila vozim 100-120 ili nebitno koliko i neko hoce da prodje u suprotan smer sa zemljanog puta ili ima stop i zveknem ga ,ja sam kriv,ne bih rekao.

Ako si ti prosao stop i ovaj se ispred tebe vrati u rikverc i udari te,ti si kriv!Moj otac imao slicnu situaciju ,bio samo pucanje branika,saobracajci su mu doslovno rekli tako.Bez obzira sto je ovaj bezrazloga stao u raskrsnici i sto je razgovarao telefonom. stop je stop
            postavicu snimak kada sam se vracao odozgo,mozda se nesto i vidi
            lose se vidi,a i nece da ga postavi ovde,mrzi me da ga stavljam na tube,evo screenshot ,kao da je on nju hteo da obidje i eskivira sa leve strane,a i ona njega da ubrza i da prodje iza nje

ja mislim da totalno gresis. Kapiram ja sta hoces da kazes, da je ona duzna bila da se uveri da nema nikog, ali kako ti mislis da vidis ikoga ako vozi tom brzinom, sve je to uzrocno posledicno, znachi kriv je motorista i tu je. Da je vozio 60kmh, videla bi ga i tada je druga prica, ovako samo steta izgubljenog zivota i njenog stresa koji mora nositi sa sobom. Mislim od naseg zakona covek moze sve da ocekuje, i da bude bilo ko kriv, ali ovde bih ja rekao da je ocigledno, ona nije mogla nikako da ga vidi ako je vozio tom brzinom, a to sto je pijan je samo jos jedna okolnost nikako da je zbog toga on automatski kriv, iako bi po meni to trebalo tako da se regulise.
            Znaci po tvom je ovako, pogledaj nema nikog, krenes, i lik sa motorom preko 250kmh te spuca i ti si kriv ? pa kako da ga vidis, meni se par puta na autoputu desilo da me bukvalno uplase motoristi, jer vozim 160+, par sekundi pre toga u retrovizoru kilometrima nema nikog, i odjednom preko 250kmh letenje pored. Nisi u pravu za ovo, jednostavno ne moze biti tako nikako, neka se neko malo iskusniji sa zakonom ukljuci bas me zanima sta je provereno tacno

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

Vocko,definicija naselja trenutnog zakona o saobracaju glasi,niz kuca pored puta s jedne ili druge strane puta,s jedne strane puta ti je nista i pre toga marakana,a sa druge strane ti je drvored,drugacije je za silazak,a ne mrzi me da ti dokazem i nadjem snimak i postavim ti sta kaze covek.
              kad koči,cepa gume i prevrće se!
              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Ali taj put se nalazi u sred grada, nije odvojen od njega, zato sam ti dao i primer Batajnickog i vazi isto pravilo i za jedan i za drugi... Molim te nadji snimak, bas me zanima.

Comment

• nik2yu
                  CBC Senator
                  • 19.11.2007
                  • 298
                  • belgrade

Kao sto kaze neko iznad, sta da je vozio 250 na sat? Pa od trosarine ga ne bi video. I tu ima niz kuca, bas sa te desne strane, i danas sam prosao i 60 je dozvoljeno. Cinjenica je da ne mozes da vidis nekoga na vreme ako vozi 130 na sat, pogotovo ako je blaga krivina tu koja smanjuje vidik. Ne sumnjam da je taj deo krivine prosao za manje od sekund, sto je zaista premalo vremena za bilo kakvu reakciju, pogotovo ako si se pre toga uverio da je cist put pa si krenuo. Jednostavno, sta god ti mislio, brzina je bila uzrok ove nesrece, jer nije bilo nikakve sanse videti ga na vreme. Jos ako je zaista bilo i alkohola.... o cemu da pricamo
                  Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• srdjanissan
                    CBC Senator XXL
                    • 20.11.2008
                    • 720
                    • beograd

odgledah celu emisiju i evo ga na kraju,ali ima i na pocetku za novi beograd da isto je po pravilima 80
                    http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=347928
                    dakle,do 10og minuta i od 33do38gledajte,ako vas mrzi ceo da gledate
                    kad koči,cepa gume i prevrće se!
                    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Nema razgovora uopste da je u bulevaru oslobodjenja ogranicenje preko 60!!!!

@ALL
                      Zavrsavaj te ovu diskusiju na PP i vrati te se na temu. Ako hocete bolje otvorite novu temu pa tamo mozemo da diskutujemo ako uopste za ovakvo nesto i treba diskusija!?
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_cl ... ak_id=8851
                        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                        11.04. 0:12 #2
                        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Sa istog mesta odakle je ugl_bez postovao - http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_cl ... ak_id=8847

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Boze me sacuvaj! Ne mogu verovati koliki kreten je bio onaj sto je vozio golfa

Sreca da su ovi iz audija preziveli!
                            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Bane R
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2006
                              • 1769
                              • Beograd

Samo mi nije jasno to što čovek ima 60 godina. Pa 99% ljudi već posle 25. godine iskuliraju sa ******štinama (ne kažem da voze sporo, ali jedno je voziti brzo i žustro, a jedno voziti 200 u ovom okruženju)...

Comment

• ICE_MEN
                                CBC Senator
                                • 05.01.2009
                                • 260
                                • Višnjička Banja

Originally posted by Marcus
                                Onaj motor se cuo u krugu od 20km sigurno... Ne znam u cemu je bila fora, al mene bi bilo sramota i da stojim pored onoga, a kamoli da vozim...

A lik sa jugicem... ... aj sto zamalo da zvekne ribe i ona 3 lika, al sto ne zna da se uparkiraaaa... sve kao hoce iz prve u rikverc, a svaki put malo fali da zvekne kola pored sebe... tuga...
                                ta tri lika smo bili Ja Nemkebg i jos jedan lik lik sa jugisom nije normalan
                                Pravilnik foruma

Comment

Working...
                                X