Ima, ima, g3 je predstavljen u avgustu 1991.
Auto do 4000e
Collapse
X
-
-
Evo poucen porukom iz jednoga od prethodnih postova da preporucim Automobil koji se zove Daewoo Lanos 1.5 (sada ta fabrika nosi ime Sevrolet)
Mislim da se do 4,000 evra moze uzeti model 99 ili 2000 godiste,inace ima ga moj prijatelj koji je sa njime prosao oko 190.000 km i prilicno je zadovoljan ,a ugradio je i plin.
Comment
-
-
... kao i npr. BX, koji je u toj prici ekvivalent Smederevcu
Btw, Starac je bio sarkastican
TOPIC:
Riba se doselila iz USA i uvezla Lanos 1.6. Pored toga sto je trosio ko Paris Hilton, poceo je da pravi probleme posle samo 40000 km (nece da upali i sl.) te je posle nadljudskih napora uvaljan dalje.
Ovo je samo moje iskustvo s tim autom, mozda je izolovan slucaj (USA verzija, konkretan primerak i sta ti ja znam), ali mozda i nije...
Comment
-
-
Cuj TI sto branis stalno golfove... Jesi li se ti vozio u BX-u? Nisi, cim tako pricas... To sto ti nemas pojma kakav je to automobil i sto sudis automobile po izgledu, nije tvoja krivica, jer ne znas. Sta se bre svi 'vatate za mog BX-a? Pa moj BX je bolji auto od svakog golfa ukljucujuci i peticu! To sto vecina ljudi nema pojma kakav je to auto, nije moj problem... I nemoj da pricas napamet. Ja automobile ne gledam po izgledu, a moj komentar da je gnoj "Sporet" je upucen i na voznju golfa i na izgled. S toga komentar da je moj BX "smederevac" spolja je uredu, jer su ukusi razliciti. Ali je unutra i u voznji Mig 29 za gnojeve... Ko jos gleda automobile po izgledu... Oni sto nemaju ni sa cim drugim da se dokazu...
A i sta se ja raspravljam sa nekim kome je prva pomisao na automobil golf... Nemojte me pogresno shvatati, ali 80% ljudi koji se nisu vozili u pravom citroenu se nadju pozvani da komentarisu citroena....
Comment
-
-
@Sheta_Junior
Trebalo bi neko vreme da provedeš čitajući teme na Forumu...da vidiš ko kakve stavove ima...
Da si to uradio, onda bi znao da ''starac vujadin'' ( kao što je to već primetio superbird ), govori sarkastično o Golfu 2 i njegovoj vrednosti na našem tržištu polovnih automobila...
p.s. I, bilo bi dobro da izbegavaš priče kako je npr. BX star 20 godina bolji od Golfa 5...Nije dovoljno samo nešto reći...eto, ''rek'o Šteta Junior da je BX bolji od Golfa 5, i gotovo''...
Volim i ja svoj auto, ali ipak...treba biti objektivan...
Comment
-
-
Jbt, sto stariji to vredniji. Ja prodao svoje jaje (mislim na Audi) 88. za 3.000, reko, dobro sam prosao. A ono sad jos skuplji, po oglasima cene to godiste i do 4.000
Trebalo je da ga zadrzim i da ga za pet godina menjam za Alfu 159. Glavu za glavu.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by neshaoct@Sheta_Junior
Trebalo bi neko vreme da provedeš čitajući teme na Forumu...da vidiš ko kakve stavove ima...
Da si to uradio, onda bi znao da ''starac vujadin'' ( kao što je to već primetio superbird ), govori sarkastično o Golfu 2 i njegovoj vrednosti na našem tržištu polovnih automobila...
p.s. I, bilo bi dobro da izbegavaš priče kako je npr. BX star 20 godina bolji od Golfa 5...Nije dovoljno samo nešto reći...eto, ''rek'o Šteta Junior da je BX bolji od Golfa 5, i gotovo''...
Jel si se ti vozio u mom BX-u? Jel si se vozio u bilo kom BX-u? Pa taj golf je udoban k'o skolska stolica. Nemam nista protiv da dodjete kod mene, da se provozamo u BX-u pa onda pricajte o tome... Imas nesto sto ja jako ne volim, a to je da mislis da stari auto ne moze da bude dobar i mehanicki perfektan... Sve je stvar novca koji si spreman da ulozis u auto... Golf je tako udoban da ja ne bi izdrzao do Novog Sada u njemu...
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorOriginally posted by neshaoct@Sheta_Junior
Izvini, moja brzopletost...
A, jesam te prekrstio...
Za ono ostalo ipak ne vredi više pričati...
Comment
-
Comment