U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delija
    CBC Senator XXL
    • 29.08.2005
    • 310
    • NS
    • plavi auto

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Jbm li ga, koliko je kriv vozac, bar upola toliko su krivi i kreteni od saputnika koji su ga pustili da tako vozi...
    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• GadGet
      CBC Senator
      • 15.08.2007
      • 206
      • Nbgd, Vozdovac

Originally posted by Honda
      Uh, ovo u Nisu je zaista tragedija.

Pogledajte sta se desilo jednom clanu sa HCS foruma i ostao covek ziv. Isao preko 200 i naleteo na radove na putu.

Ceo topic sa slikama i objasnjenjem:

http://forum.hondaclub.co.rs/viewtopic. ... 60&t=29196

ajde uradi copy/paste da ne bismo sad svi morali da se reg na forum

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

Code:
        u niskoj banji poceli da rade kruzni tok, ide idealan put sa dve trake a onda prelazi u 4. e sad o skoro na tom takoreci nikakvom prelazu poceli da rade kruzni tok. ja nisam znao da to postoji, nacepio saqm ga preko 200 i kad BUUUMM ,neka cokla od 30 cm tu je bilo rotiranje i zaustavljanje nakon 50-tak metara u nekom policiskom kiosu a ja zavrsio sa 15 preloma noge,slomljen nos, celo raseceno 7 kopce i jak bol u grudima. u sustini to je to 18 dana u bolnici

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Kakva katastrofa od saobracajke pre nekih 2 sata na uglu ulice Kneza Milosa i Kralja Milana.....

Po navodima policije : Fiat bravo iz pravca trga ka slaviji ,brzina oko 180-200 ,vozac u alkoholisanom stanju, proso kroz crveno i "liznuo" pajera u raskrsnici nakon cega su bukvalno odleteli u betonski stub gde su udarili vozacevom stranom po sred vrata i B stuba nakon cega su se odbili , 5 putnika u bravu svi tesko povredjeni. Pajero zavrsio u kontra traci sa "iznesenim" prednjim delom na svu srecu u pajeru nema fizicki povredjenih dok su psihicki manje vise svi u out-u.

Strasno,od brava je ostao bukvalno samo zadnji deo po kome moze da se pozna da je to zaista on. Prizor je uzasavajuci i prilicno zabrinjavajuci!
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Au covece... Strasno sta se sve desava, nema, tu samo novi zakon tj. dranje po dzepu moze da dotera stvari u normalu.

Comment

• Delija
              CBC Senator XXL
              • 29.08.2005
              • 310
              • NS
              • plavi auto

Budale ce i dalje da ginu isto kao i do sada, samo ce praznih dzepova ostati oni koji ne vezu pojas ili prekorace brzinu za 20km/h... :-/
              Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

Ne vredi, to su deca 1991godiste, sve je jasno ..

U sudaru šestoro teško povređenih, jedna osoba u komi
                Međunarodni Radio Srbija - Pre 14 minuta

U saobraćajnoj nesreći u centru Beograda, na raskrsnici ulica Kralja Milana i Kneza Miloša kod "Londona" sudarili su se džip i fijat "brava" i tom prilikom je povređeno šest osoba, izjavio je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović. U Urgentni centar je dovedeno šestoro povređenih, dvoje sa teškim povredama glave smešteno je u šok sobu, a jedno od njih je u komi. Kod još dvoje su konstatovane neurohiruške povrede i oni su zadržani na odeljenju Neurohirurgije, naveo je Jovanović agenciji Beta. Prema njegovim rešima, kod preostalih dvoje konstatovane su lakše povrede, s tim što je mladić sa prelomima kostiju smešten na ortopediju, a devojka je posle opservacije puštena. Prema nezvaničnim navodima, kako je izjavila dežurna doktorka u Hitnoj pomoći Nada Macura, svi stradali su 1991. godište, a pretpostvlja se da su se vraćali sa proslave punoletstva i da su bili u alkoholisanom stanju.

