Auto do 4000e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by Sheta_Junior
    I BX ima hidraulicnu kocnicu, koja je mnogo bolja od redovne.
    Mislis elektro hidraulicnu ... kum je ranije na PUG 405Mi16 imao muke sa tim uredjajem.Elektro deo ga urnisao.Sto je najgore,kad otkaze struja,izgubi skroz kocnicu!Lepota .
    Da uskratim razloge za kontru ,auto je tad bio star 8-9 god. i odrzavan je u ovl. PSA servisu ,tako da ...
    dosta offcine !

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

A jeli 'leba ti a kakva je inace kocnica na ostalim kolima?

EDIT
      Pretekao me Flavio...

Comment

• Kod citroena kocnica radi na dodir maltene...

Comment

• remus
          CBC Senator XXL
          • 25.12.2004
          • 695
          • Zrenjanin

Kod Golfa samo pogledas pedalu i koci!
          VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Golf 1 opasno koci posebno ako nema servo kocnice....

Comment

• TheWickerMan
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2007
              • 791
              • DE
              • AR Giulietta TCT

Boze,sta sve necu procitati ovde....
              Sheta_Junior,kad vidim da je negde tvoj post,znam na sta se svodi.Sad vidim da si poceo da,cim neko nesto napise da nisi u pravu,ismevas auto vlasnika.
              Mozda sam subjektivan
              Ma jok,nisi...
              Znaci,malo search u ruke,prelistaj forum,procitaj sta su napisali ljudi koji su vozili automobile u vreme kad si ti gurao nosu po kuci da upali...
              Onda ces ukapirati neke stvari...a ako ne ukapiras,ne znam sta vise da ti kaze...
              PS.Ja prvi ne podnosim Golfa,ali ta tvrdnja da BX bolje koci od Golfa 5 stvarno pokazuje da nemas blage veze...
              Sorry za off...

A do 4k evra,145-ica ili Punto 1,mada ni Corsa B nije los izbor...

Comment

• Nemas ti B od Blage veze... Kako mozes da tvrdis nesto kad se u mom bx-u nisi vozio, a ja se u petici jesam vozio? U krajnjoj liniji, imam kuci luksuzniji i mnogo zanimljiviji auto od golfa na golfovoj platformi, i ni po cemu sem po izgledu i zbog toga sto ima klimu nije bolji od bx-a. A vidi, automobil od 1100kg sa samoventilirajucim diskovima napred i nazad redovnim diskovima sigurno bolje koci od mrcine od golfa V. Pa citroen je uvek imao najbolje kocnice... Sad nemaju, prodane duse, presli na svapski sistem...

Nemoj da pricas napamet. Ja imam i jedno i drugo, pa mogu da ti kazem...

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Juniore, smanji malo doživljaje, ipak je ovo tehnički forum a ne Diznilend ili Holivud.

Ostali pazite malo na rečnik.
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• QV lale
                    CBC Senator XXL
                    • 09.11.2005
                    • 734
                    • Zrenjanin (klek)

Cekaj sheta!?? Majku mu pa jesi li ti normalan!? kako ta les star kao biblija koci bolje od NOVOG automobila!?? Alo! Nije to Novi Tata nano ili Yugo to je GOLF ! A isti taj mrtvi Golf se prodaje u milionskim ,,tirazima"
                    Ceo hebeni svet ga vozi! I zamisli ti sad da jedan Citroen koji izgleda kao ranjen bolje koci od istog tog automobila!?? PA i ja isto mislim da moja 33 bolje ispucava od drugarove 406...ali kad bi se potegli osecam da bi me pojeo sa sranjima! To sto ti znas da golf losije koci od Citrulje se zove subjektivan osecaj...nema od toga nista..
                    Daj bre i nemoj vise PISATI! veruj mi! Eto u roku od nekoliko h ce se pojaviti DORA i napisace ,,DZABA STE KRECILI" I Aj zdravo...
                    Nemoj se ljutis ,ali brate pises nebuloze...ovo ako bog da budes procitao za 5 godina,pa ima da ti se zacrvene obrazi od stida!Reces sebi : Hbt. Koji sam ja dileja bio! Ponavljam nemoj da se ljutis. Sve iz najbolje namere...
                    Vidis da su svi protiv tvojih stavova! A znas zbog cega!? Zato sto pises sr_anja! Neces ti tatu da ucis kako se prave deca! Ovde ljudi prosli kroz sve to pre pitaj qrc. koliko godina i ti sad njima solis pamet kako sta ide i to sa suvozacevog mesta!??
                    ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• TheWickerMan
                      CBC Senator XXL
                      • 11.09.2007
                      • 791
                      • DE
                      • AR Giulietta TCT

Ja da pricam na pamet???
                      Klinac(a jesi klinac,tek sad sam provalio da jos ni polozeno nemas),za ovih sedam godina koliko imam vozacku dozvolu sam presao km-a koliko ti neces da predjes za 20 godina....Saslusaj sta ti kazu stairiji i iskusniji(mene ne slusaj )
                      Vozio sam se u istom BX kao tvom dosta puta,kazem da je bio ok auto,ali BIO!!!Pre 20 godina da,a sad NE!!!
                      Ako cemo po kocnicama,onda Tristac najbolje koci,jer je sesdesetih godina imao diskove na sva cetiti tocka,sto je onda bio pojam...

I o5,poredis BX-a i bilo koji auto nove generacije...c,c,c...

Imati i i preci sa njima(voziti a ne biti vozen) veliki broj kilometara nije isto...
                      I ako je taj BX tako dobar,sto tvoj cale vozi tu kantu na bazi Golfa???

