Novi automobil ~30K EUR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

a meni se bas svidja taj 2.2 I-DTEC
    sta da ti kazem, znas i sam da ti od kad si postavio temu preporucujem Accorda...
    jedno je ipak kad se pojavis u Accord-u, a drugo u Skodi... ne kazem da je Skoda losa, daleko od toga, al je Honda mnogo zvucnije ime od nje...
    Toyota je vec malo zastarela, i ona i nije nesto...
    ti si iz Bg-a? + sto ti firma placa odrzavanje, znaci zabole te za servisnu mrezu Honde...

Comment

• petra
      CBC Član
      • 31.10.2006
      • 17
      • Beograd

Ehhh...

Pazi, kad bih mogao da uzmem Accorda sa nekim prihvatljivim rokom dostave, to bi bilo super. Auto mi jednostavno izgleda skoro savrseno.

Kod Skode me je privuklo nekoliko stvari. Prvo, sama izrada Superba je daleko bolja i kvalitetnija nego ostalih modela Skode. Zatim, prostor i komfor koji dobijam sa njim ne mogu ni kod jednog drugog automobila da dobijem za ove pare. I na kraju, sama servisna garancija Superba je takva da ukoliko automobil ostaje kod njih bar ceo jedan dan dobijam vozilo u zamenu, plus se moze dogovoriti da oni sami dolaze po auto kada dodje vreme obaveznog servisa... Mozda se nekome to cini kao preterani zahtev ali ako neko svakog dana kuka kako mu je 24h isuvise malo za jedan dan, to sve itekako znaci
      Anyway, jedva cekam ponedeljak i obilaske...
      Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Mi smo ti svi iznosili i svoje lijepe zelje, ti najbolje znas sta ti je vazno, a sta jos vaznije... Ako ti SKoda nudi uslugu koja ti je vazna, i jos ako je novi Superb u pitanju, i on bi trebao biti ozbiljno razmotren... I stari je imao puno mjesta, novi moze biti samo jos bolji... Ja ga nazalost jos nisam probao, ali ako te nije "strah" Skoda znacke na autu, i ako ostali po raznim uslovima nude manje (bar i samo u tvojim ocima), sto da ne...

Sa srecom, slatke su to muke...

Comment

• malivuk406
          CBC Senator XXL
          • 04.04.2007
          • 490
          • Nbg

pa koliko sam video, rok isporuke je isti... mozda par dana razlike...

pusti ti sad nas i nase komentare, pomogli smo koliko smo mogli, sad je samo na tebi da vidis sta ti se najvise svidja... sve su to extra kola, samo je stvar ukusa...

Comment

• petra
            CBC Član
            • 31.10.2006
            • 17
            • Beograd

Originally posted by Dren
            ... ali ako te nije "strah" Skoda znacke na autu, ...
            Nope, nikako... U (poslovnim) krugovima u kojima se ja krećem Škoda ima status ekonomičnog poslovnog auta.
            Privatno, davno sam "pecao" u beogradskoj silikonskoj dolini tako da me ni to više ne zanima (već sam upecao "primerak" za ceo život ).
            Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

I ne sekiraj se jer na svu srecu ne mozes da pogresis.
              Veruj mi bilo koji auto da uzmes bive to najbolji auto na svetu. Videces posle godinu dana eksploatacije o cemu pricam, koja je milina kad drugi toci gorivo, servisira, pere a ti samo okrenes kljuc.

A sto se tice zamenskog vozila - to sada svi imaju ali jedan tebi nebitan podatak - zamensko vozilo se svuda naplacuje.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• gt nebojsa
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 348
                • Preljina,Cacak

@tonca:
                neeee...nece biti,zamensko vozilo se kod Porsche-a dobija besplatno jer je to deo paketa mobilne garancije,koju od ove godine ima i Seat pored VWa i Audija.Do 3/5 dana zavisno od modela,za popravke kroz mobilnu garanciju,ali kada je predvidjena popravka duza od 3h.
                Ovo je vazilo ranije,ne znam da li je se nesto menjalo.
                Ocekujem da je i kod Skode nesto slicno.
                Toyota Čačak

Comment

• jevtic
                  CBC Senator XXL
                  • 26.11.2006
                  • 729
                  • beograd

A kako ja nisam dobio zamensko vozilo a auto mi je bio 3 nedelje u servisu sve ukupno?
                  ex - fabia 1.9 tdi
                  golf 2.0 tfsi

Comment

• ToNcA
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2006
                    • 868
                    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                    • Mazda 6 2.0d

Originally posted by >nebojsa<
                    @tonca:
                    neeee...nece biti,zamensko vozilo se kod Porsche-a dobija besplatno jer je to deo paketa mobilne garancije,koju od ove godine ima i Seat pored VWa i Audija.Do 3/5 dana zavisno od modela,za popravke kroz mobilnu garanciju,ali kada je predvidjena popravka duza od 3h.
                    Ovo je vazilo ranije,ne znam da li je se nesto menjalo.
                    Ocekujem da je i kod Skode nesto slicno.
                    Jesi li dobio ili ti je samo logicno da se dobija besplatno?

I meni je bilo logicno da se zamensko vozilo dobija besplatno ali se kod svih naplacuje po tarifi (koja uzgred nije nista mnogo povoljnoja nego rentiranje vozila bilo gde drugde). Logicno je da je kada je vozilo u garantnom roku proizvodjac/predstavnik treba da obezbedi zamensko jer kupac tu nije kriv ali...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Ji 4Tze
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 806
                      • bg
                      • Honda CR-V 4WD

Proveri de lično veličinu novog akorda, ono, stani ispred i pored njega..
                      Više liči na neki lexus nego na starog akorda

Škoda tu (vizuelno ) nema šta da traži, ko beduinsko a ne poslovno vozilo.
                      npr. Takovska ulica, preko puta botaničke, ima parkiranih tih poslovnih vozila, od juče i novi akord, stvarno je extra.

Comment

• gt nebojsa
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 348
                        • Preljina,Cacak

@jevtic:
                        Ako na Skodu mislis,toga nema.Ja sam mislio na ovo sto je petra naveo kao ponudu za novi Superb,da je to isto kao sistem mobilne garancije kod porschea.
                        Ako na VW mislis,ovo vazi za nova vozila koja su pokrivena moblinom garancijom,tj ono da kad ti auto ostane u kvaru pozoves AMSS i najblizeg dilera,odslepaju i poprave auto,a torsak pokriva garancija.
                        Kazem za nova,jer iako se sistem mobilnosti u evropi koristi odavno,kod nas vazi za vozila isporucena od cini mi se,01.01.2006.,vec se vise i ne secam tacno.

@tonca:
                        Relativno davno je bilo,ali sam radio garancije za Audi/Seat.
                        Tada je samo Audi imao mobilnu garanciju,i zamensko vozilo se davalo pod tacno definisanim uslovima,tj.za te popravke koje ne mogu da se zavrse za manje od 3h.Za vozila u redovnoj gar.,i obuhvacena mobilnom gar.Za vozila van gar. a sa mob.gar. vazili su malo drugaciji uslovi nadoknade troskova.U teoriji,jer prakticno tada je samo bilo novih vozila sa mob.gar.
                        Postoji kao sugestija,cak i u pisanom obliku,da se zamensko vozilo stranci daje kao poslednja solucija,tj.da se pre toga ispitaju sve druge mogucnost-smestaj,prevoz javnim prevozom,taxi...
                        Takodje,postoji i mogucnost da neki od ovl.servisa nema zamensko vozilo,jer su to u obavezi ako imaju odredjen br.prolaza kroz servis.Ispod tog limita nisu u obavezi da imaju zamensko vozilo.
                        Ova prica se odnosi na Porsche-ovu mrezu.

Nesto slicno ima i Renault,npr.Renault Assistance.

@Ji 4Tze:
                        Jesi video/vozio/probao/seo u Superb?
                        Inace,meni se Accord svidja,ali ono je sportska limuzina,posebno novi model.
                        Toyota Čačak

Comment

• Ji 4Tze
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 806
                          • bg
                          • Honda CR-V 4WD

Nisam novi Superb ni video, ali novog akorda pored starog superba jesam

Izvinjavam se na trolu, skapirao sam da je pokretač thread-a rešio dilemu pa sam želeo da podelim svoje utiske

Comment

• r1cer
                            CBC Senator XXL
                            • 22.01.2006
                            • 363
                            • Beograd

@nebojsa

mobilna garancija za vw važi samo ako vozilo nije u voznom stanju, ako im ti odvezeš auto u servis ne dobiješ nikakvo zamensko vozilo ali pričaju nešto da će uvesti.

Comment

• subicd
                              CBC Senator XXL
                              • 20.06.2008
                              • 463
                              • Novi Sad

Glupo bi bilo da za redovan servis dobijas zamensko vozilo(za par sati).
                              Meni je jedino logicno da se dobija zamensko vozilo kad se pokvari vozilo u garanciji, sto bas nije cest slucaj.

Comment

• gt nebojsa
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 348
                                • Preljina,Cacak

@ricer:
                                (malo sam konfuzno pobrojao stvari,priznajem.)
                                pa to i kazem,mobilna garancija povlaci to zamensko vozilo za automobile u kvaru,za popravke preko 3h,i zamensko vozilo kao krajnju soluciju.
                                Sto se redovne garancije tice,to je vec druga prica.Auto koji sam dodje u servis,nije pokriven mobilnom garancijom.Zamensko vozilo se ne daje pod istim uslovima.
                                Nego,odosmo u off...Petra,ima li novosti?
                                Toyota Čačak

Comment

Working...
                                X