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Deca....to sve treba u startu saseci. Posto ce hvala Bogu da prezivi taj vozac tako bi ga odrao da ne bi narednih 200god. niko od njegovih mogo da otplati. Dozvola za ceo zivot iscepana ...ma....

Da ste samo videli decka sto je ni kriv ni duzan vozio pajera......treso se kao prut,prvih nekoliko minuta nije znao ni odakle je iso niti sta se sve dogodilo koliko je bio u u sta se desilo sa ovima iz brava. Samo je molio Boga da svi budu dobro iako je realno mogo i on da nayebe zestoko ali srecom bio je "prazan" grad.

Sve u svemu prizor je bio kao na filmu,a ta devojka je "najlakse" prosla...bila je u nesvesti ali eto ,dobro je sve to je najvaznije.
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Kod danasnje dece (mislim na fresh punoletne) je problem - odrade 30,40 casova obuke koliko vec sada ide + nauce malo pravila = poloze i odmah misle da oni znaju da voze, profiji su itd... Znaci luda usijana glava, nezrelost itd ... Jos uz to kad se doda faktor dobar auto koji ne mora da ima mnogo konjskih snaga, dovoljno je da bude novije generacije posto svaki ume solidno da povuce, dobijes kao rezultat na neki nacin tempiranu bombu, ili mozda bolje reci projektil na 4 tocka koji ce se spucati u nekoga .... Napravice stetu na autu svom ili necijem tudjem, ali najgore je sto ce povrediti nekoga ! Svest o nekim sranjima koje mozes napraviti probudi se dosta kasnije tj. kako uopste sazrevas kao covek tako postajes i svestan kakvo sranje ti umes da napravis sa autom... A dok si klinac uvek mislis "Ma gde ce mene to zadesiti..." Ja kad sam polozio, stari mi je kupio stojdzu na kojoj sam se dugo vezbao, a jos uz to nije mi davao dosta dugo sa njom da idem u grad... Puno puta sam mu to zamerao ... Ali kad razmislim kakav sam vozac bio u to vreme a kakav sada nakon nekoliko godina, budem mu cesto i zahvalan jer sada smatram da imam potreban vozacki skill.
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Obrisano sve na temu novog zakona, mami, tati, bogatasa, politike i propagande.
                      Izvl'te nazad na temu
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• nemkebg
                        CBC Senator XXL
                        • 25.05.2008
                        • 337
                        • Beograd, Novi Sad

evo, stao sam u zaustavnu traku na sekund, izasao iz kola, ostavio motor upaljen, sva svetla migavce digao rucnu, i evo rezultata... da li sam ja negde pogresio???u pitanju je obilaznica oko beograda, kod nadvoznjaka iznad puta za surcin...
                        Toyota je mozak
                        Aston Martin je lice
                        Kadilak je stomak
                        Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

na 70 gas do poda da se obice ovaj kombi.....i slike sve govore...prosvlajdro i u kanal

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Originally posted by nemkebg
                            evo, stao sam u zaustavnu traku na sekund, izasao iz kola, ostavio motor upaljen, sva svetla migavce digao rucnu, i evo rezultata... da li sam ja negde pogresio???u pitanju je obilaznica oko beograda, kod nadvoznjaka iznad puta za surcin...

Cekaj, neko te pokupio dok si stajao u zaustavnoj???

Jel totalna?

Comment

• srdjanissan
                              CBC Senator XXL
                              • 20.11.2008
                              • 720
                              • beograd

viewtopic.php?f=15&t=36516&start=100
                              kad koči,cepa gume i prevrće se!
                              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• ICE_MEN
                                CBC Senator
                                • 05.01.2009
                                • 260
                                • Višnjička Banja

Ove si slike okacio i na fejs auuuu kako mi zao bertonke samo tako
                                Pravilnik foruma

Comment

Working...
                                X