Auto do 4000e
Collapse
X
-
Bas sam ovo trazio... Cekaj da uzmem kalkulator u ruke...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
-
Dobro je znati to da radilica nema "speciale",no mislim da to ipak nije razlog za izbegavanje tog motora.Posebno ako bi naleteo neki dobar primerak auta.
Imao sam prilike da provozam 155 sa tom masinom i mogu reci da se vozi sasvim pristojno.
Mislim,ako te ubode generalna motora,prso si pa si prso jbg!Nece te izvuci debelog troska ni radilica koja moze da se obradi a nemora da se menja.
Btw,koji li je "pametan" razlogsto je u motoru bas takva radilica ?!?
Comment
-
-
Comment
-
-
Ajd napravi i za 1.4 molim te,nece calculator da mi radi u visti...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
ako sam dobro shvatio,moj auto moze da ide 200 pri 6440rpm? moracu to da proverim...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
-
Flavio, da li stvarno veruješ da je tvoja prešla samo 140k?
U vezi 200k+ kilometara. Stara 145 1.4TS je na satu imala oko 150000km, a unutra je bila više izakana od ove. Čisto sumnjam da su na 99% automobila prave kilometraže. Ako to nekom znači, koliko želi da mu piše na satu? Ispunjavam želje, ali iz principa ne idem ispod 111000km.
Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
Comment