Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Malo je 2 god. za njh, treba im staviti zabranu od 222 god
The G-Lader is a scroll-type supercharger used in various Volkswagen models. Its purpose is to increase the horsepower attainable with a given engine displacement.This can be achieved with an exhaust-driven turbocharger or a belt-driven compressor. The G-Lader is in the compressor category, since it is belt-driven and does not have the turbocharger problem known as turbo lag.
Ljudi, jel` vi ovo prvi put vidite (ovako neosvetljene traktore i kamione bez signalizacije)?
Sta bi ste tek rekli kada bi videli ono sto ja vidjam svaki dan a samo nesto cu vam nabrojati:
-kamioni i auta bez ikakve signalizacije
-neosvetljeni traktori, automobili, kamioni
-rasipanje tereta po putu (pretezno kamen) iz kamiona kipera koji nemaju zadnju stranicu, nekada bude rasuto celom soronom puta u duzini od oko 400 metara (ovo je inace do sada rekordna duzina)
-voznja auta nocu neosvetljenog i sa prednje strane (da sam zapoceo preticanje vozila ispred sebe verovatno ovo sada ne bih pisao)
-nanosenje tona (bas tako) blata kamionima sa svih strana (zbog tog blata je jedan momak nedavnu izgubio kontrolu nad autom i poginuo)
-prelasci preko pruga u trenutku spustanja rampe
-voznja suprotnim smerom u jednosmernoj ulici (u 5 minuta sam imao 3 auta koja su mi dolazila iz suprotnog smera od toga je 1 policijski)
.....
Samo sam nesto nabrojao a potrudicu se da to i fotografisem pa da pokazem u kakvim se uslovima i cime vozi i kako se dosta vozaca ponasa na putevima Lazarevca, Arandjelovca i okoline. Zato meni ove prethodne slike uopste nisu cudne posto me vise nista u saobracaju ne cudi i navikao sam da svasta vidim. Tada se obicno prekrstim i pomolim Bogu da takvi nekoga ne ubiju ili osakate automobilima.
Ma stavi cu samo da ponovo krenem u saobracaj. Trenutno sam van opticaja zbog neke operacije i bicu verovatno jos nekih mesec dana. A posle toga krecem i u saobracaj i u slikanje (planiram da zbog sebe u autu drzim digitalac, mozda zatreba, ne daj Boze).
Iz prve ruke momci
Corsa je inace okrenuta u suprotnom smeru nego sto je trebala da bude na nekih 250m posle krivine pa je pravo cudo da se jos neko nije slupao s'obzirom da stoji u najbrzoj traci. Bakica je preminula na putu do MC Smederevo a dekica po nasem odlasku i dalje nije bio svestan sta ga je snaslo.
PS Bitno je da su se lesinari iz slep sluzbe tu stvorili jos pre policije i nas i da su obletali oko dekice non stop kako bi dogovorili cenu
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment