Auto do 4000e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Superbird
    CBC Senator XXL
    • 06.02.2006
    • 384
    • Sabac ---> Novi Sad
    • Audi 100 Typ 43

Originally posted by Sheta_Junior
    Cuj TI sto branis stalno golfove... Jesi li se ti vozio u BX-u? Nisi, cim tako pricas... To sto ti nemas pojma kakav je to automobil i sto sudis automobile po izgledu, nije tvoja krivica, jer ne znas. (...) Ko jos gleda automobile po izgledu... Oni sto nemaju ni sa cim drugim da se dokazu...
    Malo koriguj nacin komunikacije sa drugim clanovima i smani dozivljaj po pitanju toga sta ko zna, a sta ne zna

Pa moj BX je bolji auto od svakog golfa ukljucujuci i peticu!
    Apsolutno! Potpuno argumentovana i logicna tvrdnja.

Ja automobile ne gledam po izgledu, a moj komentar da je gnoj "Sporet" je upucen i na voznju golfa i na izgled.
    Isto kao sto se tvoj Citroen nikada ne cepa, ali redovno apdejtujes listu auta koje je oladio

A i sta se ja raspravljam sa nekim kome je prva pomisao na automobil golf...
    Mislim da si hteo da kazes "A i sta se ja raspravljam sa nekim kome prva pomisao na automobil nije Citroen..."

Golf je tako udoban da ja ne bi izdrzao do Novog Sada u njemu...
    Sredicu ti tretman u Banji Koviljaci, moj deda je bio skoro i kaze da su mu sredili ledja svetski

Comment

Superbird, bez ljutnje, ali ti ne znas nista o Citroenima. Da znas ne bi tako pricao kako pricas. Ja sam uvek spreman da argumentujem sve sto pricam, tako da mogu gde hoces da ti dokazem da je bx bolji od petice, u svemu, iako je 16-17 godina stariji. Ako hoces, mozemo test udobnosti, test stabilnosti, test kocenja, da napravimo. Mozemo da vidimo i kako ce da se ponasaju doticni automobili kada sednu 4 osobe u svakog, da vidis kako ce petica da "legne" a citroen ce uvek da ostane isti, ili jos bolje, da im i gepeke natovarimo, pa da petica eventualno ne moze ni da krene posto cese asfalt!. Mozda da probamo da prodjemo kroz jarak i sa jednim i sa drugim? Ili da se parkiramo na visoke bankine? Moj citroen se vozi mnogo, tako da to sto ti izgleda da se cepa stalno,nije tako. Da se stalno cepa, lista bi bila mnogo duza... I to ga tata vozi... A taj tretman mi ne treba, jer bogu hvala ne vozim VW i ako da bog nikada necu voziti... Pa VW jos ne zna ni podizace prozora da namesti!

Nemoj misliti da ne znam za drugi auto sem Citroena, grdno se varas...
      Mogu da ti napisem spisak 115 automobila koja su prosla kroz ovu kucu za protekle 32 godine. Svaki je bio uredno preveden, uradjen servis i sve ostale sitnice ako su trebale (ovo navodim da neko ne pomisli da smo preprodavci, jer mnogi tako misle jer tatu svake nedelje vide u drugom automobilu...).

Nego, da ne trujemo coveku temu vise, ako nam je do rasprave mozemo da otvorimo temu golf VS citroen...

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Sheta, ja sam ostrasceni i ne retko subjektivni AR fan, ali ti si matori razvalio... =]
        A znas li koliko si razvalio?! Toliko da danas, dva dana posle kraceg i uglavno letimicnog citanja nekih tvojih izjava, primetim tog cuvenog BX-a na ulici i stanem da ga pogledam... =]
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• -Miloš-
          CBC Senator
          • 16.12.2007
          • 269
          • Beograd, Karaburma
          • yugo tempo 1.1

Ma sve je to super kod citroena, ali ja i dalje ne mogu da se ne ponesem mishlju da je Bertone bio na drogama kad ga je dizajnirao [ili su bili izrichiti da ne sme da ispusti lenjir prilikom crtanja skica]

Mada ja se ne zalazem za borbu brendova. Use u svoje kljuse princip.

Nego da se vratimo na temu ,,mali gradski auto do 4000 evra"

Roknuo sam cifru do 4000 evra pa evo zanimljivih oglasa

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79829
          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79780
          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79710
          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79512
          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79409

Ova fiestica i punto su veoma interesantni [oprema]
          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79738
          http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=79716

I dalje sam pri stavu da je 145 best buy.

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

Bilo bi zgodno da i autor teme ubaci neki koment. o progresu .