Comment

• remus
                        CBC Senator XXL
                        • 25.12.2004
                        • 695
                        • Zrenjanin

Superbird, bez ljutnje, ali ti ne znas nista o Citroenima. Da znas ne bi tako pricao kako pricas. Ja sam uvek spreman da argumentujem sve sto pricam, tako da mogu gde hoces da ti dokazem da je bx bolji od petice, u svemu, iako je 16-17 godina stariji. Ako hoces, mozemo test udobnosti, test stabilnosti, test kocenja, da napravimo. Mozemo da vidimo i kako ce da se ponasaju doticni automobili kada sednu 4 osobe u svakog, da vidis kako ce petica da "legne" a citroen ce uvek da ostane isti, ili jos bolje, da im i gepeke natovarimo, pa da petica eventualno ne moze ni da krene posto cese asfalt!. Mozda da probamo da prodjemo kroz jarak i sa jednim i sa drugim? Ili da se parkiramo na visoke bankine? Moj citroen se vozi mnogo, tako da to sto ti izgleda da se cepa stalno,nije tako. Da se stalno cepa, lista bi bila mnogo duza... I to ga tata vozi... A taj tretman mi ne treba, jer bogu hvala ne vozim VW i ako da bog nikada necu voziti... Pa VW jos ne zna ni podizace prozora da namesti!

Nemoj misliti da ne znam za drugi auto sem Citroena, grdno se varas...
                        Mogu da ti napisem spisak 115 automobila koja su prosla kroz ovu kucu za protekle 32 godine. Svaki je bio uredno preveden, uradjen servis i sve ostale sitnice ako su trebale (ovo navodim da neko ne pomisli da smo preprodavci, jer mnogi tako misle jer tatu svake nedelje vide u drugom automobilu...).

Nego, da ne trujemo coveku temu vise, ako nam je do rasprave mozemo da otvorimo temu golf VS citroen...
                        Ada,a ti si tada imao -15 godina i zapisivao si sve koje ste imali aute i kakve su performanse imali i slicno. BTW nikad se nisam raspravljao sa ljudima na ovom forumu za koje znam da znaju vise od mene i koji su iskusili neke stvari na svojoj kozi. A ne price rekla-kazala.
                        I po tvojim pricama i hvalospevima tvoj BX je superiorniji od Spejs Satla,tako da nemoze ni jedan moderan auto da mu parira.
                        E da i postoje 4 tipa vozaca po meni:
                        1. Zna da zna
                        2.Ne zna da zna
                        3.Zna da ne zna
                        4.Ne zna da ne zna (e ovi su najgori i po tvojim pricama i stavom ti spadas tu)

I ako volim golfa (ne mislim da je najbolji auto) i vozio sam bolja,novija,snaznija i veca kola itd... ne pricam hvalospeve kao ti. Golf 1 GTI kad je izasao bio je jedan od najboljih u toj klasi. ALi vreme ga je pojelo i dosla su bolja i novija resenja.

I NEMOJ DA MISLIS DA SI POPIO SVU PAMET OVOGA SVETA,JER KAD TAD CE DA TI SE OBIJE O GLAVU.
                        VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• milan.nikolic91
                          CBC Član
                          • 20.09.2008
                          • 30
                          • Surdulica

@Junior

Ja stvarno ne mogu da verujem kakvu si glupost rekao.Ok je to sto hvalis svoga konja ali pretera ga...Ti kao oni EPSKI pevaci(skakao je devet koplja u visinu=26m )

Alal ti vera...

Comment

• Remus, golfa nema sta da te veze za njega. Nemojte citroene da poredite sa bilo kojim drugim automobilom. Ipak ja imam hidraulicara...

Comment

• Originally posted by TheWickerMan

Ja da pricam na pamet???
                              Klinac(a jesi klinac,tek sad sam provalio da jos ni polozeno nemas),za ovih sedam godina koliko imam vozacku dozvolu sam presao km-a koliko ti neces da predjes za 20 godina....Saslusaj sta ti kazu stairiji i iskusniji(mene ne slusaj )
                              Vozio sam se u istom BX kao tvom dosta puta,kazem da je bio ok auto,ali BIO!!!Pre 20 godina da,a sad NE!!!
                              Ako cemo po kocnicama,onda Tristac najbolje koci,jer je sesdesetih godina imao diskove na sva cetiti tocka,sto je onda bio pojam...

I o5,poredis BX-a i bilo koji auto nove generacije...c,c,c...

Imati i i preci sa njima(voziti a ne biti vozen) veliki broj kilometara nije isto...
                              I ako je taj BX tako dobar,sto tvoj cale vozi tu kantu na bazi Golfa???
                              Si se vozio u BX-u 16V? E i tata mi je jednom kad je iz bx-a seo u bubu rekao da je buba kanta ako se dobro secam, jer je tvrda ko klozet... Kupio je jer mu se svidja, ali je uvek voleo vise francuze i sada se resio da predje na nemca... Sve je to super, lep je auto, moderan, atraktivan, ali jbg, kod mene to nema prodju. Jos je plus i tvdra jako...
                              I danas ce tata kupiti dobrog hidraulicara ako nadje, u to budite sigurni. Dvoriste je veliko....

Comment

• Flavio
                                CBC Senator XXL
                                • 13.06.2006
                                • 1926
                                • 012 Centar
                                • KaraWagon 1.4T.Spark

Oo,covece,ti vozis i dalje ...

Comment

Working...
                                X