Pametovanje oko brenda je opasan smor u zadnje vreme ...

@All,kako cenite konkretnu ponudu:
            http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=62787

Comment

Originally posted by bojanTI
              Sheta, ja sam ostrasceni i ne retko subjektivni AR fan, ali ti si matori razvalio... =]
              A znas li koliko si razvalio?! Toliko da danas, dva dana posle kraceg i uglavno letimicnog citanja nekih tvojih izjava, primetim tog cuvenog BX-a na ulici i stanem da ga pogledam... =]
              Jes' mog video ili nekog drugog? A i gledanje ti ne pomaze, treba se provozati. Ja sam cak i ovde negde rekao da sam ranije za Citroena (tacnije CX-a) govorio sta ce nam ta "kanta", to niko ne vozi, a onda kad sam se ja provozao, cesljao sam oglase da nadjem da kupimo jos kojeg... Tako da ne treba suditi po izgledu, pogotovo sto ima nekih urnisanih primeraka, jer ih voze neki za koje nije ni bicikl...

Ne znam sta ima po oglasima, nisam dugo bio, kad odem dacu predloge...

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

test kocenja, da napravimo.
                Ja nisam ljubitelj Golfa, ali ovde bi sigurno izgubio. Da li znas koliko su kocioni sistemi napredovali za ovoliko godina i koliko danasnji automobili imaju kraci zaustavni put nego pre 16-17 godina, pa i GolfV medju njima.

ili jos bolje, da im i gepeke natovarimo, pa da petica eventualno ne moze ni da krene posto cese asfalt!.
                Ako je natovaris (do max dozvoljenog opterecenja) nece cesati, ali ako je pretovaris hoce!

Mozda da probamo da prodjemo kroz jarak i sa jednim i sa drugim? Ili da se parkiramo na visoke bankine?
                Automobili nisu pravljeni da prolaze kroz jarak i da se voze van asfalta. Za to postoje terenci!

I na kraju, ja ne kazem da je tvoj Citroen los i siguran sam da je pre 16 godina bio jedan od najboljih u svojoj klasi, ali ne treba ga na taj nacin porediti sa novim automobilima. Isto tako, nije tacno da je GolfV kanta od auta, vec po mom misljenju previse kosta. Da je 20-30% jeftiniji, bio bi odlican!
                MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Za kocenje ne budi siguran, imamo bubu koja ne koci nista bolje od citroena.
                  Konstruktor kocnica polazi od ubrzanja automobila i maks. brzine automobila, i prema tome pravi kocnice. A s obzirom da te karakteristike kod mog bx-a nista ne manjakaju za golfom, cak sta vise i bolje su, tu su negde.

Slazem se da automobili nisu pravljeni da prolaze kroz jarkove, ali nekada se mora. Pre jedno 4-5 godina sa prethodnim bx-om, tata isao u bg a negde kod saturna udes, zatvoren saobracaj, kolona od jedno kilometra automobila, svi stoje. Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju! Bio je tu jedan golf 2 i mercedes 124 koji su isto pokusali, ali su ostali u jarku...

I kako moze da bude dobar automobil u kojem odskaces kada predjes preko lezeceg policajca?

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

kako pametna tema fasciniran sam

Comment

• gti16v
                      CBC Senator XXL
                      • 05.08.2007
                      • 343
                      • BGD
                      • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Kako si dosao do tog zakljucka? Da nisi mozda merio zaustavni put?

Comment

• neshaoct
                        Banovan
                        • 18.08.2007
                        • 1754
                        • Beograd, Rakovica

...kolona od jedno kilometra automobila, svi stoje. Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju! Bio je tu jedan golf 2 i mercedes 124 koji su isto pokusali, ali su ostali u jarku...
                        ...kamera... - IDE...
                        ...ton...- IDE.....
                        ...i - AKCIJA....

Comment

• Eh, tada tata nije imao fon sa kamerom... Inace je bilo kao u James Bond-u... Jedino je bilo malo zeznuto da se iz jarka digne na put, ali je uspeo...

Comment

• Originally posted by gti16v
                            Kako si dosao do tog zakljucka? Da nisi mozda merio zaustavni put?
                            I buba super koci, ali ovaj stane kad pomislis. I buba stane, ali buba mnogo slabije ide, tako da to vodi do zakljucka da bx opasno koci...

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

Jaoooooooooo molim te cuti vise...i oteraj tu bubu kod majstora da ti pogleda kocnice!
                              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Buba nije alfa, bubi sve radi...

Mozda sam subjektivan, ali i jedan i drugi opasno koce.

I BX ima hidraulicnu kocnicu, koja je mnogo bolja od redovne.

Comment

Working...
                                X